Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Fergusson Ariva 100,100E,200

Започната от skysat, Юли 09, 2010, 10:04:57 PM

« назад - напред »

gentu

Може ,ама с много дърт софт - 1.04B8!(не се препоръчва!!!)
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

бостер

Oт днес старото ми Ехо-791 баца на пушка, а Аривата....

териминатор3

Колеги помагайте пак оплесках нещата ама сега яко:s104..при опит да сменя фирмуаера на аривата с друг фирм,по гршка съм натиснал на фирмуаера за азбокс ес900хд който бях запаметил в флашката и сега ми излиза само надпис на екранчето ON AZH,,какво може да се направи за да си върна АРИВАТА.четох че с някакво рековъри ама как и от къде да го сваля и как се процедира..Моля колегите които са по наясно да пишат благодаря.:c040::lol15::c040::c040::c040:

maiik

Цитат на: териминатор3;52752Колеги помагайте пак оплесках нещата ама сега яко:s104..при опит да сменя фирмуаера на аривата с друг фирм,по гршка съм натиснал на фирмуаера за азбокс ес900хд който бях запаметил в флашката и сега ми излиза само надпис на екранчето ON AZH,,какво може да се направи за да си върна АРИВАТА.четох че с някакво рековъри ама как и от къде да го сваля и как се процедира..Моля колегите които са по наясно да пишат благодаря.:c040::lol15::c040::c040::c040:

Намираш си нулл модем кабел изтегляш си една програма арива ъпгрейт.В момента не мога да ти кажа повече подробности просто не сам си в къщи.През тази програма си сменяш софта.Свързваш компютъра с приемника с кабела.Ако те интересува нещо повече пиши.

Въйко

Въпросче.
Един познат е решил да си взема нов приемник,има 180 парабола и някаква стара кочина и се е ориентирал към арХива 200.
Видях че подържа 4000 канала само,вярно ли е?Дано е някаква печатна грешка понеже грубо казано 13-19-28 и до там а антената обикаля 30В-75Е.
aatns
gmkd

Ачо

Не е грешка сигурно,аз съм вкарал 18 спътника,но след всяко сканиране изтривам всичко което не ме интересува и не може да го отвори,иначе наистина паметта се запълва,но точно колко канала не мога да кажа,така че триеш и продължаваш.
GIGABLUE QUAD4K TRIPLE,AB PULSe 4K COMBO,OCTAGON SF8008 4K COMBO...
Samsung 65NU7102-4K,Samsung 55Q7FAAUXXH-4K...

лтрифонов

трабанчето отваря "отсамосебе си" BisTV на 13Е -  без каката.

и нека да го нарчем "рено" например а?

Хм... като се замисля я кажете вие с линукс "мерцедесите", колко време губите дневно в техническа поддръжка? :)))))

че ако беше мерцедес - караш на сервиза и го вземаш поправен без да губиш от личното си време.
A линукса май май.... всеки си го ръчка и то по мноооого време, да не си кривим душата.

Знам едни такива автомобили - 5 дена лежиш под него и го човъркаш, после 1 ден караш - С ГОЛЯМ КЕФ!!! - наричат се МОСКВИЧ
Ariva 120 Combo; Amiko Alien

maiik

Цитат на: териминатор3;52752Колеги помагайте пак оплесках нещата ама сега яко:s104..при опит да сменя фирмуаера на аривата с друг фирм,по гршка съм натиснал на фирмуаера за азбокс ес900хд който бях запаметил в флашката и сега ми излиза само надпис на екранчето ON AZH,,какво може да се направи за да си върна АРИВАТА.четох че с някакво рековъри ама как и от къде да го сваля и как се процедира..Моля колегите които са по наясно да пишат благодаря.:c040::lol15::c040::c040::c040:

Успяли да го оправиш.Когато включиш кабела в приемника иска да рестартираш приемника.Изключваш и го включваш и компютъра си го намира.

spaice

Цитат на: лтрифонов;52776трабанчето отваря "отсамосебе си" BisTV на 13Е -  без каката.
и нека да го нарчем "рено" например а?
Хм... като се замисля я кажете вие с линукс "мерцедесите", колко време губите дневно в техническа поддръжка? :)))))
че ако беше мерцедес - караш на сервиза и го вземаш поправен без да губиш от личното си време.
A линукса май май.... всеки си го ръчка и то по мноооого време, да не си кривим душата.
Знам едни такива автомобили - 5 дена лежиш под него и го човъркаш, после 1 ден караш - С ГОЛЯМ КЕФ!!! - наричат се МОСКВИЧ
Ти защо си мислиш че само трабанчето има двигател?
Линуксаджиите за това са линуксаджии защото обичат не само да човъркат, ами и да имат контрол над машината си.
И хората си купуват "мерцедеси" (тук не бих използвал тази марка) точно защото не искат да лежат под москвича, и искат да се возят комфортно и удобно.

shemetcho

Трабанче, ама със кожен салон :D
Hasta siempre, comandante

сл50061

Цитат на: Въйко;52758Въпросче.
Един познат е решил да си взема нов приемник,има 180 парабола и някаква стара кочина и се е ориентирал към арХива 200.
Видях че подържа 4000 канала само,вярно ли е?Дано е някаква печатна грешка понеже грубо казано 13-19-28 и до там а антената обикаля 30В-75Е.
На 100 са 4000 ;;601 .То е едно триене ,едно чудо.Ама това е положението.За 200 не съм сигурен  но мисля че няма разлика.

spaice

Цитат на: shemetcho;52784Трабанче, ама със кожен салон :D
С кожен салон, ама трабанче:snow:D

сл50061

Цитат на: лтрифонов;52776Хм... като се замисля я кажете вие с линукс "мерцедесите", колко време губите дневно в техническа поддръжка? :)))))

Каква техническа подръжка бе човек?Ръчкаш го щото има какво да ръчкаш и само ако ти е кеф.Иначе какво има да му ръчкаш?А това да изтриеш 4 хил канала как ти се струва?Колко време трябва да ръчкаш ;;590и то не защото  ти е кеф а защото иначе не можеш да си сканираш поредния сателит :s102

DIMCHO

Цитат на: shemetcho;52784Трабанче, ама със кожен салон :D
И караш без да наливаш бензен.
САТ-TV Стара Загора
0888 45 76 90 , 042 68 08 15
ICQ 52330474
Skype dimcho_64

БАЙ ИВАН

Цитат на: сл50061;52788Каква техническа подръжка бе човек?Ръчкаш го щото има какво да ръчкаш и само ако ти е кеф.Иначе какво има да му ръчкаш?А това да изтриеш 7 хил канала как ти се струва?Колко време трябва да ръчкаш ;;590и то не защото  ти е кеф а защото иначе не можеш да си сканираш поредния сателит :s102
Кат идеш в магазина, целият ли го купуваш, а след това изхвърляш квото нети требе ИЛИ влизаш и купуваш квото търсиш ;;601
Всичко може, но не всеки го може!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания