Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Параметри на цифрови канали M-SAT Cable

Започната от JovaniJo, Ноември 25, 2009, 07:26:27 PM

« назад - напред »

Cavalry

Нещо не ми работят Диемите HD, добре че го има испанския канал за уикенда.

мсат79

Всичко си работи като се плати таксата 4 лева.

Утре мегадербито Арсенал - Ман.Юнайтед ще се излъчва в реално фулл хд само по Диема Спорт.

Канал+1 Испания и Скай Спорт 1 Германия ще излъчват дербито и ги нямаме.

И последният начин за гледането на мегадербито е изпадналият мазньоч на сърбите спорт клуб.

dvdrw

здравейте имам питания към знаещите.

понеже договорът ни 1 годишен с мсат изтече,
искаме да си включим 3ти телевизор , знам че се заплаща 10 лева инсталация и после по 3 лева на месец, но се пита следното  , след като дадем в централния офис заявка за свързване на 3ти тв, трябва ли да преподишем на ново договора или си остава безсрочен.
също ме интересува при какви условия можем да се абонимаме , за новите диема спорт 1 и 2  и синемакс и хбо комеди , може ли да ги гледаме без да се подписва договор за каквото и да е , а само да си плащаме таксата и да гледаме.

мерси за отговорите и лек ден на всички.
Golden interstar HD FTA Germany , 80 sm Vivacom 45e 46e.

НАА

Цитат на: dvdrw;389944здравейте имам питания към знаещите.

понеже договорът ни 1 годишен с мсат изтече,
искаме да си включим 3ти телевизор , знам че се заплаща 10 лева инсталация и после по 3 лева на месец, но се пита следното  , след като дадем в централния офис заявка за свързване на 3ти тв, трябва ли да преподишем на ново договора или си остава безсрочен.
също ме интересува при какви условия можем да се абонимаме , за новите диема спорт 1 и 2  и синемакс и хбо комеди , може ли да ги гледаме без да се подписва договор за каквото и да е , а само да си плащаме таксата и да гледаме.

мерси за отговорите и лек ден на всички.
За да ползваш намалението за hbo max pack hd трябва да подпишеш договор за 12 мес еднократно, ще ти ги активират на всички тв. За третия тв трябва да си вземеш модул иначе ще гледаш само безплатните канали, и няма да има нужда да плащаш такса от 3 лв. Но се чудя защо питаш тук а не звъннеш на МСат, за да ти дадат най-нова информация.

dvdrw

така съм решил , и ето че ти ми отговори за което ти благодаря . освен това вне ми се говори по импулсни телефони какъвто е на мсат.
Golden interstar HD FTA Germany , 80 sm Vivacom 45e 46e.

Cavalry

Проблемът с пакета Диема Екстра си беше мой, от Диема просто са искали да се плаща на определено число.

Веселин Цонев

Ей какво е това мазало на бТв HD? при вас така ли е

Sent from my HTC One using Tapatalk

НАА

Цитат на: Веселин Цонев;390351Ей какво е това мазало на бТв HD? при вас така ли е

Така е, ама то и без това няма нищо интересно там ;)

Cavalry

Виктория Петрова е интересна за гледане ;;596

мсат79

Цитат на: Cavalry;390363Виктория Петрова е интересна за гледане ;;596

Одъртя и надебеля много тя.
 Лиляна Боянова е доста по-красива!!!

Веселин Цонев

Коя по хубава коя не, но тази вечер... всичко много размазани и не ги виждам😀

Cavalry

Цитат на: мсат79;390381Одъртя и надебеля много тя.

Не говориш на правилния човек, една жена на 37 е на перфектна възраст.

Да не говорим, че Моника Белучи навърши 51.

Веселин Цонев

От днес на мястото на всички канали Sport Klub имаме Viasat History. 😠😠😠

НАА

ПоповП

По SK2 HD в момента "върви" ръгби, след 14:30 BGT - тенис финала Джокович-Надал.
1.2м парабола @ Strong 2100 H-H, Inverto 0.3dB(95Е->30W); 1.1м офсет @ Moteck 2100A, Sky Sat 0.3dB; 0.82x0.9м oфсет @ парабола окачване;
DVB-T2 SRT8201, активна външна китайска антена;DAB+ FM Renkforce NE-6208.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания