Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Параметри на цифрови канали M-SAT Cable

Започната от JovaniJo, Ноември 25, 2009, 07:26:27 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

Досев

Цитат на: фиресинг;307710от днес Test HD тоест Sky sport1 немския мисля че е не ми отваря картината някой друг такъв проблем Ca module ми е от мсат пише на него Conax neotion module

Sky Bundesliga HD1 е на Тест HD.  Проблемът не е в теб!
  Забил им е декодера на М САТ и заспалия им техник да видим, кога ще спре да блее.
[SIGPIC][/SIGPIC]

фиресинг

Димитър Чакъров

Цитат на: Димитър Чакъров;307263Моя телевизор е LG 32LA660S и не забелязвам такова насичане, но пък и не гледам особено БТВ и НТВ. Има понякога леко накъсване на звука при превключване на каналите, примерно като сменя канала и има 1 секунда звук, за половин секунда прекъсне и после пак се пуска, но това е само понякога. За щастие след това с часове гледам и всичко е ОК. С последния ъпдейт на софтуера съм и бесткас модул. Пробвай да смениш модула, може да се оправи.
Ееее да не кажа нещо и после се обръща срещу мен, ех моята каръщина край няма :)
Тия дни нещо се позагледах в бтв и нова повечко и започна да насича звука! Много е гадно, направо супер дразнещо. И discovery showcase и то насича (преди с discovery hd го нямаше този проблем, защото често го гледах).
Та ... някакво инфо има ли, дали е от модула, че да ида да си искам нов?

civica

По-лесно е да искаш нов модул , отколкото проблема да е в телевизора , но се съмнявам ! Мсат ръчкат постоянно и модулите им не са върха ! ;;573
" Не се ядосвай , правя каквото мога ! "

НАА

Цитат на: Димитър Чакъров;308294Тия дни нещо се позагледах в бтв и нова повечко и започна да насича звука! Много е гадно, направо супер дразнещо. И discovery showcase и то насича (преди с discovery hd го нямаше този проблем, защото често го гледах).
Та ... някакво инфо има ли, дали е от модула, че да ида да си искам нов?

Discovery Showcase HD не е кодиран, така че можеш да изключиш вероятността проблемът ти да е в модула.

Досев

Каква е тази тъпотия от днес с Беин ХД каналите им излизат субтитри на френски с букви от кирилицата :hammer::hammer::hammer:
[SIGPIC][/SIGPIC]

бецинко

Здравейте колеги, току що регистрирах във вашия прекрасен форум и търся малко информация.
Вчера си закупих телевизор TOSHIBA  40L7335. Живея под наем във Варна, и откакто съм в този апартамент има кабелна телевизия на Мсат (контрабанда  явно).  Взех CA модул от мой колега, и като го включих всички кодирани канали вече бяха разкодирани. Искам да си закупя такъв модул от Мсат, но трябва да имам абонамент и да плащам месечна такса, което не ме устройва тъй като в близките месеци е възможно да се изнеса от Варна. Та какъв друг модул мога да си закупя, който да работи с мрежата на MSAT, за да гледам всички канали с добро качество.

Поздрави!

civica

Цитат......Та какъв друг модул мога да си закупя, който да работи с мрежата на MSAT, за да гледам всички канали с добро качество.

Отговора е прост - никакъв !
" Не се ядосвай , правя каквото мога ! "

Vboxk

Само при мен ли не вървят каналите Automotopsport hd Supertenis hd Arte hd Travel hd или има технически проблем с тези канали:s101.

НАА

Цитат на: Vboxk;308933Само при мен ли не вървят каналите Automotopsport hd Supertenis hd Arte hd Travel hd или има технически проблем с тези канали:s101.

Работят си нормално (08.20 ч.).

Досев

Дали ще върнат довечера за мача БНТ ХД Сочи?
[SIGPIC][/SIGPIC]

Досев

Цитат на: Досев;309005Дали ще върнат довечера за мача БНТ HD?

[SIGPIC][/SIGPIC]

Досев

Да ни е честит и Ring.bg HD, вече сме с пълния пакет от хай дефинишън български канали ;;650
[SIGPIC][/SIGPIC]

Веселин Цонев

Е той доколкото виждам е на мястото на NOVA SPORT HD и за съжаление е толкова HD колкото нея.

Sent from my HTC One using Tapatalk

Досев

Ринг.бг.ХД е с доста високо качество и няма нищо общо с 4:3 канала на Нова спорт пишман хд.

Ще включват ринг.хд за мачовете от Шампионска лига и Лига Европа и през останалото време Нова спорт хд.

Като гледам от хд каналите с най-лошо качество е нова спорт и спорт клуб 3. Двата канала са само за таблети.
[SIGPIC][/SIGPIC]

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания