Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Параметри на цифрови канали M-SAT Cable

Започната от JovaniJo, Ноември 25, 2009, 07:26:27 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 4 гости преглеждат тази тема.

Vboxk

Цитат на: НАА;308938Работят си нормално (08.20 ч.).
Явно само при мен не вървят тези канали днес идваха техниците смениха ми кабела и ппак същата работа .

НАА

Цитат на: Vboxk;309543Явно само при мен не вървят тези канали днес идваха техниците смениха ми кабела и ппак същата работа .

Виж при съседите как е... На 538 MHz се излъчва един от мултиплексите на Нуртс Диджитал, може да оказва някакво влияние при теб. Обади се и настоявай за компетентен техник, ако имат такъв, той едва ли работи в неделя.

Досев

Бачкат всеки ден и в неделя от 9 до 17 ч. Имат си дежурна група.  Само за утре на нац.празник, не съм сигурен, но може би никой няма да бачка.
Щом централния офис-каса на ул.Мир който бачка неделя до 16ч. няма да работи на 3 март...?
[SIGPIC][/SIGPIC]

Веселин Цонев

Е сега при вас има ли РИНГ HD? Промени беше на мястото на НОВА СПОРТ, но сега е пак НОВА.

Sent from my HTC One using Tapatalk

Vboxk

Няма Ринг  Bg hd отново върнаха Нова Спорт нд.

Веселин Цонев

Имате ли звук на FILM+HD?

gogo81

В аналоговия пакет нещо от няколко дни ми се губят National Geographic и viasat explorer. Може и друго да липсва но само това забелязах.

ПоповП

N.Geographic го има, но забелязвам че няма Scuzz, TVEi, Canal 24h, ZDF(много слаб сигнал).
1.2м парабола @ Strong 2100 H-H, Inverto 0.3dB(95Е->30W); 1.1м офсет @ Moteck 2100A, Sky Sat 0.3dB; 0.82x0.9м oфсет @ парабола окачване;
DVB-T2 SRT8201, активна външна китайска антена;DAB+ FM Renkforce NE-6208.

civica

Продължавам да се чудя що за претенции имате !? :s101
 При Мсат е така за тези пари ! Има - няма , неприятно е  ,но се свиква , няма как ! :)
" Не се ядосвай , правя каквото мога ! "

ПоповП

Цитат на: civica;309754Продължавам да се чудя що за претенции имате !? :s101
 При Мсат е така за тези пари ! Има - няма , неприятно е  ,но се свиква , няма как ! :)

Аз нямам претенции и съм много доволен. Просто отговарям на колегата.
1.2м парабола @ Strong 2100 H-H, Inverto 0.3dB(95Е->30W); 1.1м офсет @ Moteck 2100A, Sky Sat 0.3dB; 0.82x0.9м oфсет @ парабола окачване;
DVB-T2 SRT8201, активна външна китайска антена;DAB+ FM Renkforce NE-6208.

Веселин Цонев

Все пак на мен никой не ми отговори - имате ли звук на FILM+HD?

Чорлав

Аз нямам звук.

Sent from my HTCSensation using Tapatalk 2

los4e

Цитат на: Веселин Цонев;309762Все пак на мен никой не ми отговори - имате ли звук на FILM+HD?

Не

Веселин Цонев

Цитат на: los4e;309794Не
Преди малко минавах през вкъщи и видях че вече имаше звук! Притесних се малко че скоро наближава Ф1 и...;;573

Cavalry

Цитат на: civica;309754Продължавам да се чудя що за претенции имате !? :s101
Всъщност при МСАТ повечето канали са постоянни. Ето примерно Scuzz е от някъде 4-5 години. Просто са много канали и нещо като се развали и по-новите абонати се шашкат, а не трябва, обикновено винаги ги оправят. Единствените канали, които изчезнаха са FilmBox, DocuBox и FightBox, много съжалявам за сумото по последния, но това не е по тяхна вина.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания