Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Параметри на цифрови канали M-SAT Cable

Започната от JovaniJo, Ноември 25, 2009, 07:26:27 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

Cavalry

Нещо се поразвалиха българските канали Диема, Нова, бТВ Синема днес следобед. Оправиха се вече. Иначе HD каналите нямаха смущения.

Cavalry

Да ви се разваля bTV Action HD по време на мача Ман Юнайтед - Олимпиакос? Не че нямам алтернативи по другите канали, но се чудех само при мен ли е проблема.

los4e

Цитат на: Cavalry;312768Да ви се разваля bTV Action HD по време на мача Ман Юнайтед - Олимпиакос? Не че нямам алтернативи по другите канали, но се чудех само при мен ли е проблема.

Не е само при теб. Най-вероятно проблема е по шер линията.

Cavalry

А ок, просто съм малко недоверчив към съседите си затова питам.

Досев

Тръгна EPG на HD Кино Русия - Спорт 1HD Русия и 3D Russia на руски език.

За съжаление много тъпо се получава с тази 2 - часова разлика с Московско - зимно време. 3Д Русия свършва програмата си още в 22 часа бълг.време.
Е поне от 30 март до 29 октомври ще сме само с един час разлика от Москва.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Cavalry

За съжаление на моя Панасоник винаги съм имал EPG само на някои канали и то само настоящо и следващо събитие. Явно този проблем е неразрешим.

Веселин Цонев

Цитат на: Cavalry;313103За съжаление на моя Панасоник винаги съм имал EPG само на някои канали и то само настоящо и следващо събитие. Явно този проблем е неразрешим.

То не е само при теб. При всички е така.

Sent from my HTC One using Tapatalk

НАА

Цитат на: Веселин Цонев;313106То не е само при теб. При всички е така.

Всички с Panasonic най-вероятно? Защото този проблем отдавна се разисква, но аз със Samsung и със Sony го нямам.

CuMo

Появява ми се един проблем с тези 3 руски канала и искам да попитам дали само при мен е така-когато гледам някой от тях часовника на телевизора се връща с час назад.Като се върна на друг канал се оправя след няколко минути.

Досев

Къде  преместиха RedLight HD и Hustler HD3D, че при мен стои ''кодиран сигнал''?
[SIGPIC][/SIGPIC]

бъгчо

Ще се местя към МСАТ. Трябва ми съвет. Да си взема от технте хд приемници или някой друг. Например този, ще стане ли?
OPTIMUSS Underline 3in1

civica

Ако можеш да не ползваш външен приемник е по-добре ! Карта с модул , ако телевизора го позволява ! Друг декодер няма да работи в тяхната мрежа .
" Не се ядосвай , правя каквото мога ! "

бъгчо

Телевизора ми няма DVB-C тунер. Благодарая за инфото. В такъв случай нямам избор, освен да си закупя от техните приемници.

civica

Цитат на: бъгчо;314235Телевизора ми няма DVB-T тунер. Благодарая за инфото. В такъв случай нямам избор, освен да си закупя от техните приемници.

Така е за съжаление ! HD приемника го продават , но това е по-евтиния вариант , отколкото да се сменя самия телевизор , макар че всяко действие си има логика и последствия .
" Не се ядосвай , правя каквото мога ! "

bokarium

аз да ви питам , може ли актуален списък с аналоговия пакет и цифровия пакет на мсат ,щото като ми изтече договора с виваком минавам на мсат но на безсрочен договор ще бъде и ще си закупя за сега сд приемниците,има ли все още тв скат и скат + както и еврок където дават професор вучков ?

и другият въпрос към основниият ни тв ще включим два допълнителни тв, има ли такса инсталация за допълнителните тв, или се плаща само тия по 3 лева на тв ?

благодаря ви
http://www.speedtest.net/my-result/3629251775
ползвам телевизия от msatcable.com Варна и интернет от ssi.bg Варна.
аз живея в град Варна , най хубавият град в България !

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания