Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Параметри на цифрови канали M-SAT Cable

Започната от JovaniJo, Ноември 25, 2009, 07:26:27 PM

« назад - напред »

CuMo

Любопитното е,че в момента имаме 2 Bloomberg Bulgaria HD-единият е на мястото на France 2 HD,а другият е на нова честота.

НАА

Цитат на: CuMo;392277Любопитното е,че в момента имаме 2 Bloomberg Bulgaria HD-единият е на мястото на France 2 HD,а другият е на нова честота.
Предвид фактът че Bloomberg Bulgaria e собственост на Bulgaria On Air / Investor / ТИМ, е нормално да пуснат канала на вече видима позиция, каквато е France 2 HD, за да може всички да го открият (най-вече тези при които новите канали не се появяват автоматично).

Cavalry

Оправили са Спорт + за турнира в Базел ;)

CuMo

Цитат на: НАА;392278Предвид фактът че Bloomberg Bulgaria e собственост на Bulgaria On Air / Investor / ТИМ, е нормално да пуснат канала на вече видима позиция, каквато е France 2 HD, за да може всички да го открият (най-вече тези при които новите канали не се появяват автоматично).
Сега видях,че France 2 HD си е на мястото вече,а Blooomberg Bulgaria HD си е само на новото място.

Vboxk

защо го няма btv action hd някой знае ли:s101.

Веселин Цонев

При мен не е спирал.

Sent from my HTC One using Tapatalk

мсат79

Звук няма бтв екшън ХД тоест все едно го няма.
Само ХД картина без звук като съвременен филм на Чарли Чаплин :hammer:

;;573;;573;;573

Vboxk

А какво да направя за да ми излезе канала пресканирах няколко пъти но канала не ми излиза.

мсат79

Задаваш автоматично - пълно пресканиране на цифрова и аналогова тв.
Означен е BG HD TEST след Спорт Клуб 1 е.  Трабва да  ти излязат 244 тв. канала 64 HD

:h010: Бързай!

НАА

Цитат на: мсат79;394544Задаваш автоматично - пълно пресканиране на цифрова и аналогова тв.
Означен е BG HD TEST след Спорт Клуб 1 е.  Трабва да  ти излязат 244 тв. канала 64 HD

Малко наизуст пишеш.

CuMo

Цитат на: мсат79;394544Задаваш автоматично - пълно пресканиране на цифрова и аналогова тв.

От известно време не е Bg HD test,а си е bTV HD.

CuMo

Веселин Цонев

Никога не съм я чувал даже. Какво се излъчва по нея?

CuMo

Цитат на: Веселин Цонев;396129Никога не съм я чувал даже. Какво се излъчва по нея?

Общо взето е в графата"пълнеж"-дават някакви йога упражнения и аеробика,аз проверявах даже в нета няма никаква информация за такъв канал.Иначе е с българско аудио.  :s101

мсат79

Има ли шанс да се обади някой тук на двойния пакет дабъл плей м дидижитал тв+60мбит???

Ще сменям доставчика на НЕТ и съм ограничен между м сат и интербилд - тцв.

Тъй като телевизията на м сат е прекрасна имам желание да взема двойния им пакет.  Ама за нета им нищо не знам....
май нямат нет абонати много....

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания