Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Параметри на цифрови канали M-SAT Cable

Започната от JovaniJo, Ноември 25, 2009, 07:26:27 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

civica

" Не се ядосвай , правя каквото мога ! "

Ивански

Здравейте съфорумници ! :) Искам да попитам, дали някой може да предостави списък с HD преведените канали, защото ми се струва, че имам HD канали, които би трябвало да са преведени, а те не са. И има ли някой, преведени 3D канали ?

Cavalry

През страница все някой пита за списъка с канали, и не се сеща да прегледа темата...

Досев

Цитат на: bokarium;314283аз да ви питам , може ли актуален списък с аналоговия пакет и цифровия пакет на мсат ,щото като ми изтече договора с виваком минавам на мсат но на безсрочен договор ще бъде и ще си закупя за сега сд приемниците,има ли все още тв скат и скат + както и еврок където дават професор вучков ?

и другият въпрос към основниият ни тв ще включим два допълнителни тв, има ли такса инсталация за допълнителните тв, или се плаща само тия по 3 лева на тв ?

благодаря ви

Няма възможност за безсрочен договор.  
Договора е за 12 или 24 месеца по избор.  При 12 мес.договор първата мес.такса е безплатна.
При 24 мес.договор получаваш три месеца безплатни.  Първия месец после  12-тия месец и 18-тия месец са без месечна такса. :a0335:

Имаме и Евроком и Скат и Скат+ и бургаския канал 0.  Всички български и варненски/бургаски канали имаме.

10 лв. е таксата включване на всеки допълнителен тв.
 Първия тв. е с безплатно включване с безплатен SD приемник.
3 лв. е мес.такса за всеки допълнителен тв.

SD приемника 1 брой е безплатен при подписан 12 или 24 месечен договор.

Общо взето губиш страшно много ако имаш плазма/тънък тв. и гледаш М САТ през SD приемник!   Защото през него нямаш достъп до 62-63 ХД и три броя 3Д канала!!!
[SIGPIC][/SIGPIC]

bokarium

на мен друго ми казаха , че ако си купя приемниците може , на безсрочен договор , тогава кое е вярно ?
http://www.speedtest.net/my-result/3629251775
ползвам телевизия от msatcable.com Варна и интернет от ssi.bg Варна.
аз живея в град Варна , най хубавият град в България !

НАА

Цитат на: bokarium;314334на мен друго ми казаха , че ако си купя приемниците може , на безсрочен договор , тогава кое е вярно ?
Вярното е това, което ще ти кажат в офиса.

PS: Някакво AGRO TV се появи на 466 MHz :a0335:

манингер

Цитат на: НАА;314388Вярното е това, което ще ти кажат в офиса.

PS: Някакво AGRO TV се появи на 466 MHz :a0335:

Тия мутреси съвсем ни взеха за мезе.  Агро ТВ;;516. Сега очаквам някой платена мижитурка да изскочи отвякъде и да ни убеди колко качествен и полезен е този канал. Вместо да гледаме аграрни, корейски и украински бози и да се пуснат DokuBoX HD,FilmBOX Hd, DAVinci, Viasat Nature,Travel, MGM, TV1000 и Movie Star.  Последният беше пуснат за около седмица на мястото на Movies но го спряха!  Явно го излъчваха нелегално и хората се усетиха. Бръкнете си в джобовете накрая господа от МСат и си плащайте за качествени канали!  Както ние ви плащаме безпричинно за безбройните нелегално излъчвани канали:e085:

Vboxk

Някой знае ли дали мсат ще пусне новия канал на дискавъри   dicsovery id extra.

civica

Никой не знае кога ще бъде , ако наистина стане ! Или ако стане , едва ли ще е задълго . :)

CuMo

Вече имаме VH1 Classic.Мисля,че е на мястото на Latina Fiesta,но не съм сигурен,т.к. разбрах след автоматична настройка.

civica

НАА

Цитат на: CuMo;315073Вече имаме VH1 Classic.Мисля,че е на мястото на Latina Fiesta,но не съм сигурен,т.к. разбрах след автоматична настройка.

Най-после нещо стойностно :)

Михаил-Иванов

Вече и БТВ HD е включен в списъка с канали.

Веселин Цонев

Че то си е отдавна.

Sent from my HTC One using Tapatalk

Михаил-Иванов

Дали някога от МСАТ ще пуснат и CBS Drama или FOX TV.
По CBS Drama дават "Зоната на здрача" и ми се ще да го гледам.
Освен това сега има CBS Reality и обикновено тези два канала вървят заедно.
Е разбира се най-много ще съм доволен ако пуснат канала на MGM

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания