Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Параметри на цифрови канали M-SAT Cable

Започната от JovaniJo, 25-11-2009, 21:26

« назад - напред »

0 Потребители и 7 гости преглеждат тази тема.

los4e

Знаете ли за този нов разкодиращ модул - BestCas, който замества и работи без карта в сравнение със стандартният модул при какви цени се предлага?

Sisq0

Cavalry

NOVA PREMIER LEAGUE HD

Msat, много хора като мен са привърженици на английския футбол от деца и сме си мечтали за такъв канал - бихме си плащали допълнително за него, както за HBO HD. Някакви испански канали в HD не могат да замажат очите - удоволствието от английски футбол на английски език с магазинни предавания, преди кръга и други е несравнимо.

Дани Хийтли

Цитат на: burlbury;186755NOVA PREMIER LEAGUE HD

Msat, много хора като мен са привърженици на английския футбол от деца и сме си мечтали за такъв канал - бихме си плащали допълнително за него, както за HBO HD. Някакви испански канали в HD не могат да замажат очите - удоволствието от английски футбол на английски език с магазинни предавания, преди кръга и други е несравнимо.
+1 Винаги съм съгласен да доплатя за нещо качествено.

CuMo

От известно време имам смущения на някои от HD каналите - едно периодично накъсване на картината,което доста пречи и искам да попитам дали някой има същия проблем.Каналът Canal+ Deportes например(Test DTV1) въобще не става за гледане,направо е на снимки. Тest HD1(Skysport HD italia) на периоди накъсва картината както и Eurosport 2 HD.Сигнала ми е силен(над 90) и ниво грешка бит е 0.Чудя се дали проблема е в мен или е в МСАТ.:c040:

d.ivanov

Цитат на: CuMo;187301От известно време имам смущения на някои от HD каналите - едно периодично накъсване на картината,което доста пречи и искам да попитам дали някой има същия проблем.Каналът Canal+ Deportes например(Test DTV1) въобще не става за гледане,направо е на снимки. Тest HD1(Skysport HD italia) на периоди накъсва картината както и Eurosport 2 HD.Сигнала ми е силен(над 90) и ниво грешка бит е 0.Чудя се дали проблема е в мен или е в МСАТ.:c040:

В тях е, шери*га им прекъсва, така е и на Canal+Accion HD. :D

d.ivanov

Момчета, колко от вас за MSAT да пуснат CIMEMAX HD и HBO COMEDY HD, и навити ли сте да доплащате примерно 2-3 лв за тях?  

Питам, защото мисля да отнеса въпроса до тях, но все пак ме интересува дали съм единствения тук който гледа CINEMAX?  ;;650

Досев

НАА - кои точно са тези "40 свободни ХД канали" приемащи се без конакс смит модул на плазми с двб тунери?
[SIGPIC][/SIGPIC]

d.ivanov

Цитат на: Досев;187424НАА - кои точно са тези "40 свободни ХД канали" приемащи се без конакс смит модул на плазми с двб тунери?

Колко пъти ще се дъвче едно и също, каналите са около 35-40, огледай темата, списъка го има на няколко места. ;)

ЦитатDeluxe HD
Sky Sport HD 1 (de)
Sky Sport 24 HD/ DTV1
Nova Sport HD
Canal+ HD Deportes
Box music HD
MOOZ Dance HD
Tonis HD
ZDF HD
Das Erste HD
BBC HD
Travel HD Bulgaria
Arte HD
Servus TV HD
Arte HD
HD Demo Astra & RAI
FTV HD
TF 1 HD
France 2 HD
Canal+ Action HD
The Food HD
M6 Suisse HD
Brava 3D
3D Sat TV
Planeta HD
Tiankov HD
Това са някои от каналите, има мисля  и още, но не ми се гледа кой е свободен и кой не наново.

los4e

Ал Джазирите излъчват ли се на английски език?

Cavalry

Цитат на: los4e;187731Ал Джазирите излъчват ли се на английски език?
+3 е изцяло на английски, има и страхотни студиа. Другите - често самите мачове са на английски. Дерби на английски винаги има - канали много.

los4e

Цитат на: burlbury;187743+3 е изцяло на английски, има и страхотни студиа. Другите - често самите мачове са на английски. Дерби на английски винаги има - канали много.

OK. Значи да разбирам, че може да се сменя езиковата пътека.

Cavalry

Не, не се сменя аудио потока, въпреки че го има като опция - не става. Просто дават един мач на английски на единия канал, а на другия е същия, само че на арабски. Не се притеснявай, само някои мачове от френското са единствено по един канал и на арабски. Винаги има мачове на английски.

А на Олимпиадата беше невероятно - 8 канала, 8 различни спорта директно.

hristoslav2

Цитат на: didomh;187403Момчета, колко от вас за MSAT да пуснат CIMEMAX HD и HBO COMEDY HD, и навити ли сте да доплащате примерно 2-3 лв за тях?  

Питам, защото мисля да отнеса въпроса до тях, но все пак ме интересува дали съм единствения тук който гледа CINEMAX?  ;;650
Дали ще добавите/предлагате HBO COMEDY HD и CINEMAX HD  към HBO HD ?

Отговор от М-сат:
До месец вероятно.

Nicky

Да има Ал Джезирите 1-10, както и много други спортни канали..
Гледат се AJSport +1 до +8 само !
1.Варна - Сат:140 см.                          
2.Ferguson Ariva 152Combo      HD сателитен  DVB-S2 + ефирен DVB-T2 приемник                                  

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания