Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Нови канали на Vivacom

Започната от dsc, 11-10-2010, 17:05

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

TUISTERa

Цитат на: Дато;366961Intelsat 12 отново ли става сателитен ъплинк на Родина ТВ след като е качена на честота на НУРТС?

Няма да ти кажа.

Дато

Цитат на: TUISTERa;366985Няма да ти кажа.
Някой да те е питал?

TUISTERa

Цитат на: Дато;366961Intelsat 12 отново ли става сателитен ъплинк на Родина ТВ след като е качена на честота на НУРТС?

Цитат на: Дато;366988Някой да те е питал?

Никой :hammer::hammer::hammer:

Дато

От днес отново активни след едномесечна пауза са BOX TV и Агро ТВ. Честота 11 550. Позиции 75 и 47 в операторските приемници на оператора. Обаче звука на BOX TV е с доста влошено качество вероятно заради тъпченето на транспондера.

kokobul

Потвърждавам. Не само звука, всичко е отврат на 11550. Viasat HD е мазня, по-зле от SD. То бива тъпкане, ама за такава боза и 5 лв са много. Айде някой да вземе да погледне това качество. Друг не го ли забелязва? :s101

мнн

Битрейта е свален с 10-тина %, за да натъпчат още 2 канала. Мацаницата е тотална. Не знам дали е временно, но дано. На 47" с CAM е като VHS от пиратските години :-(

TUISTERa

Агрото остава там със сигурност.

Златанов

Някой от техническия отдел на Булсат, вече работи във Виваком;;675;;675;;675
Очаквайте скоро: Смяна на HD приемниците с SD такива!:worry::worry::worry:

Шон

Искам да попитам  само при мен ли hd light пакета работи без да е поръчван на пакет екстра съм?:s101

Мишка

Цитат на: Шон;369834Искам да попитам  само при мен ли hd light пакета работи без да е поръчван на пакет екстра съм?:s101

При мен не вървят каналите от пакет hd light и аз съм на Екстра

Шон

Цитат на: Шон;369834Искам да попитам  само при мен ли hd light пакета работи без да е поръчван на пакет екстра съм?:s101
Искам да педопреда всеки който подписва или преподписва договора си защото разбрах,че сами го сложилиHD LIGHT пакета без мое знание с договор за 2 год.:s104 ВНИМАВАЙТЕ.

Дато

Цитат на: Шон;370112Искам да педопреда всеки който подписва или преподписва договора си защото разбрах,че сами го сложилиHD LIGHT пакета без мое знание с договор за 2 год.:s104 ВНИМАВАЙТЕ.
HD Light пакета може да бъде спрян по всяко време. Както е HBO.

bu12tras

Може само ако не е промоционален , както най-вероятно са го набутали на колегата. 1,49лв е промото с договор за 2г

Мишка

Цитат на: Дато;370115HD Light пакета може да бъде спрян по всяко време. Както е HBO.

Зависи...аз си пуснах HBO пакета без договор за 10.90лв. всичко без cinemax/2,..това е цена без договор...същият пакет е 7.90лв. с двугодишен и 8.90лв. с едногодишен договор.

Шон

Цитат на: Дато;370115HD Light пакета може да бъде спрян по всяко време. Както е HBO.

Не може да бъде спярн от 123 казаха,че е със договор за 2г. и то при цена 2.40 въпреки,че на сайта пише 1.90 за целия срок на договора като дори не знаех,че ще ми включат този пакет много долна постъпка :s103

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания