Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Fergusson Ariva 100,100E,200

Започната от skysat, Юли 09, 2010, 10:04:57 PM

« назад - напред »

martinakis

Какво стана с новия пач ,много го забавиха.Има ли някъква информация кога ще излиза.
{triax td 110-multefeed -0.8W,4.8E,7E,9E,13E,16E;hirshmann 135 -36E,triax ts 78-multefeed-19E,23E,parabola 220cm,dm500 hd;xtrend ET5000}

бостер

Софткам, който става пачдата бин файл.С ключета примерно. Това не става.Другото го имам.

кокович

ТУК
ще разбереш как се качват само ключетата :)

gentu

Цитат на: бостер;52121Софткам, който става пачдата бин файл.С ключета примерно. Това не става.Другото го имам.
-да става ,само той е с разширение бин ,но се вкарва само по сом порт!
А и не ти трябва - този дето си го намерил има две-три нови ключета
,можеш и ръчно да си ги вкараш ,ако е толкова зор!
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

бостер

териминатор3

Така колеги,смених шеринг доставчика и пак същата история,,прекъсва постоянно,пикселизира картината,при смяна от канал на канал трябва да чакам по 30 секунди докато ми отвори канала.с една дума приемника не струва...ша си взема един дриимбокс 500 ес,та да видя дали ше има разлика,и ако има аривата ще я пусна от седмия етаж долу:hammer:

териминатор3

Колеги помагайте този става ли, http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.29102 добър ли е,някой които го притежава да даде отзиви за него и да го поръчвам.каква е разликата с 500 s.?????

кокович

Можеш ли да ми кажеш поне 1 разумна причина да го поръчаш оттам.В повечето случаи тези сайтове чистят буклуците на заводите.Купуваш на сляпо с голям риск.Точно това е причината да НЕ си поръчам ДМ800ХД директно от Китай.За 15-20 лева в повече можеш да си го вземеш оттук с гаранция, зареден софтуер и отлично качество и да си спестиш чакането от 2-3 седмици и евентуално мито.
А за изхвърлянето от 7 етаж-- обади се кога ще го изхвърляш ,да го чакам отдолу :);;650

ivanns

Цитат на: териминатор3;52223Колеги помагайте този става ли, http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.29102 добър ли е,някой които го притежава да даде отзиви за него и да го поръчвам.каква е разликата с 500 s.?????
Аз имам такъв, поръчван е от същия магазин. Разликата с ДМ500с е в дизайна на корпуса.
Когато го купувах аз най-евтиния ДМ в БГ струваше 150 лв и долара беше 1,40, така че имаше далавера. Сега обаче, както колегата по-горе отбеляза, няма никакъв смисъл да поръчваш от там.
А и тази тема не беше ли за Арива?!

териминатор3

Цитат на: ivanns;52237Аз имам такъв, поръчван е от същия магазин. Разликата с ДМ500с е в дизайна на корпуса.
Когато го купувах аз най-евтиния ДМ в БГ струваше 150 лв и долара беше 1,40, така че имаше далавера. Сега обаче, както колегата по-горе отбеляза, няма никакъв смисъл да поръчваш от там.
А и тази тема не беше ли за Арива?!
Колега аз не живея в България и няма как да го взема от там,цената няма значение по скъп ли е с 20-50 лева..Да те питам как се справя с каналите има ли насичане забавяне и т.н....дайте някоя друга страница ако знаете .....;;650

pp2811

здр. на всички имам следния въпрос.как да настроя cccam на този приемник
пробвах всичко което е писано но не се получава
Skybox s9 HD PVR+ferguson ariva 100e+ofset dish 80cm+GT-SAT 0.2db triax 110 inverto black ultra dm 500s

лтрифонов

Цитат на: pp2811;52256здр. на всички имам следния въпрос.как да настроя cccam на този приемник
пробвах всичко което е писано но не се получава

Здрасти,

"всичко" значи почти същото като нищо. Бъди конкретен за да успее някой да ти помогне. Какво точно опита? какъв софтуер има в приемника ти? настроена ли ти е мрежата така че има интернет до приемника?

ако всичко е наред - ето стъпките:
1. трябва да използваш patch версия на софтуера - стабилната за момента е от 03. 08. 2010 - има я по линковете тук.

2. създаваш си файл "allshares.dat" със данните за cccam сървъра.
3. зареждаш файла в приемника през USB
4. Гледаш.

как се правят всички точки от 2 до 4 - потърси един мой постинг в тази тема от преди няколко дена.
Ariva 120 Combo; Amiko Alien

pp2811

а коя програма да направя този файл че да може да се разпознае
Skybox s9 HD PVR+ferguson ariva 100e+ofset dish 80cm+GT-SAT 0.2db triax 110 inverto black ultra dm 500s

БАЙ ИВАН

Цитат на: pp2811;52286а коя програма да направя този файл че да може да се разпознае
Виж стр.18 - пост № 5 на лтрифонов :s104 Там всичко е написано, ама никой не чете:s103Успех и ;;650
Всичко може, но не всеки го може!

лтрифонов

Цитат на: pp2811;52286а коя програма да направя този файл че да може да се разпознае

опитай с notepad
Ariva 120 Combo; Amiko Alien

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания