Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Fergusson Ariva 100,100E,200

Започната от skysat, Юли 09, 2010, 10:04:57 PM

« назад - напред »

martinakis

Да ти кажа днеска бая пакети погледах и нямах проблем.Единствено на sky sport ми беше проблема , но сървъра беше cccam 2.1.1 и може би от там идваше проблема.
Нека някой който е пробвал скайа на 2.0.11 да каже каке ,че ми трябва.
{triax td 110-multefeed -0.8W,4.8E,7E,9E,13E,16E;hirshmann 135 -36E,triax ts 78-multefeed-19E,23E,parabola 220cm,dm500 hd;xtrend ET5000}

териминатор3

Така върнах стария пач на Аривата 200,пак имам същите проблеми,картината постоянно замръзва,трябва да чакам по 15-20 секунди на канал когато превклучвам,е бати и ужаса.няма ли оправия,някои да каже нещо.не знам дали нещо приемника ама до сега ми се рестартира 6 пъти по време на гледане или на ровичкане на приемника.не знам кво му става,да не е някъкъв бъг или нещо....може ли сървъра които ми подава сигнала да е слаб и от това да се получава това забавяне и замръзване???????:c040::c040::lol15:...има ли смисъл да пробвам друг сървър или не,,на вас всичките гладко ли ви вървят програмите или прекъсват????:c040::c040:

gentu

Цитат...има ли смисъл да пробвам друг сървър или не,,на вас всичките гладко ли ви вървят програмите или прекъсват????
-пробвай с Фаустото ,ако и там имаш проблем ,в локална мрежа - нещо си я оплескал работата!(качваш по сом оригинален софт , ресетваш до стандартни настройки и почваш от начало)

п.п. -
Цитатдо сега ми се рестартира 6 пъти по време на гледане
-това хич не ми харесва ,да не си му сложил нещо отгоре и да прегрява?
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

zakiid

Цитат на: териминатор3;51716...има ли смисъл да пробвам друг сървър или не,
-препоръчително е

виж и това
Цитат на: fonzi;50937Сега работи много добре като cccam клиент към 2.1.3, Бул, Вива и Долче съм тествал ... няма забиване няма грижи.
В сървъра се презентира като vdr-sc 2.0.10.

Поздрави
Vu+Solo4K, DM900UHD

териминатор3

Как се процедира с това фаусто че и идея си нямам..имам инсталирано на компа v1.41 ама не знам как се работи с него,какво точно да направя??????....за рестартите--не нямам нищо от горе от долу и от страни,,свободен е да диша..като го пипам от горе не е много топъл,нормално е греенето.четох някъде че се получава това рестартиране от ццкама?????

gentu

Цитатчетох някъде че се получава това рестартиране от ццкама?????       
-да , така е , ако ти е кофти "каката" или не се е качил правилно последният пач!

териминатор3

Добре колеги какво да направя че да спре да се рестартира.да му кача оргиналният софт ли???и после пак да го пачна,не знам кажете???кои пач да слагам,сега съм с този по стария.?????

gentu

maiik

И при мене е така работи 10-15 минути без проблеми и после почва да прекъсва.Ако го изключеш за една минута се оправя и имаш още 10 минуте нормално гледане.Просто не знам вече какво да правя.

skysat

Цитат на: maiik;51739И при мене е така работи 10-15 минути без проблеми и после почва да прекъсва.Ако го изключеш за една минута се оправя и имаш още 10 минуте нормално гледане.Просто не знам вече какво да правя.
Най вероятно е във верссията на ССсама на сървъра или проблем в самия сървър.
При мен няма проблеми с версия на сървъра 2.0.11.
Слагай пача който Gentu е сложил в предния пост

териминатор3

Цитат на: gentu;51738patch 1.07B1 dla 200 / 100 / 100E

-това качваш!
Има ли значение дали да качвам първо оригиналния или направо да пачвам с този???

териминатор3

Цитат на: skysat;51744Най вероятно е във верссията на ССсама на сървъра или проблем в самия сървър.
При мен няма проблеми с версия на сървъра 2.0.11.
Слагай пача който Gentu е сложил в предния пост
Аз бях първо с този последния пач,после минах по назад,сложих по стария предния.и с двата имам едни и същи проблеми и тези 6 рестарта на аривата:lol15:сега се чудя кво да правя:lol15:пак ще слагам последния,ама всичко се трие,кофти канали,фаворити всичко пак на ново????

martinakis

Свали си ariva editor с него може да си направиш бакъп на каналите и след преинстал на софта ги възтановяваш.Трябва ти rs 232 кабел за връзка с компютъра.
{triax td 110-multefeed -0.8W,4.8E,7E,9E,13E,16E;hirshmann 135 -36E,triax ts 78-multefeed-19E,23E,parabola 220cm,dm500 hd;xtrend ET5000}

martinakis

Аз имам проблем със sky sport ,тръгва после замръзва и пак тръгва.А сървъра е 2.0.11.Някой гледа ли канала безпроблемно?
При була гледах 1 час без проблем после изобщо не тръгва.Иначе другите пакети които пробвах вървят идеално.

Devnull

При мен всеки цицикам работи безпроблемно:worry:;;573

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания