Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Интернет на Булсатком

Започната от hamelolna, 26-09-2010, 00:01

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Васил

Цитат на:

Братко,ти по принцип ли си пишеш толкова неграмотно или правиш изключение и се стараеш заради форума?[/QUOTE
Това е неуважение към другите участници във форума!Четете какво пишете бе,хора!Долу има един бутон "преглед",винаги го натискам преди "Публикувай".И модераторите трябва да трият такива постове.
210см руска на мотор.145см офсет с кръгов конв.на 36Е

sarivano

Цитат на: hamelolna;53341Добре тогaва като казваш че има много фирми на нет в Пловдив предложи някоя като толкова знаеш

Имаш ВИЗИО в Тракия,а и много други..иначе разбирането ти за българска граматика,както отбеляза Вуйо,е доста интересно:))))))Никакъв доставчик няма да ти помогни
УБИВА КОМУНИЗМЪТ, СОЦИАЛИЗМЪТ НЕ УБИВА- ТОЙ МЪЧИ!

hajduk

Цитат на: Васил;53358...
Ако ти беше натиснал "преглед" преди "публикувай", имаше шанс много хора да разберат какво искаш да кажеш ... сега - пак само ти си знаеш ... :lol15:
We are all born mad. Some remain so.
I\'m selfish & get on well only with alike.
Липсата на достъп до истински оръжия води до ненужна грубост!

hamelolna

Цитат на: sarivano;53359Имаш ВИЗИО в Тракия,а и много други..иначе разбирането ти за българска граматика,както отбеляза Вуйо,е доста интересно:))))))Никакъв доставчик няма да ти помогни

Освен визио друг свястен няма остават близу и бтк

hamelolna

Винаги прочитам какво съм написал преди да публикувам но може някаде да съм допуснал грешка извинявам се на тези който неса разбрали какво искам да кажа

hamelolna

Днес ми прекараха нета на Булсатком и е отличен 10 МБ славя 5 уплаудва реален адрес

малборо

Цитат на: hamelolna;53430Днес ми прекараха нета на Булсатком и е отличен 10 МБ славя 5 уплаудва реален адрес

;;513;;513;;513;;513;;513

hajduk

Цитат на: hamelolna;53430Днес ми прекараха нета на Булсатком и е отличен 10 МБ славя 5 уплаудва реален адрес
Къртиш брато ... няма друг кат теб ... :lol15:

Kolcho

Колеги съфорумци. Имам един доста интересен въпрос към вас. Вие за технологията ПОН чували ли сте?
Значи - аз съм от София - в моя квартал Младост - в моя блок преди 20 дни подизпълнители лица - работещи за Булсат, докато прекарваха трасета обслужващи технологията ПОН споделиха следното.
Интернета ще върви през оптично влакно което ще достига до крайния клиент. Ако има хора които не са наясно какво предлага технологията пасивна оптична мрежа да разпитат на дълго и широко Гугъл.
Не знам какви са тия глупости с Антени и тем подобните дето ги говорите но те звучат неимоверно тривиално и страшно смешно.

DON Джолан

Здравей Колчо и добре дошъл във форума. Чудесен първи пост.
Бих искал да те попитам само - на галено дали не ти викат Пънчо? ;;573 :D

Kolcho

Цитат на: DON Джолан;54455Здравей Колчо и добре дошъл във форума. Чудесен първи пост.
Бих искал да те попитам само - на галено дали не ти викат Пънчо? ;;573 :D
Колчо идва от Никола.:)

Сандокан

Цитат на: Kolcho;54456Колчо идва от Никола.:)
А още по хубаво е  ако влезе в него

hajduk

Цитат на: Kolcho;54452...
Колчо, ако ти сега откриваш топлата вода ... ние отдавна си мием краката с нея ... Право на всеки е да нарича оптиката си както намери за добре ПОН, БЛИЗУ, ТРИПЪЛ ПЛЕЙ и каквото още ти дойде на ум ...

Ламерът

Колчо я ме светни за оптиаката че не ми е ясно. Аз у наше село сме на лан по стълбовете я кажи какъв е келипира от влакното.
Рускиня 2,10 с Invacom ADF-120 и SNF-031 ; Tecatel 120см за 36е и 39е ; Paraclipce 180см легнал зимен сън ;)

bu12tras

Цитат на: Kolcho;54452Интернета ще върви през оптично влакно което ще достига до крайния клиент. Ако има хора които не са наясно какво предлага технологията пасивна оптична мрежа да разпитат на дълго и широко Гугъл.
Това ще стане ама на 31 февруари :worry:
Оптиката ще е най много до блока в който живееш!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания