Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Нови канали на Vivacom

Започната от dsc, 11-10-2010, 17:05

« назад - напред »

0 Потребители и 10 гости преглеждат тази тема.

Мишка

Цитат на: slaitt;376696Какво стана с FOX HD на сателита изчезна?

На ИПТВ си върви.

сарандов

Нов канал Fishing ang Huntung  на позиция 90 на сат.приемниците.....

георгиеф

Много добра новина,може ли да се гледа с стандарт пакет или е в екстра пакета

Sent from my IdeaTab A3000-H using Tapatalk

minyor4o

Цитат на: сарандов;377244Нов канал Fishing ang Huntung  на позиция 90 на сат.приемниците.....

Канала преведен ли е?

сарандов

Незнам в кой пакет е , аз съм с екстра.Преведен е канала.

Neo64

Щях да минавам на Виваком в Спанско , ама като глеам , кво тука има тука нема е ,направо ми причернява бе, ще трябва да продължавам с ZH200 мааму

Шайката

Цитат на: Neo64;377285Щях да минавам на Виваком в Спанско , ама като глеам , кво тука има тука нема е ,направо ми причернява бе, ще трябва да продължавам с ZH200 мааму

По добре с ZHD200 отколкото с вивакомските дървета,няма по бавен приемник от техния

Фен на БМВ

Цитат на: Шайката;377288По добре с ZHD200 отколкото с вивакомските дървета,няма по бавен приемник от техния

Вярно е приемниците на Виваком са много скапани :);;675

георгиеф

Какво ти дърво направо тухла е :lol15:

minyor4o

Здравейте колеги!В новия каталог на Виваком видях каналите Bg music channel,Fen folk,tv 5,Euronews в стартовия пакет дали ще ги пуснат на сателита или е за Iptv. защото са оградени в зелено?мерси за отговорите

gesh

Каналите, които са оградени в зелено са само за IPTV. На каталога го пише.

minyor4o

Досега не е имало канали в стартовия пакет само в иптв

Дато

Цитат на: minyor4o;378269Досега не е имало канали в стартовия пакет само в иптв
Да. Но от Виваком се изтарикатиха и поради факта, че не им се плаща за транспондер в сателита спряха честота 11 498. Ако тази честота не беше спряна и на нея продължаваше излъчването на Diema Sport HD и Trace Sport Stars HD, сега нямаше да има спирани канали в сателита.
Конкретно за Fox HD, той отпадна мистериозно от сателита на Виваком, заради BiTelevision, който зае мястото на Родина ТВ. Заради промените по Родина ТВ, пък се спря Фолклор ТВ. След седмица Фолклор ТВ беше върната в сателита, но вече на мястото на Fox HD....

Дато

От днес в DTH:
Fishing and Hunting(с БГ аудио)-спрян
Ribalka i ohota-възстановен

Как е положението в IPTV?

калоянк

Цитат на: Дато;382044От днес в DTH:
Fishing and Hunting(с БГ аудио)-спрян
Ribalka i ohota-възстановен

Как е положението в IPTV?
Аз не си спомням да е спиран лов и риболов някога в ИПТВ-то. Прави ми впечатление, не защото го гледам, а защото е до Animal Planet и често го прескачам. За Fishing and Hunting ще проверя довечера, онзи ден го мярках и то даже HD :)

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания