Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Параметри на цифрови канали M-SAT Cable

Започната от JovaniJo, Ноември 25, 2009, 07:26:27 PM

« назад - напред »

НАА

Цитат на: мсат79;382929Каналът е отключен за всички с Хай Дефинишън оборудване.
Сега ако пуснат и TRACE MUSIC HD, както преди 2 години и го сложат на мястото на TONIS ще е екстра, но едва ли...

мсат79

По-добре Филм БОКС ХД  на мястото на украинския отпадък ама няма да стане никога. :s104

НАА

Цитат на: мсат79;382931По-добре Филм БОКС ХД на мястото на украинския отпадък ама няма да стане никога. :s104
E нали го имахме няколко години, ако е все още същия е голяма боза.

мсат79

Нямаме истински филмов канал в ХД с български превод и без сериали!
А Филмбокс ХД е такъв.

Не се сещам за достоен конкурент на филм бокс хд.

НАА

Цитат на: мсат79;382940Нямаме истински филмов канал в ХД с български превод и без сериали!
А Филмбокс ХД е такъв.

Не се сещам за достоен конкурент на филм бокс хд.

E вземи си HBO HD Max pack.

Cavalry

То закъде без HBO? Особено на тези атрактивни цени. Дават хубави неща там, примерно през август ще дават I Origins, един страхотен филм!

bahurman

а има ли канал по който дават шоуто WWE - Raw или SmackDown
Преди ги даваха по немските SKY SPORT HD1 и SKY SPORT HD2 но сега не ги засичам никаде. (без да броя BTV Comedy) за HD вариант ми е любопитно дали го има някаде в MSAT

Руже

Цитат на: bahurman;383071а има ли канал по който дават шоуто WWE - Raw или SmackDown
Преди ги даваха по немските SKY SPORT HD1 и SKY SPORT HD2 но сега не ги засичам никаде. (без да броя BTV Comedy) за HD вариант ми е любопитно дали го има някаде в MSAT

Ако не ме лъже паметта, шоутата ги даваха по Евроспорт 2 по едно време, сега не знам обаче.

мсат79

Имате ли проблем с Ауто Мотор Шпорт ТВ ХД?

Веселин Цонев

Направо го няма. Не че има проблем 😁

Sent from my HTC One using Tapatalk

НАА

А SD-версията върви... Тия са мега зле, много ме дразнят, не стига че не добавят нови канали, ами не се грижат и за съществуващите. Не знам колко тъпо парче трябва да си че вече повече от 2 години да не се усетиш, че си пуснал epg-то на  Travel Channel а всъщност излъчваш Travel HD.

мсат79

Има живец! Дежурния се събуди и включи Ауто мотор спорт ХД  ;;573;;573;;573

Аууу - включил е и футбол 3 ХД на местото на умрелия спорт 1 русия - който изгуби правата за всички футболни първенства на живо.

По Футбол 3 ще гледаме серия А и примера дивисион в истинско ХД ;;675;;675;;675;;675

А междудругото -  Скай спорт 1 ХД Италия в петък 21:30ч. ще излъчва на живо Испанското първенство съвместно с фокс спортс италия.

манингер

Цитат на: мсат79;384702Има живец! Дежурния се събуди и включи Ауто мотор спорт ХД  ;;573;;573;;573

Аууу - включил е и футбол 3 ХД на местото на умрелия спорт 1 русия - който изгуби правата за всички футболни първенства на живо.

По Футбол 3 ще гледаме серия А и примера дивисион в истинско ХД ;;675;;675;;675;;675

А междудругото -  Скай спорт 1 ХД Италия в петък 21:30ч. ще излъчва на живо Испанското първенство съвместно с фокс спортс италия.

Колега жабарското, испанското и което и да е футболно първенство  може да го гледаш на още 55 канала в програмната схема на М Сат. Спорт 1 беше много по-различен и разнообразен, предлагаше много спортни събития, не само футбол. По Футбол 3 в събота ще гледаш само повторения на мачове от ШЛ, а в неделя един италиански, един английски и един френски мач. Всичко друго е повторения на стари мачове. Много слаб канал.  Спорт 1 нали е спортен канал, веднага го заместиха а на ХД Кино екранът е черен, за какво да се занимават с филмови канали.  М Сат спокойно може да се прекръстят на Спорт и Музика ТВ (от 200 и кусур канала 70 процента са спортни и музикални). Канали с филмова и научно-популярна тематичност са табу  за тимаджиите  Може би защото няма начин да се пускат пиратски и трябва да се плаща.

иванка77

Цитат на: манингер;384741Колега жабарското, испанското и което и да е футболно първенство  може да го гледаш на още 55 канала в програмната схема на М Сат. Спорт 1 беше много по-различен и разнообразен, предлагаше много спортни събития, не само футбол. По Футбол 3 в събота ще гледаш само повторения на мачове от ШЛ, а в неделя един италиански, един английски и един френски мач. Всичко друго е повторения на стари мачове. Много слаб канал.  Спорт 1 нали е спортен канал, веднага го заместиха а на ХД Кино екранът е черен, за какво да се занимават с филмови канали.  М Сат спокойно може да се прекръстят на Спорт и Музика ТВ (от 200 и кусур канала 70 процента са спортни и музикални). Канали с филмова и научно-популярна тематичност са табу  за тимаджиите  Може би защото няма начин да се пускат пиратски и трябва да се плаща.

Явно не си разглеждал целия пакет, защото има всякакви канали. Има и научно-популярни програми.  Аз като цяло съм доволна, въпреки че спортните наистина са ми излишни.

НАА

Цитат на: иванка77;384952Явно не си разглеждал целия пакет, защото има всякакви канали. Има и научно-популярни програми.  Аз като цяло съм доволна, въпреки че спортните наистина са ми излишни.
50% от пакета ми е излишен. И точно така: има всякакви канали, без никакъв подбор, добавени за пълнеж.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания