Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Fergusson Ariva 100,100E,200

Започната от skysat, Юли 09, 2010, 10:04:57 PM

« назад - напред »

gentu

Цитат на: БАЙ ИВАН;52790Кат идеш в магазина, целият ли го .......;;601
-целият дядо попе ,барабар с мандрахулките!!!:e085::e085::e085:
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

БАЙ ИВАН

Цитат на: Ачо;52768Не е грешка сигурно,аз съм вкарал 18 спътника,но след всяко сканиране изтривам всичко което не ме интересува и не може да го отвори,иначе наистина паметта се запълва,но точно колко канала не мога да кажа,така че триеш и продължаваш.
Що ще сканираш целият? ;) Много от него няма да ти трябва ;) Отваряш LINGSATa намираш квото търсиш и него сканираш и не се занимаваш с излишна хамалогия :lol15: Ама трябва да се чете - по-лесно първо целият пък после ОЛЕ-МАЛЕ ;;573
Всичко може, но не всеки го може!

лтрифонов

Цитат на: БАЙ ИВАН;52792Що ще сканираш целият? ;) Много от него няма да ти трябва ;) Отваряш LINGSATa намираш квото търсиш и него сканираш и не се занимаваш с излишна хамалогия :lol15: Ама трябва да се чете - по-лесно първо целият пък после ОЛЕ-МАЛЕ ;;573

Абсолютно :)

а и става доста по-бързо да си сканираш само нужнмите 4-5 транспондера
Ariva 120 Combo; Amiko Alien

сл50061

Цитат на: БАЙ ИВАН;52790Кат идеш в магазина, целият ли го купуваш, а след това изхвърляш квото нети требе ИЛИ влизаш и купуваш квото търсиш ;;601
Тия с линукс приемниците просто имат целия магазин и си ползват каквото им трябва.Аз не съм предполагал че има 4 хил канала тръгнах с full scan.И сега като ги е запълнил искам не искам ще трия.А след като ги изтрия пък ще ровя и ще гледам кой канал на кой трансподер е.Пак така ама не баш!
Измества се темата.Няма смиъл да се пишат глупости.Според мен важното е човек да знае че приемника е 4 хил канала ( са всички ше кажете че то си пише и бля бля) и да се набутва да сканира всичко... това е! А пък вие си обяснявайте колкото си искате че това е съвсем нормално.Дрън та пляс!

лтрифонов

Някой да знае подобен приемник,
който да си прави АУ на 06 04 без да използва нет?

На една баба трябва да поставя нещо такова, към старата антена на БС.

и не ми се разкарва през 10 дена със null modem кабеляци и лаптопи

чета за разни ямату, волтели, оптикуми, всички трябва да се ръчкат през 10 дена, а според дримаджиите, това не било ръучкане, а "пълен контрол над нещата"

коментира се тук някакво амико, имало АУ, после се оказва че нямало...

или дрим да занеса на бабата а? какво ще кажете? тя ще гледа 10 - 15 канала
Ariva 120 Combo; Amiko Alien

DIMCHO

Само Арива или операторски приемник щом е за баба ти.
САТ-TV Стара Загора
0888 45 76 90 , 042 68 08 15
ICQ 52330474
Skype dimcho_64

Боксер

А има ли начин да си подредя каналите - като натисна на дистанционното 1 да показва канал 1, 2 - примерно БТВи т.н. ....:hammer:
Dreambox DM 500-S, Opticum MultiRoom Satellite, TRIAX TD-110 OFF SET,Invacom NF 0.3 db., TRIMAX SM-2500, Ariva 100E, NEXT YE-18500 HD, ZHD-100(няма по-смотан приемник от този)

DIMCHO

Да.Подреждаш ги както си искаш.
САТ-TV Стара Загора
0888 45 76 90 , 042 68 08 15
ICQ 52330474
Skype dimcho_64

Боксер

да де ама като ги преместя след сканиране, слагам канал1 на 1 позиция, БТВ на 2 (а при сканирането едната е на 2, а другата на 5) и като натисна на дистанционното 1 ми излиза планета, на 2 канал 1, а на 5 БТВ, а ако ги прехвърлям със стрелките (нагоре-надолу) си вървят както съм ги подредил!;;601
Dreambox DM 500-S, Opticum MultiRoom Satellite, TRIAX TD-110 OFF SET,Invacom NF 0.3 db., TRIMAX SM-2500, Ariva 100E, NEXT YE-18500 HD, ZHD-100(няма по-смотан приемник от този)

new

kashona70

амикото неработи кат хората и колеги казаха че нема АУ. АРИВАТА Е СУПЕРза 160лв и ХД ко друго да искаме;;573:twisted::;803:D

Dancho

Цитат на: Боксер;52832да де ама като ги преместя след сканиране, слагам канал1 на 1 позиция, БТВ на 2 (а при сканирането едната е на 2, а другата на 5) и като натисна на дистанционното 1 ми излиза планета, на 2 канал 1, а на 5 БТВ, а ако ги прехвърлям със стрелките (нагоре-надолу) си вървят както съм ги подредил!;;601
след като бележиш канала който искаш да преместиш натискаш изход и ок и след това отиваш на позицията на която искаш да е канала и пак ок УСПЕХ.

new

териминатор3

Цитат на: maiik;52778Успяли да го оправиш.Когато включиш кабела в приемника иска да рестартираш приемника.Изключваш и го включваш и компютъра си го намира.
Нещо не мога да се оправя..пускам програмата вклучвам кабела ама компютъра не го засича май,не мога да разбера..въвеждам даните ,натискам напред и ми излиза това..Synchronizing STBs Please reset traget.......и така седи и нищо не става,как да го направя?????имам уиндоус 7...:c040:

Боксер

Цитат на: Dancho;52838след като бележиш канала който искаш да преместиш натискаш изход и ок и след това отиваш на позицията на която искаш да е канала и пак ок УСПЕХ.
Така де, при сканирането планетата е 1 и след разместването (подреждането) по мой вкус, планетата е назад, но като натисна на дистанционното 1, вместо канал 1 излиза планетата, мисълта ми е има ли начин това да се промени?!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания