Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Fergusson Ariva 100,100E,200

Започната от skysat, Юли 09, 2010, 10:04:57 PM

« назад - напред »

martinakis

Някой пробва ли да сложи фримлеара от Azbox S900HD на арива 100е
{triax td 110-multefeed -0.8W,4.8E,7E,9E,13E,16E;hirshmann 135 -36E,triax ts 78-multefeed-19E,23E,parabola 220cm,dm500 hd;xtrend ET5000}

pp2811

днес аз пробвах няколко но не се намери точния някой ако го е сложил да сподели
Skybox s9 HD PVR+ferguson ariva 100e+ofset dish 80cm+GT-SAT 0.2db triax 110 inverto black ultra dm 500s

martinakis

И като пробва да ги сложиш какво стана,инсталираха ли се или изобщо не тръгват и кои пробва да сложиш.
{triax td 110-multefeed -0.8W,4.8E,7E,9E,13E,16E;hirshmann 135 -36E,triax ts 78-multefeed-19E,23E,parabola 220cm,dm500 hd;xtrend ET5000}

териминатор3

колеги аз намерих този мисля че е последния,ама ме е страх да не прецакам нещо приемника?????та да ви питам има ли някаква опасност ако го бучна този
s900_11_07_2010.ra;;601

martinakis

Трябва да се престраши и да пробваме.

aBToBo3

Цитат на: ПламКолев;52535И аз не мога да се свържа с свободните сървъри.Има ли някакви настройки на рутера и трябва ли да имам реално IP.
Интересно към какви свободни сървъри се опитваш да се свържеш;;601
Ако е от тия пуснати по форумите свободни линии повечето са от хакнати  сървъри и не работят. Малка вероятност е да намериш нещо работещо освен някоя случайна тест линия:worry:

териминатор3

Ще изчакам и другите колеги да си кажат мнението за смяна на фирма от Арива 200 на Азбокс ес900хд,,,има ли някаква опасност от прецакване на приемника????какви ще са плусовете след инсталирането му.гледам в уютуб че менютата им много си приличат..;;601;;650

ПламКолев

Цитат на: aBToBo3;52581Интересно към какви свободни сървъри се опитваш да се свържеш;;601
Ако е от тия пуснати по форумите свободни линии повечето са от хакнати  сървъри и не работят. Малка вероятност е да намериш нещо работещо освен някоя случайна тест линия:worry:
От там са.А от къде мога да взема работеща линия само за тест.

koko313

Цитат на: ПламКолев;52599От там са.А от къде мога да взема работеща линия само за тест.

Пак по тези сайтове.
Но избирай линий, които не са по стари от една седмица.
Най добре пресни, пуснати днес.
Качи ги на програма за тестване на компа например.
http://www.dtv-bg.com/downloads.php?do=file&id=2819
Ако работят, тогава ги сложи, на приемника.;;650
[SIGPIC][/SIGPIC]

pp2811

като се качва през усб ми пише че бин файла не съвпада а през ком порта се качва и до там не иска да се включи имали някаква програма за редактиране на софт както при yumatu
Skybox s9 HD PVR+ferguson ariva 100e+ofset dish 80cm+GT-SAT 0.2db triax 110 inverto black ultra dm 500s

кокович

Самия софт на Ferguson Ariva е направен така ,че да проверява версията на софтуера преди да я качва в приемника.Именно затова от Фергюсън в Полша дават гаранция дори при приемници с пачнат софтуер.
Без да се "пипа новия" фаил  няма да стане

ПламКолев

Цитат на: pp2811;52603като се качва през усб ми пише че бин файла не съвпада а през ком порта се качва и до там не иска да се включи имали някаква програма за редактиране на софт както при yumatu
Довечера ще пробвам.Благодаря!

ПламКолев

Цитат на: koko313;52602Пак по тези сайтове.
Но избирай линий, които не са по стари от една седмица.
Най добре пресни, пуснати днес.
Качи ги на програма за тестване на компа например.
http://www.dtv-bg.com/downloads.php?do=file&id=2819
Ако работят, тогава ги сложи, на приемника.;;650
Довечера ще пробвам.Благодаря

сл50061

Цитат на: драго1;52544Да.Защо, ти не си ли?
Ако ти не си доволен от този, това си е твой проблем.
Ами аз защото съм виждал та за това се зачудих как може да имаш само добри впечатления от този приемник.И все пак ти беше казал " за сега" което е важно.По принцип приемника е добър само за това че отваря по някой HD канал.Казвам някой защото както знаем доста не отваря.Та спрямо един свестен SD приемник това че тази арива отваря някои HD канали го прави по актуален.А ако трябва да го сравним с добър HD приемник то тогава единственото нещо с което тази арива може да бие е цената.Като прибавим и невероятно грозното меню ( не знам дали има по лошо),нещата стават.....:a0335:
 Аз го имам от малко време и все още може да не съм видял достойствата му но ако някой ми поиска съвет дали да си го купи бих отговорил с мълчание....Това не означава твърдо НЕ но трудно бих го препоръчал.
 Всичко писано е с уговорката че на приемника ще пее кака Шер.Иначе ..... пускаш си емулатора....и булсат грее... Е.... по някога "фрейзва" ама не е болка за умиране.Като за без пари толкова. ;)

драго1

Цитат на: сл50061;52645Всичко писано е с уговорката че на приемника ще пее кака Шер.

Е, на мен ми пее и то доста добре-без фрийзване и без проблеми.
А и когато пишете подобни мнения, имайте предвид,че не
всички сме маниаци на тази тема.
На мен например ми е достатъчно, че гледам Була без проблеми и
толкова.
Изобщо не се вълнувам от немски,италиански,арабски и други пакети,
които аривата не отваряла.
Аз също не бих го препоръчал с чиста съвест на човек,който може да си позволи нещо по скъпо, но ...за тези пари-толкова.
И все пак,за тази цена,приемника е много добър,но това са неща,дискутирани в тази и други подобни теми и форуми стотици пъти.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания