Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Параметри на цифрови канали M-SAT Cable

Започната от JovaniJo, 25-11-2009, 21:26

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

d.ivanov

Днес попитах в МСАТ за цената на пакетите, дали Cinemax HD и другите 2 ще се доплащат и след като женицата се консултира с по-вещите, ми каза, че тези три канала влизат в цената на HBOHD и няма да ми се налага да доплащам за тях. ;)

krasivn

Може ли някой да даде списък с радиата в мрежата на МСАТ?

Nicky

Цитат на: los4e;188251OK. На мястото на кои канали ги пускат?
На мястото на 32 канал C+Futbol
1.Варна - Сат:140 см.                          
2.Ferguson Ariva 152Combo      HD сателитен  DVB-S2 + ефирен DVB-T2 приемник                                  

Nicky

Цитат на: krasivn;188389Може ли някой да даде списък с радиата в мрежата на МСАТ?
Retro radio
Aurea radio
Radio Mila
Darik radio
Bravo radio
FM+ radio
Veronika radio
Fresh radio
Energy radio
City radio
BG radio
Atlantic
Z-ROCK
Info radio
Veselina E
MAD radio
Radio Njoy
Vitosha W
Pink radio
Focus Pirin
Liani
Alpha radio
Radio 1
Radio Mila
Nova radio
Focus Varna
Focus Veliko Turnovo
1.Варна - Сат:140 см.                          
2.Ferguson Ariva 152Combo      HD сателитен  DVB-S2 + ефирен DVB-T2 приемник                                  

Досев

Сайта на М САТ:

НОВИ програми

от днес 26.09.2012 в платения HD пакет, са добавени още:

HBO HD
HBO Comedy HD
Cinemax HD
Cinemax 2 HD

Приятно забавление!
[SIGPIC][/SIGPIC]

d.ivanov

Цитат на: Досев;188490Сайта на М САТ:

НОВИ програми

от днес 26.09.2012 в платения HD пакет, са добавени още:

HBO HD
HBO Comedy HD
Cinemax HD
Cinemax 2 HD

Приятно забавление!

Мерси. :P

Сега е твой ред да ги пускаш, вече няма място за умуване. ;)  По-добра оферта от това за сега в България няма!

CuMo

Цитат на: Nicky;188438Retro radio
Aurea radio
Radio Mila
Darik radio
Bravo radio
FM+ radio
Veronika radio
Fresh radio
Energy radio
City radio
BG radio
Atlantic
Z-ROCK
Info radio
Veselina E
MAD radio
Radio Njoy
Vitosha W
Pink radio
Focus Pirin
Liani
Alpha radio
Radio 1
Radio Mila
Nova radio
Focus Varna
Focus Veliko Turnovo
Сигърен ли си за този списък,защото ми се струва доста неактуален-аз в момента имам 17 радиа и при мен има някои,които ги няма в този списък?;;601

Досев

Цитат на: didomh;188491Мерси. :P
Сега е твой ред да ги пускаш, вече няма място за умуване. ;)  По-добра оферта от това за сега в България няма!

Ако пуснат Конакс Смит под наем за времето на договора за 15-18 лв. - като близу ще фалират окончателно всичките си конкуренти.  

И да пуснат поне БТВ Екшън ХД.  :;803  

Имаш л.с.  :;803
[SIGPIC][/SIGPIC]

d.ivanov

Цитат на: Досев;188496Ако пуснат Конакс Смит под наем за времето на договора за 15-18 лв. - като близу ще фалират окончателно всичките си конкуренти.  

И да пуснат поне БТВ Екшън ХД.  :;803  

Имаш л.с.  :;803

Ще пуснат, те с БТВ са също в добри отношения, само въпрос на време...  

Иначе нямам нищо против измекярските фирми да фалират, но за съжаление надали ще стане, колкото и хубави канали да имат Близуу и кабеларките, сателита е решение за повечето малки градчета и села, там няма друга алтернатива.

krasivn

Цитат на: CuMo;188495Сигърен ли си за този списък,защото ми се струва доста неактуален-аз в момента имам 17 радиа и при мен има някои,които ги няма в този списък?;;601
Има и доста радия който отдавна ги няма,питам понеже искам да разбера дали имат и интернет радиа.
Скат имат доста такива и ми стана интересно просто.

CuMo

Няколко пъти звънях да питам за 2 музикални канала дали могат да ги пуснат,защото честно казано от цялата маса музикални канали може би само VH1 става за нещо.Става въпрос за TMF9(The Music Factory) и BET(Black Entertainment television),канали които съм имал преди около 14-15 години,но така и нищо не се случва.Ако някой има интерес за тези канали,както и за Nova Premier league HD,звънете, не ги жалете !;)

d.ivanov

Цитат на: CuMo;188500Няколко пъти звънях да питам за 2 музикални канала дали могат да ги пуснат,защото честно казано от цялата маса музикални канали може би само VH1 става за нещо.Става въпрос за TMF9(The Music Factory) и BET(Black Entertainment television),канали които съм имал преди около 14-15 години,но така и нищо не се случва.Ако някой има интерес за тези канали,както и за Nova Premier league HD,звънете, не ги жалете !;)

TMF9 официално фалира (купиха го МТВ), септември миналата година, а за другия мисля, че нямат изобщо излъчване в Европа. Навремето "ТВ Къща Гунчев" където бяхме абонати 1998-2000  ги имаха тези канали и ми бяха любими.

Сега можеш да ги тормозиш за два канала, единия е JIM.be http://jim.be/livestream  белгийски музикален, съдържанието му е сходно на TMF , а другият, който си заслужава е CMusic , в момента втория го има в пакета на Mtel.  Конкретно за JIM обаче съм убеден че няма начин легално да се пусне, той си е белгийски канал на 100% и не знам дали изобщо могат да му купят правата от Vlaanderen. ;)

Корекция BET гледам, че го има в някакви европейски пакети: http://www.lyngsat-address.com/ab/BET-UK.html

Veskop

Цитат на: didomh;188501той си е белгийски канал на 100% и не знам дали изобщо могат да му купят правата от Vlaanderen. ;)
хаха,мсат и права?!? ;;601
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

Златанов

Може и да греша, но мисля, че TMF винаги е бил канал на MTV.

Veskop

Цитат на: Златанов;188503Може и да греша, но мисля, че TMF винаги е бил канал на MTV.
тц,не е бил...
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания