Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Интернет на Булсатком

Започната от hamelolna, 26-09-2010, 00:01

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

hamelolna

Какво ще кажете за нета на булсат и колко % от скоростите си изпълняват на мен ми казаха че 50% от скоростите са гарантирани

hajduk

Цитат на: hamelolna;53008Какво ще кажете за нета на булсат и колко % от скоростите си изпълняват на мен ми казаха че 50% от скоростите са гарантирани
Добре ще е да кажеш и по какъв начин са гарантирани ... щото иначе все едно нищо не са ти казали ... и да са "гарантирани" само 50% на негарантиран интернет си е много зле ...
We are all born mad. Some remain so.
I\'m selfish & get on well only with alike.
Липсата на достъп до истински оръжия води до ненужна грубост!

hamelolna

по скъпето ги попитах и ми казаха че всяка от скоростите им са гарантирани на  50% а скоростите са 12 МБ 17лв 22 МБ 19лв 32 МБ 24лв а ако имаш тв ти приспадат 3 лв от цената

hajduk

Цитат на: hamelolna;53012по скъпето ги попитах и ми казаха че всяка от скоростите им са гарантирани на  50% а скоростите са 12 МБ 17лв 22 МБ 19лв 32 МБ 24лв а ако имаш тв ти приспадат 3 лв от цената
дааа, като при всяка нова рекламна кампания - хвърчат едни мегабити за без пари ... ако ги поразпиташ по-подробно ще се окаже, че в тези мегабити влиза и БГ пиъринга и интернет скоростта и ъплоуда ... и като махнеш негарантираните 50%  ... ми то не остана ...
We are all born mad. Some remain so.
I\'m selfish & get on well only with alike.
Липсата на достъп до истински оръжия води до ненужна грубост!

hamelolna

Цитат на: hajduk;53026дааа, като при всяка нова рекламна кампания - хвърчат едни мегабити за без пари ... ако ги поразпиташ по-подробно ще се окаже, че в тези мегабити влиза и БГ пиъринга и интернет скоростта и ъплоуда ... и като махнеш негарантираните 50%  ... ми то не остана ...
Горе доло е така и забавих да спомена че 1 вия месец е безплатен :)

shemetcho

Какво значи гарантирана при положение, че интернета им е WiFi. А като гледам в моя квартал къде вдигнаха пилон за антените лично им гарантирам, че никога няма да достигнат 32Mbits. Или трябва да напускат някакви устройства с поне 500mW мощност или нищо няма да излезе. Отделен въпрос е, че такава мощност е забранена по закон за устройства на тези честоти, доколкото знам :)
Hasta siempre, comandante

hamelolna

Цитат на: shemetcho;53125Какво значи гарантирана при положение, че интернета им е WiFi. А като гледам в моя квартал къде вдигнаха пилон за антените лично им гарантирам, че никога няма да достигнат 32Mbits. Или трябва да напускат някакви устройства с поне 500mW мощност или нищо няма да излезе. Отделен въпрос е, че такава мощност е забранена по закон за устройства на тези честоти, доколкото знам :)

До колкото знам не е безжичен а с кабел но несъм сигорен

pavel5044

Спешно новите БСК keys pls, на лични
TBS6920, моторен Triax 110, TV Pioneer plazma 42\'

hamelolna

Цитат на: павел5044;53142Спешно новите БСК keys pls, на лични
Какви са тея БСК кеус по подробно кажи

Музикантът

Цитат на: павел5044;53142Спешно новите БСК keys pls, на лични
Засега само за Diablo Light v2 има.
TV: LG OLED55C9
Box: Nvidia Shield TV 4K

антена

:itv:

hamelolna

Аз се местя на Булсатком и в сряда ще ме прекарат и ще ви кажа подробно какав е нета!!! Така се налага зашото в цял пловдив  толкова фирми на нет апак една няма свясна Близо е скапан БТК сашто и то неостана КоолБокс нямат покритие в Тракия както и Н3 Таиче остава булсат :s103:s103

muro04

Цитат на: hamelolna;53238... в сряда ще ме прекарат ...
:a0801:

Въйко

Цитат на: hamelolna;53238...зашото в цял пловдив  толкова фирми на нет апак една няма свясна...
Много си прав,направо е ужас.Добре че се появиха Булсат в Пловдив да пуснат нет че до сега се караше на вестници и телетекст,някои имат телефонни модеми а гъзарите гонят нет със СС1 :worry:

Братко,ти по принцип ли си пишеш толкова неграмотно или правиш изключение и се стараеш заради форума?
aatns
gmkd

hamelolna

Цитат на: Въйко;53303Много си прав,направо е ужас.Добре че се появиха Булсат в Пловдив да пуснат нет че до сега се караше на вестници и телетекст,някои имат телефонни модеми а гъзарите гонят нет със СС1 :worry:

Братко,ти по принцип ли си пишеш толкова неграмотно или правиш изключение и се стараеш заради форума?

Добре тогaва като казваш че има много фирми на нет в Пловдив предложи някоя като толкова знаеш

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания