Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Нови канали на Vivacom

Започната от dsc, 11-10-2010, 17:05

« назад - напред »

0 Потребители и 8 гости преглеждат тази тема.

Мишка

Няма го Fishing and Hunting на ИПТВ сега разлистих каналите Ribalka i ohota си върви,..пуснали са рекламно на 44 кaнал VOYO Live.

БониБо

Цитат на: Мишка;382077Няма го Fishing and Hunting на ИПТВ сега разлистих каналите Ribalka i ohota си върви,..пуснали са рекламно на 44 кaнал VOYO Live.

А Voyo Live какво представлява, че ми е интересно?
[SIGPIC][/SIGPIC]

Мишка

Цитат на: БониБо;382078А Voyo Live какво представлява, че ми е интересно?

Няма емблема върви си 2 минутно рекламно клипче на техните сериали, лига европа, серия A на италианското и  Шампионска Лига. 4.80лв/мес. Явно тук ще дават някои от мачовете. Този канал си го имаше, но досега беше заключен.

Дато

Някой с модул може ли да сканира INTELSAT 12 с цел намиране на промени днес?

Sisyphus

Забелязах само, че е излязъл Диема Спорт 2

БониБо

Вчера Виваком спряха излъчването на Fishing and Hunting Channel SD в сателитната си и IPTV платформа въпреки наличието на споразумение помежду ни. Каналът в неговата HD версия продължава да се излъчва в СМАРТ ХД пакета на Виваком.

Fishing and Hunting Channel може да намерите и при вашия кабелен или сателитен оператор.

Източник:
Fishing and Hunting Channel Bulgaria във Facebook
[SIGPIC][/SIGPIC]

Денислав

Цитат на: Дато;382174Някой с модул може ли да сканира INTELSAT 12 с цел намиране на промени днес?

Появи се Diema Sport HD2.
LG LB730V BNT HD, bTV HD, bAction HD, RingBG HD, News7 HD, NovaSport HD, DiemaSport HD,DiemaSport2 HD & IPTV

Мишка

BG Music Channel има ли го на сателита защото на ИПТВ го преместиха в Смарт пакета? Явно освобождават място за Диемата.

Sent from my Lenovo S850 using Tapatalk

Денислав

Цитат на: Мишка;382200BG Music Channel има ли го на сателита защото на ИПТВ го преместиха в Смарт пакета? Явно освобождават място за Диемата.

Sent from my Lenovo S850 using Tapatalk

Няма го.
LG LB730V BNT HD, bTV HD, bAction HD, RingBG HD, News7 HD, NovaSport HD, DiemaSport HD,DiemaSport2 HD & IPTV

калоянк

Не бяхме уточнили дали за СД или ХД говорим. Аз в момента си имам лов и риболов, както и фишинг енд хънтинг хд.....
Къде се появи диема спорт хд 2? Аз не го намирам...

ЕДИТ: ИЗВИНЯВАМ СЕ, говоря за иптв!

Дато

Виваком са егати скапаната компания. Заради Diema Sport2 HD в сателита на оператора вече каналите от честота 11 673 V Trace Sports HD, Histоry HD и Dorcel HD са с резолюция 720x576. Тези са за съд! Въпросните канали са част от HD пакети, всеки от които се заплаща по 3,90лв на месец.

Златанов

"Догонват" Булсатком:lol15::lol15::lol15:

slaitt

Цитат на: Златанов;382222"Догонват" Булсатком:lol15::lol15::lol15:

Даже го задминаха :lol15:
[SIGPIC][/SIGPIC];;573

manechi

Ама няма да го стигнат, ония са много напред в материала !

TUISTERa

Цитат на: Дато;382219Виваком са егати скапаната компания. Заради Diema Sport2 HD в сателита на оператора вече каналите от честота 11 673 V Trace Sports HD, Histоry HD и Dorcel HD са с резолюция 720x576. Тези са за съд! Въпросните канали са част от HD пакети, всеки от които се заплаща по 3,90лв на месец.

Не мога да разбера какво се оплаквате :) Искате повече канали за по-ниска цена, еми получавате ги... При положение , че масата абонати на булсат седят при подобни гаври, другите оператори също ще започнат с подобни прийоми:e085:

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания