Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Параметри на цифрови канали M-SAT Cable

Започната от JovaniJo, Ноември 25, 2009, 07:26:27 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

владимир_Вн

Цитат на: Досев;306576Безкартов Бест Кас 75 лв. от оператора с постоянна поддръжка от оператора.  
Конакс модул най-евтиния 65 лв. от Техномаркат + нужната за него карта М сат 25 лв. тотал 90 лева. Викаш по-евтино?!  
 И като купиш конакс при дефект - някакъв проблем по него поддръжката му е от арменския поп!
Май ще си остана с външния приемник и без това дадох 70 лв за него :)

civica

Цитат на: Досев;306576Безкартов Бест Кас 75 лв. от оператора с постоянна поддръжка от оператора.
Конакс модул най-евтиния 65 лв. от Техномаркат + нужната за него карта М сат 25 лв. тотал 90 лева. Викаш по-евтино?!
И като купиш конакс при дефект - някакъв проблем по него поддръжката му е от арменския поп!

Ало Досев , пак се изказваш неподготвен , за пореден път ! Чети какво се пита и тогава отговаряй ! Модула Смит е по-евтин от на другите производители , а кои са те.... няма да правя безплатна реклама !
" Не се ядосвай , правя каквото мога ! "

НАА

Цитат на: владимир_Вн;306519Здравейте
Оказа се обаче, че CA модула които те ми дават BestCas не сработва добре с моя телевизор LG 42LA660S, проблема се състои в това че звукът започва да насича след известно време гледане на някои канал.
CA модулът е за декодиране на заключените канали и няма общо със звука. Кажи MTV HD как е, той е free, не ти трябва модул за него. Има dolby digital и стерео поток, на кой от двата ти насича?

фиресинг

Здравейте от известно време имам проблем с каналите почват да не се отварят или чак след 4 5 секунди с ка модул цонакс съм примерно вчера нямах сигнал на бтв комеди и ску бундес лига понеже съм с 4 телевизора и ме съмнява че в сплитера е проблема гледам че продават сплитер

2500 MHZ сега съм с 5-1000 mhz изобщо имали значение колко mhz е сплитера моля някой да ми отговори също така от 2 месеца канала JSC SPORT HD2 си стой а неможе да бъде отворен мерси предварително поздрави.

също така забравих да каже че примерно Планета ХД понякога не ми я отваря когато искарам  кабела от другия телевизор веднага тръгва и .
и на някой канали сигнала беше среден или нисък

някой също така имали си на представа какво е това на снимката

Pre RS 5s UEC и тея символи отдоло

НАА

Цитат на: фиресинг;3067292500 MHZ сега съм с 5-1000 mhz изобщо имали значение колко mhz е
5-1000 ти е достатъчен, може би f-конекторите не са затегнати добре. 5-2400 се ползва при сателитните системи.

Цитат на: фиресинг;306729моля някой да ми отговори също така от 2 месеца канала JSC SPORT HD2 си стой а неможе да бъде отворен
Ако имаш BeINSport2 HD значи всичко е наред, ако го нямаш, пресканирай честота 698 MHZ

владимир_Вн

Цитат на: НАА;306605CA модулът е за декодиране на заключените канали и няма общо със звука. Кажи MTV HD как е, той е free, не ти трябва модул за него. Има dolby digital и стерео поток, на кой от двата ти насича?

Насичането на звука започва след известно време гледане на канала,  забелязах на БТВ и НТВ

Димитър Чакъров

Моя телевизор е LG 32LA660S и не забелязвам такова насичане, но пък и не гледам особено БТВ и НТВ. Има понякога леко накъсване на звука при превключване на каналите, примерно като сменя канала и има 1 секунда звук, за половин секунда прекъсне и после пак се пуска, но това е само понякога. За щастие след това с часове гледам и всичко е ОК. С последния ъпдейт на софтуера съм и бесткас модул. Пробвай да смениш модула, може да се оправи.

Cavalry

HBO HD не става за гледане в момента. Явно проблема е само при мен.

Досев

Цитат на: Cavalry;307264HBO HD не става за гледане в момента. Явно проблема е само при мен.

Не си само ти - черен екран на НВО ХД...сд-то бачка както и НВО Комеди ХД си бачка нормално.
[SIGPIC][/SIGPIC]

gogo81

А какво стана пак с BTV HD
 изчезна отново :)

Веселин Цонев

Цитат на: gogo81;307398А какво стана пак с BTV HD
 изчезна отново :)

Ееее наистина ли? :-(

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

НАА

Цитат на: Веселин Цонев;307401Ееее наистина ли? :-(

Явно е било нещо временно. ОК си е сега.

Sent from my iPad using Tapatalk

gogo81

май трябва да пресканирам...
къде се намира в момента BTV HD?

Досев

Още миналата седмица го преместиха и върнаха Травел HD, върху който беше.
 В началото на HD пакета е след БНТ HD Сочи.
[SIGPIC][/SIGPIC]

фиресинг

от днес Test HD тоест Sky sport1 немския мисля че е не ми отваря картината някой друг такъв проблем Ca module ми е от мсат пише на него Conax neotion module

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания