Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Fergusson Ariva 100,100E,200

Започната от skysat, Юли 09, 2010, 10:04:57 PM

« назад - напред »

martinakis

От къде мога да сваля лист със  спътницита на сателитите както и каналите
{triax td 110-multefeed -0.8W,4.8E,7E,9E,13E,16E;hirshmann 135 -36E,triax ts 78-multefeed-19E,23E,parabola 220cm,dm500 hd;xtrend ET5000}

лтрифонов

впечатления от новия фирмуеър:

1. добавената функция shoutcast - за слушане на интернет радио работи.
има бутон "Download", като се натисне започва да тегли, след което излизат доста голямо количество интернет радиа. пробвах 2-3 - работеха :)

2. Видео плеъра показва avi, mov, mpg, mkv във списъка ако има такива файлове на флашката. Но както е написано - няма кодек за divx/xvid и филмите тръгват на черен екран със звук. Приятната изненада е, че HD филмите - mkv и avi тръват и със картина и звук :) На първо гледане - не е особено гладко възпроизвеждането, все едно че губи част от кадрите при бързи движения, ако картината е плавна - всичко е ок. Субтитри - няма. Опитах със srt, опитах със sub/idx, опитах със subx(вградени като 3-ти поток на avi-то) - не излизат. За сравнение на домашното кино subx си излизат прекрасно със шрифта и цвета който съм задал, правят се от програмата aviaddxsubs (Google).

3. При сканиране на каналите - знака "$" за заключен канал излиза в списъка ПРЕД, а не както досега - след името на канала.

Нещо друго интересно не открих за 1 час човъркане. (каката я няма, вероятно ще дойде със emu версията)
Ariva 120 Combo; Amiko Alien

териминатор3

Колеги помагаите моля,значи исках да гледам кака шер на дигитал +.ок.пратиха това.................................................................................hi

your account end date 15.10.2010

C: extreссeserver.dyndns.tv 18000 user917 8ксдссасасс ос

C: extreссeserver.dyndns.tv 19000 user917 8ксдссасасс ос

thanks.......................................как да го направя,кое къде се слага точно,моля помагаите не става,изписва ми свързването невъзможно????числата и всичко останало съм го променил да няма разправии после....кое е усер...кое е код????някои да помага:c040::c040::c040:имам Арива 200:c040:

maiik

Цитат на: териминатор3;51612Колеги помагаите моля,значи исках да гледам кака шер на дигитал +.ок.пратиха това.................................................................................hi

thanks.......................................как да го направя,кое къде се слага точно,моля помагаите не става,изписва ми свързването невъзможно????числата и всичко останало съм го променил да няма разправии после....кое е усер...кое е код????някои да помага:c040::c040::c040:имам Арива 200:c040:

18000 и 19000 са портовете след това usera и после е паролата а според мене това extreссeserver.dyndns.tv трябва да са цифри при мене с букви не тръгна

gentu

Цитатспоред мене това extreссeserver.dyndns.tv трябва да са цифри
-109.169.48.169 - това са "цифрите"!:worry:
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

териминатор3

Мерси на всички оправих се не с цифри а с букви както си го пишеше,объркал съм само паролата и всичко си дойде на мястото....Сега проблема е друг,каналите вървят та пушек се вдига,ама на всеки 10-20 секунди има замръзване на картината и пак тръгва.Също забелязвам при превклучването на каналите от един към друг чакам около 10 секунди да тръгне от какво може да е проблема...Може ли да е от слабата връзка на интернета..?????????С последният пач съм,какво трябва да направя да ми вървят гладко каналите,,да пачна с по стара версия ли????каква е версията на ццкама с последният пач???изклучил съм емуто,,друго не се сещам,моля помагаите:c040::c040:

miaz74

Avira200_2.01B5
_testowa wersja

http://www.ferguson-digital.eu/pl/pobierz/func-startdown/861/

Забележка: не  забравяйте, че след обновяването се препоръчва за възстановяване на  заводските настройки, както и че каналът е създаден за по-ранни версии  на софтуера от серията 2.0 няма да работи правилно с текущия софтуер и  може да доведе до грешки в работата на приемника! (гугъл-транслейт)

пп: Нямам Арива, но следя темата с интерес :)

лтрифонов

Цитат на: териминатор3;51612Колеги помагаите моля,значи исках да гледам кака шер на дигитал +.ок.пратиха това.................................................................................hi

Здрасти, виждам че си се справил, но предполагам че си кълвал настройките от дистанционното.

има много лесен вариант:
точно по начина по който са ти дали линиите ги записваш в един текстов файл в главната директория на флашката и кръщаваш файла "allshares.dat"

има една особеност за newcamd - трябва да има 2 порта. ако са дали само 1 порт - се пише 2 пъти същия.

след това ръчкаш флашката в аривата, чакаш да разпознае УСБ-то, отиваш на Upgrade from USB, избираш flashconfig, старт - и след 2 секунди си готов :)

Ariva 120 Combo; Amiko Alien

gentu

Цитат на: териминатор3;51631Може ли да е от слабата връзка на интернета..?????????С последният пач съм,какво трябва да направя да ми вървят гладко каналите,,да пачна с по стара версия ли????каква е версията на ццкама с последният пач???изклучил съм емуто,,друго не се сещам,моля помагаите:c040::c040:
-последния пач се представя като  vdr-sc 2.0.10 ,а предишните като vdr-sc 2.0.11!
-каква точно ти е връзката с нета?(възможно е при голям "trip times")
-хубаво е ако човека отсреща също да е с версия 2.0.11!

gentu

Цитат на: miaz74;51638

Avira200_2.01B5
_testowa wersja

http://www.ferguson-digital.eu/pl/pobierz/func-startdown/861/

Забележка: не  забравяйте, че след обновяването се препоръчва за възстановяване на  заводските настройки, както и че каналът е създаден за по-ранни версии  на софтуера от серията 2.0 няма да работи правилно с текущия софтуер и  може да доведе до грешки в работата на приемника! (гугъл-транслейт)

пп: Нямам Арива, но следя темата с интерес :)
освен това трябва и да приемете следният лиценз:
ЦитатТрябва да приемете лиценз: Аз разбирам, че това е нова тестова версия на софтуера, който може да съдържа грешки. Приемам липсата на техническа поддръжка. Всички коментари трябва да бъдат изпратени expert@ferguson.pl

-според мен ,който се изживява като бета тестер ,може да се пробва.
Няма страшно ,качването на новия софт и връщането към стария е безпроблемно.
-за всички останали е по-добре да изчакат излизането на пача!

териминатор3

gentu да слагам ли този пач или??????връзката на интернета ми варира от 1мб до към 3мб...това с сссам 2.0.11 ли е  A200_20100726_1.06B9_patch.zip:c040:

териминатор3

Колеги и още нещо от вчера до сега приемника ми се рестартирва 2-3 пъти и блокира 1 път сам докато гледам някои канал,това нормално ли е при вас случвало ли се е?????:c040:

gentu

Ако бозкаш от циците - караш с последния пач.
А това второто не е нормално.(при мен не се е случвало)

териминатор3

Как да разбера човека които ми подава от среща с каква версия  на cccama е??????

малборо

с тази арива никога няма да имаш качествена цецка

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания