Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Интернет на Булсатком

Започната от hamelolna, 26-09-2010, 00:01

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

фолкръм

Едните не ги бива , другите нямат покритие в блока, та по темата за интернета на Булсатком - дали вече изкараха карта на покритие за градовете?
receiver Vu+Ultimo 4K, dish Triax TD 88 - 80E/30W,LNB - AB Com ,dish Selfsat H30D1, motor Moteck H-H   ,dish Panorama 67см,LNB-AB Com TWIN,receiver DL STB-202.

Чък Норис

Нета на булсат е кен*ф.
За 12 лева на визио

фолкръм

Цитат на: Продуцентът;61381Нета на булсат е кен*ф.
За 12 лева на визио

:s101 замислих се
receiver Vu+Ultimo 4K, dish Triax TD 88 - 80E/30W,LNB - AB Com ,dish Selfsat H30D1, motor Moteck H-H   ,dish Panorama 67см,LNB-AB Com TWIN,receiver DL STB-202.

ДЦЦЮзър

Бягайте далеч от Визио!

д.е.м.т

Цитат на: Продуцентът;61381Нета на булсат е кен*ф.
За 12 лева на визио

защо не го кажеш във форума на Булсат
Beat me, hate me
You can never break me

Чък Норис

Цитат на: ДЦЦЮзър;61448Бягайте далеч от Визио!
А ти бягай далече от дцц. :lol15:
В различните райони на Пловдив има различна поддръжка на визио, в случая в жк. "Тракия" е добре.

Цитат на: д.е.м.т;61449защо не го кажеш във форума на Булсат
Как да не съм го казвал? Казвал съм го много пъти, явно само гледаш да трупаш постове и да се заяждаш.

Devnull

Цитат на: Продуцентът;61450явно само гледаш да трупаш постове и да се заяждаш.
Скоро ще си сменя ник-а или рег-а за пореден път.;;602

д.е.м.т

Аз форумът на Булсат съм банннат защото питах ....като хомекаста не подържа двб субтитри,кой е най-евтиния приемник който подържа ирдето....:)....Днес жена ми ме пита,абе защо на единият телевизор част от програмите са преведени ,а на другия не.....А относно интернета.......,още не мога да разбера коя ланка са купили:worry:
Beat me, hate me
You can never break me

Чък Норис

Цитат на: д.е.м.т;61501Аз форумът на Булсат съм банннат защото питах ....като хомекаста не подържа двб субтитри,кой е най-евтиния приемник който подържа ирдето...
Не лъжи за друго те баннаха!:e085:

теоу

Цитат на: Kolcho;54452Колеги съфорумци. Имам един доста интересен въпрос към вас. Вие за технологията ПОН чували ли сте?
Значи - аз съм от София - в моя квартал Младост - в моя блок преди 20 дни подизпълнители лица - работещи за Булсат, докато прекарваха трасета обслужващи технологията ПОН споделиха следното.
Интернета ще върви през оптично влакно което ще достига до крайния клиент. Ако има хора които не са наясно какво предлага технологията пасивна оптична мрежа да разпитат на дълго и широко Гугъл.
Не знам какви са тия глупости с Антени и тем подобните дето ги говорите но те звучат неимоверно тривиално и страшно смешно.

Относно технологията пон - това действително е оптично влакно директно в дома на клиента. Технологията е въведена за първи път в България от Спектрум нет през 2008-ма година. Повече информация що е то - в тази тема
forum.spectrumnet.bg/showthread.php?t=3337
И да, има устройство в дома на клиента, което да преобразува сигнала.

Jovanoty

Ето и видео за PON не СпектърНет  http://www.youtube.com/watch?v=L29NfATNqaw

Kolcho

Имам едно градивно предложение. Да се спре с хейт мейта и да нека хора от Квартал Младост които към момента ползват услугите на Булсатком за интернет да споделят мнение.

Пакостник

На булсата им е як нета.. един приятел  е на тях и наистина тегли много барзо със 10мб от замунда ;;650 ни са базикам!
DVB Receiver: VU+Ultimo® / Image: VTi v6 / Interface: My Metrix / Dish: Triax TD-110 + Optibox DM-2400 (75E<=>30W)
Own Web:Krav Maga: http://kravmagasofia.com

касиди

И все пак не разбрах, доволни ли сте от интернета на булсатком от 34мб за 19лв?

Шайката

Аз съм на 24mb и съм доволен от замунда тегля с 5-6mb

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания