Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Параметри на цифрови канали M-SAT Cable

Започната от JovaniJo, Ноември 25, 2009, 07:26:27 PM

« назад - напред »

Веселин Цонев

При вас има ли насичане на картината на bTV Action HD?? При мен има и е много дразнещо! На живите предавания обаче няма такова нещо??!

CuMo

Веселин Цонев

мсат79

Цитат на: CuMo;387815RING HD на честота 698000 KHz.

Кой канал за заместили или е добавен напълно нов? - че във втория случай ще се наложи дълго пълно пресканиране.

CuMo

Цитат на: мсат79;387840Кой канал за заместили или е добавен напълно нов? - че във втория случай ще се наложи дълго пълно пресканиране.
На нова честота е.Няма нужда да пускаш пълно сканиране,аз затова съм написал на каква честота е канала,само си пускаш ръчна настройка,въвеждаш честотата и канала ще ти се появи.

мсат79

дам... излезе ми ринг HD след  Channel 3D Plus Русия....за съжаление обаче беин хд франсе каналите вече втора седмица са на черен екран.

CuMo

Цитат на: мсат79;387852дам... излезе ми ринг HD след  Channel 3D Plus Русия....за съжаление обаче беин хд франсе каналите вече втора седмица са на черен екран.

Така е и не само те-skysport(Италия) също го няма,обаждах се преди няколко дни и казха,че скоро ще ги пуснат.

мсат79

Те Скай Италия го спряха вторник и сряда защото италианците излъчваха баскетболното евро което върви по диема спорт и ще им умре кирията.  

Лошото е че Скай Италия зарязоха Шамп.Лига...вместо нея 15-16 септ. излъчваха баскетбола и по трите скай спорт италия.

Веселин Цонев

При вас има ли размазване (разкъсване на картината) постоянно при RING HD, beinSport HD 1 и 2 и други HD канали. Не е при всички!?? Нивото ми на сигнал и качеството е на 100%.??

рст

ПоповП

От ок.1 час гледам RING HD и нямам проблем - стабилна картина във вилната зона Евксиноград-Балкан(бивша Марек), сигнал сила 90% / ниво грешка 61-74 бит.
1.2м парабола @ Strong 2100 H-H, Inverto 0.3dB(95Е->30W); 1.1м офсет @ Moteck 2100A, Sky Sat 0.3dB; 0.82x0.9м oфсет @ парабола окачване;
DVB-T2 SRT8201, активна външна китайска антена;DAB+ FM Renkforce NE-6208.

CuMo

Цитат на: ПоповП;389174От ок.1 час гледам RING HD и нямам проблем - стабилна картина във вилната зона Евксиноград-Балкан(бивша Марек), сигнал сила 90% / ниво грешка 61-74 бит.

Пфуууу,това ниво на грешка е брутално,човек.При мен винаги е било 0,както трябва да е и при теб.Трябва да се поогледаш,нещо не е наред.Колкото до насичането на доста канали-и при мен го имаше,но от днес надвечер всичко е наред,и RING HD и двата beIN SPORT-а са супер,а и пуснаха пак skysport HD(Италия).Явно няколко дни някой го е нямало на мястото му.   :hammer:

Веселин Цонев

Да, да и при мен вече всичко е Ок.

Sent from my HTC One using Tapatalk

ПоповП

Цитат на: CuMo;389244Пфуууу,това ниво на грешка е брутално,човек.При мен винаги е било 0,както трябва да е и при теб.Трябва да се поогледаш,нещо не е наред.Колкото до насичането на доста канали-и при мен го имаше,но от днес надвечер всичко е наред,и RING HD и двата beIN SPORT-а са супер,а и пуснаха пак skysport HD(Италия).Явно няколко дни някой го е нямало на мястото му.   :hammer:

При мен( ТВ Самсунг показания) изобщо не е брутално такова показание. Различни програми/честоти са с различни ниво на грешки и например 0 бит имам на bTV HD, BG on Air, Eurosport, Sport1, RAI1, TV Polonia, RIK Sat, Canal 24 Horas и др. друга група програми са с 1 бит( Канал3, btv Action HD, HBO, Ring, Tiankov folk), с 2-3 бит грешка - BBС HD, Discovery, ZDF HD, Nova Sport, MTV Live HD и др.
Но Travel HD  - варира в широк диапазон 137-308-588, рядко до 800 бит без смущения в картина и звук. Пикселизиране и прекъсване картината и звука се получават при 2000 бит(за експеримента изкуствено влоших кабелната връзка в конектора).
1.2м парабола @ Strong 2100 H-H, Inverto 0.3dB(95Е->30W); 1.1м офсет @ Moteck 2100A, Sky Sat 0.3dB; 0.82x0.9м oфсет @ парабола окачване;

ПоповП

В момента Travel HD е с много по-ниски стойности на грешки - варират в тесен диапазон 26-49.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания