Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Нови канали на Vivacom

Започната от dsc, 11-10-2010, 17:05

« назад - напред »

0 Потребители и 13 гости преглеждат тази тема.

Дато

Цитат на: Шон;370126Не може да бъде спярн от 123 казаха,че е със договор за 2г. и то при цена 2.40 въпреки,че на сайта пише 1.90 за целия срок на договора като дори не знаех,че ще ми включат този пакет много долна постъпка :s103
Благодаря за уточнението.
Аз съм на този пакет. Казаха ми, че пакета е временен. И по-точно докато желая мога да го ползвам. Месец за месец. Не съм подписвал договор за HD Light.

Milenrec

Ама хора казват ви да гледате и да не подписвате нищо с тия боклуци ,ама не слушате,при мен наскоро домашния телефон като го е спирала майка ми и са лепнали някаква застраховка ,е нема такива боклуци!

bu12tras

Цитат на: Дато;370136Благодаря за уточнението.
Аз съм на този пакет. Казаха ми, че пакета е временен. И по-точно докато желая мога да го ползвам. Месец за месец. Не съм подписвал договор за HD Light.

Само ,че при теб е на цена от 3.90лв затова може да го спреш когато поискаш.

Дато

Вчера и днес бяха качени нови радиостанции на честота 11 632. Радиата са: N-JOY(копие в AAC), Z-Rock(копие в AAC), Jazz FM(AAC), Melody(AAC) и още едно радио в AAC.

Дато

Днес на Intelsat 12 Виваком възстановиха излъчването на БНТ2. Но, спряха Фолклор ТВ  от честота 11 550 и го замениха с Родина ТВ. А старото място на Родина ТВ на честота 12568 беше запълнено с новия БГ канал Bi Television(досега излъчващ само в чужбина). Собственик е един от репортерите на Нова ТВ в Америка. Излъчването на новия канал е с кодировка Irdeto2 само за момента. http://www.bitelevision.com/

krasivn

Bi Television вече е без кодировка но нещо с форматите на картината не е наред ми се струва.

Дато

Цитат на: krasivn;375623Bi Television вече е без кодировка но нещо с форматите на картината не е наред ми се струва.
Мерси за инфото!
Доста странен канал ми се струва. Според сайта им излъчват дори БГ сериала Под прикритие. Дори в сайта на канала има качени 3 от сезоните на БГ сериала в HD Резолюция. Наскоро BiTelevison получиха от СЕМ лиценз за излъчване на територията на България и явно имат доста средства щом могат да си позволят сателитен ъплинк от фирмата на Цв. Василев.

krasivn

Еми те излъчват от Чикаго ако не се лъжа и имат доста добро студио там, предполагам че програмата тук и в САЩ е една и съща и нещо не мога да се оправя с тази която им е в сайта публикувана.Но мисля че виваком трябва да превключат на 16:9 енкодера си за да се оправи картината.

Дато

Цитат на: krasivn;375626Еми те излъчват от Чикаго ако не се лъжа и имат доста добро студио там, предполагам че програмата тук и в САЩ е една и съща и нещо не мога да се оправя с тази която им е в сайта публикувана.Но мисля че виваком трябва да превключат на 16:9 енкодера си за да се оправи картината.
Да. Няма WSS към картината на новия канал, защото той е пуснат точно на старото място на Родина ТВ, която беше в 4:3 формат.
Преди минути кодираха пак Bi Televison. Скоро би трябвало да добавят и NDS за абонатите на Виваком ТВ. За около 1 час без кодировка беше и NEWS7 HD, излъчващ също на честота  12 568.

minyor4o

Цитат на: Дато;375631Да. Няма WSS към картината на новия канал, защото той е пуснат точно на старото място на Родина ТВ, която беше в 4:3 формат.
Преди минути кодираха пак Bi Televison. Скоро би трябвало да добавят и NDS за абонатите на Виваком ТВ. За около 1 час без кодировка беше и NEWS7 HD, излъчващ също на честота  12 568.
На коя цифра е този канал не го откривам на Dth!

сатнюз

Цитат на: minyor4o;375660На коя цифра е този канал не го откривам на Dth!
Това че е качен на 45Е не означава че автоматично ще влезе в DTH пакетите..
Fracarro Penta; Inverto Black Pro; Dreambox 7020HD

сарандов

Някой знае ли кога ще бъде добавен към сателитните приемници този канал?

Orbital

Само да каже, че WSS-a няма нищо общо с оператора и на мястото на кой канал се излъчва. Още по-малко има връзка с настройката на формата на стария канал дори и да се ползва същия енкодери или транскодер ( което със сигурност не е задължително), който със сигурност не е свързан с възможностите на конфигурация на новия.

Дато

Цитат на: Orbital;376230Само да каже, че WSS-a няма нищо общо с оператора и на мястото на кой канал се излъчва. Още по-малко има връзка с настройката на формата на стария канал дори и да се ползва същия енкодери или транскодер ( което със сигурност не е задължително), който със сигурност не е свързан с възможностите на конфигурация на новия.

В сателита на Виваком за жалост има значение. След замяната на Фолклор ТВ с Родина ТВ, втория вече си има наследен WSS от Фолклор ТВ

slaitt

Какво стана с FOX HD на сателита изчезна?
[SIGPIC][/SIGPIC];;573

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания