Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Нови канали на Vivacom

Започната от dsc, 11-10-2010, 17:05

« назад - напред »

0 Потребители и 10 гости преглеждат тази тема.

Денислав

Цитат на: TUISTERa;382237Не мога да разбера какво се оплаквате :) Искате повече канали за по-ниска цена, еми получавате ги... При положение , че масата абонати на булсат седят при подобни гаври, другите оператори също ще започнат с подобни прийоми:e085:

Аз не търся по-ниска цена. Плащам колкото искат, но искам качество. До сега нямаше проблем, но започнаха измекярските номера на Булшита.
Качеството на HD каналите на Ментел как са и предлагат ли CI модул.
LG LB730V BNT HD, bTV HD, bAction HD, RingBG HD, News7 HD, NovaSport HD, DiemaSport HD,DiemaSport2 HD & IPTV

Milenrec

Цитат на: Денислав;382267Аз не търся по-ниска цена. Плащам колкото искат, но искам качество. До сега нямаше проблем, но започнаха измекярските номера на Булшита.
Качеството на HD каналите на Ментел как са и предлагат ли CI модул.

Предлагат CI модул и са по добре от Вивашита ,ама са по зле от Булсата !

Денислав

Цитат на: Milenrec;382274... ама са по зле от Булсата !

От Булшита по-зле има ли? Заради мацаниците минах на Вивата и до днес съм доволен от качеството. Затова ме интересува който ползва сателитна телевизия на Ментел да сподели как е качеството и най-вече HD каналите как са.
LG LB730V BNT HD, bTV HD, bAction HD, RingBG HD, News7 HD, NovaSport HD, DiemaSport HD,DiemaSport2 HD & IPTV

Цец0

Цитат на: Milenrec;382274Предлагат CI модул и са по добре от Вивашита ,ама са по зле от Булсата !
И къде са по-зле според теб? За мен вече единствената причина, която ме кара отвреме-навреме да завъртя антената към 39Е е да погледам тенис и да послушам идиотските коментари на Тодор Попов и Кирил Владимиров. Абсолютно нищо друго...

Milenrec

Цитат на: Денислав;382277От Булшита по-зле има ли? Заради мацаниците минах на Вивата и до днес съм доволен от качеството. Затова ме интересува който ползва сателитна телевизия на Ментел да сподели как е качеството и най-вече HD каналите как са.

Имат много повече НD канали при мтел,иначе малкото канали които ги има и при булсата са с по добро качество,примерно Бтв HD и  NG има голяма разлика в полза на булсата!

minyor4o

Сега както си превключвах каналите видях изписване по канала VTV че от 8 септември минава на нова честота 11 509!Дали ще има някакви промени и по другите канали или ще има нови канали или е просто разместване само на този?Някой ако знае нещо да пише!

КИРИ11

за нови не знам, но са махнали National Geographic

Mediadigital

Вдигат Symb rate на 11509 май ще стане 20000 или 22000

Серхио Агуеро

Цитат на: Mediadigital;385707Вдигат Symb rate на 11509 май ще стане 20000 или 22000

Трябва си, да вземат някой и друг канал от другите честоти да преместят. ;;573 Че от компресия ужас.

милстан

Някой да знае новия симболрейт на 11509? С 20000 и 22000 не става.

gogyto

[SIGPIC][/SIGPIC]Zgemma H9 Combo, Atemio Nemesis, Golden media 990, ZHD 200, SkySat 125 см. HH(90E-45W) + 160см. no name offset(36.0E)[/FONT][/COLOR]

Дато

сарандов

Цитат на: Дато;387455

Вече тръгна канала на позиция 53 на сателитната тв.

minyor4o

На каква честота е свободен ли е канала!

Дато

Цитат на: minyor4o;387465На каква честота е свободен ли е канала!

11509 V.  NDS, IRDETO2

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания