Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Интернет на Булсатком

Започната от hamelolna, 26-09-2010, 00:01

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Георги1

Кажете Булсата какви външни айпита дават динамични или статични?
Как става отварянето на портове, имали някакъв контролен панел или трябва да им се обаждаш?
Пуснете и няколко спийд теста до други държави, Германия Франция.

moreg

Аз съм в Младост 3 и булсата изкупиха моя стария оператор, бях на интех и изведнъж се оказах на булсатком, засега вече 7 месеца съм доволен няма проблеми на 19 лв. съм и получавам 34 мегабита, нета според мене е добър за тия пари;;650
Аз лично съм доволен;)
DM 920 UHD, DM 500 HD

ера

"ИНТЕРНЕТ УСЛУГА НА  НИВО"!!!! Една подробност само ТРЯБВА ДА ЖИВЕЕТЕ В САХАРА!!!!  За съжаление в момента в който завали дъжд и гръмне веднъж услугата се преустановява!-- От тук следва  звънене по телефони ,знаете как е на пролет всеки ден вали--от там отговарят 72 часа е срока  за отстраняване на повредата  и така попадаме в омагьосания кръг на който принципа е такъв: Вали дъжд гърми 15 часа след обяд е --звъните на *4800 свързват ви с компетентно лице на което да обясните проблема ,следва кръстосан разпит рутера в какво състояние е  и тн. накрая  се насочва уж екип да отстрани повредата  ... чакаме.....звъним пак на *4800 вече е 16 30 и последва отговор  срока ни за отстраняване на повреда е 72 часа  екипа ще дойде утре защото работното време изтече!!!!!!      Екипа идва да идва на следващия ден към 12 на обяд  за 5 минути оправя  повредата ииииииииииии  ЗА ОГРОМНА БЕЛЯ  В 15 ЧАСА ОТНОВО ВАЛИ ДЪЖД, ОТНОВО ГЪРМИ   ???? И ВСИЧКО ПОЧВА ОТ НАЧАЛО!!!  приятелски съвет ако не живеете в Сахара или пък нямате някой шаман под ръка да ви изпълнява ритуали  против дъжд---НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ И НЕ СИ ТРОВЕТЕ НЕРВИТЕ С ТОЗИ СПЕЦИФИЧЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ ИНТЕРНЕТ!!!

Veskop

Цитат на: ера;161982"ИНТЕРНЕТ УСЛУГА НА  НИВО"!!!! Една подробност само ТРЯБВА ДА ЖИВЕЕТЕ В САХАРА!!!!  За съжаление в момента в който завали дъжд и гръмне веднъж услугата се преустановява!-- От тук следва  звънене по телефони ,знаете как е на пролет всеки ден вали--от там отговарят 72 часа е срока  за отстраняване на повредата  и така попадаме в омагьосания кръг на който принципа е такъв: Вали дъжд гърми 15 часа след обяд е --звъните на *4800 свързват ви с компетентно лице на което да обясните проблема ,следва кръстосан разпит рутера в какво състояние е  и тн. накрая  се насочва уж екип да отстрани повредата  ... чакаме.....звъним пак на *4800 вече е 16 30 и последва отговор  срока ни за отстраняване на повреда е 72 часа  екипа ще дойде утре защото работното време изтече!!!!!!      Екипа идва да идва на следващия ден към 12 на обяд  за 5 минути оправя  повредата ииииииииииии  ЗА ОГРОМНА БЕЛЯ  В 15 ЧАСА ОТНОВО ВАЛИ ДЪЖД, ОТНОВО ГЪРМИ   ???? И ВСИЧКО ПОЧВА ОТ НАЧАЛО!!!  приятелски съвет ако не живеете в Сахара или пък нямате някой шаман под ръка да ви изпълнява ритуали  против дъжд---НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ И НЕ СИ ТРОВЕТЕ НЕРВИТЕ С ТОЗИ СПЕЦИФИЧЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ ИНТЕРНЕТ!!!

хаха,колко познато...да чукна на дърво,една седмица съм онлайн без прекъсване:hammer:
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

koscom

Щото са наготво при Аиданет! Еском клиентите незнам как са,ама има недоволни от услугите им! Мнения на колеги,които са вързани към тях! Бе, преди време тия разтовариха бая ДМ500-дали кабелната им разчита на пиратлък? Доста антени са окичили по фасадата;)

Sent from my HTC Wildfire S A510e using Tapatalk

aucislot

за мой късмет на виваком почти не прекъсва интернетът , в повечето случай аз си го прекъсвам когато вали и гърми по време на дъжд .

а за абонатите на булсатком направо не ви завиждам , то това си е живо садо мазо мъчение .

Brian

Хахаха... че на вас телефонните жици по стълбовете ли са още? А адсл-а дропи в повечето случаи при най малко натоварване и се нуждае от пауър ристарт за да се оправи.
;;612

aucislot

Цитат на: d3v1c3nv11;162092Хахаха... че на вас телефонните жици по стълбовете ли са още? А адсл-а дропи в повечето случаи при най малко натоварване и се нуждае от пауър ристарт за да се оправи.

да по стълбовете са но какво от това ? щом интернета не спира кво ми дреме ?  единствено ъплоада е кофти , но това  е  товае което е това .

woooow

Цитат на: d3v1c3nv11;162092Хахаха... че на вас телефонните жици по стълбовете ли са още? А адсл-а дропи в повечето случаи при най малко натоварване и се нуждае от пауър ристарт за да се оправи.

Ох, вече мазол на езика ще ми излезе да казвам, че модемите им са пълна скръб и за това нета спира при малко натоварване. Това за жиците може и да е така, но го ползвам на 2 места ( на едното повече от 5 години ) и докато се оплаквате тук че като гръмне ви спира връзката, аз си цъкам. Спирал е наистина, но когато е глобален проблем, както беше преди няколко месеца. А това с дропването си го разреших като си инсталирах нов читав модем, да не забравя и защита на входа на линията, ей така за всеки случай. ;)

klapa

Във Варна на adsl стоях две седмици без интернет, защото имало силен вятър в Шумен - обяснение по телефона.
След четири години на spnet минах на булсат. SPnet очаквано мобилтел ги скапаха, шейпнаха ме на мегаланските скорости и аз се отказах да ги ползвам. Булсата ме изненадаха, като звъннаха на вратата да ми предложат оптика - инсталация 7,80 (оставиха си ръцете, четирима бяха) за текущия месец безплатно, 15лв. на месец 94Mbps и ги вдига без проблем. Международния ъп не съм го мерил, но при всички положения ми мина 50mbps. За десет дена - нета е перфектен, STO върви без засечка, ont не е забивало, нета не е спирал.
Новите правила за подписа са ужасни! Има по - големи емотиконки от разрешените за подписа картинки.

peterkk

И аз съм на Булсатком от близо година. Изкупиха една от добрите мрежи в Младост 3, на която бях абонат около 5 години. Много съм доволен защото запазиха доброто качество/скоростта/ и и поддръжката на мрежата. През декември ми прекараха оптика до апартамента и нямам никакви забележки.
По отношение на Спийдтеста резултатите са само ориентировъчни. Има значение и към кой доставчик тестваш. Поствам няколко теста:

Както се вижда само към Виваком не постигам скоростта за която плащам - 44МВ за 10 лв на месец.

iwelichkow

до сега стана ясно,че нета им не е за изхвърляне ама откъде ги вадите тия различни скорости и цени ,нямащи нищо общо със сайта им:s101

Veskop

Цитат на: iwelichkow;163102до сега стана ясно,че нета им не е за изхвърляне ама откъде ги вадите тия различни скорости и цени ,нямащи нищо общо със сайта им:s101
ами то няма нищо общо,останаха си скоростите от провайдера,който изкупиха :)
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

peterkk

Цитат на: iwelichkow;163102до сега стана ясно,че нета им не е за изхвърляне ама откъде ги вадите тия различни скорости и цени ,нямащи нищо общо със сайта им:s101

Цената от 10 лв. за 44 МВ е с отстъпка за сателитна телевизия и Интернет. Без отстъпка е 16 лв.

klapa

А аз ползвам 94Mb/s за 15лв. тъй като имам и телевизия. Договора на телевизията ми изтича юли, а този за интернета ми е безсрочен.
В моя район, доставчика който купиха се казваше campus-bg, бях им клиент няколко години преди да премина на бтк. Не бяха лош доставчик, но след като ги взеха булсата определено качеството се влоши. Сега на оптиката всичко и тип-топ.
Новите правила за подписа са ужасни! Има по - големи емотиконки от разрешените за подписа картинки.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания