Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Параметри на цифрови канали M-SAT Cable

Започната от JovaniJo, 25-11-2009, 21:26

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

d.ivanov

Цитат на: Дани Хийтли;185125И като сме тръгнали да си казваме болежките. Нещо ми липсва от палитрата на HD каналите. Много се товаря от изчезването на ESPN. Няма къде да гледам американски футбол, а на всичкото отгоре в неделя решиха да сменят сръбската Арена1. Така ми изгоря Грийн Бей - 49-ers.

Като говорим за болежки, на мен ми липсва Travel Channel HD , та заради него държа цял приемник сателитен :s104

Царски

Телевизора ми показва, че Canal+ Accion HD е пуснат с два аудио канала, първия е на испански, а на втория нямам никакъв звук. Само при мен ли е проблема или ... ? Аз съм с телевизор LG 3D LED.

d.ivanov

Цитат на: Царски;185356Телевизора ми показва, че Canal+ Accion HD е пуснат с два аудио канала, първия е на испански, а на втория нямам никакъв звук. Само при мен ли е проблема или ... ? Аз съм с телевизор LG 3D LED.

Не е само при теб, МСАТ така пускат канала.

НАА

Цитат на: didomh;185364Не е само при теб, МСАТ така пускат канала.
Факт, който за пореден път показва, че никой не се интересува какво съдържание се пуска към абонатите, важна е бройката. А може би всички в МSat са испаноговорящи и са си пуснали канал с екшъни за "вътрешна" употреба... Не мога да си обясня и наличието на 24 часов турски канал /Bal Tv/ излъчващ нон стоп предавания свързани с ислямската религия и корана, с "нетърпение" чакам и HD версията му.

d.ivanov

Цитат на: НАА;185554Факт, който за пореден път показва, че никой не се интересува какво съдържание се пуска към абонатите, важна е бройката. А може би всички в МSat са испаноговорящи и са си пуснали канал с екшъни за "вътрешна" употреба... Не мога да си обясня и наличието на 24 часов турски канал /Bal Tv/ излъчващ нон стоп предавания свързани с ислямската религия и корана, с "нетърпение" чакам и HD версията му.

И на мен ми прави точно това впечатление, че се гони бройка, новите им коли са брандирани с реклама "над 200 канала" :hammer:  
Иначе мисля, че прекалено много се набляга на спорта, с не се обръща достатъчно внимание на детски канали и музикални такива, например Disney HD, Nikelodeon HD и т.н., На кой му трябват 15 спортни HD канала :(  Просто някой гони бройка и си прави схемата да му е по вкуса, и даже не се сеща да сондира мнението на абонатите. ;)

манингер

Цитат на: didomh;185562И на мен ми прави точно това впечатление, че се гони бройка, новите им коли са брандирани с реклама "над 200 канала" :hammer:  
Иначе мисля, че прекалено много се набляга на спорта, с не се обръща достатъчно внимание на детски канали и музикални такива, например Disney HD, Nikelodeon HD и т.н., На кой му трябват 15 спортни HD канала :(  Просто някой гони бройка и си прави схемата да му е по вкуса, и даже не се сеща да сондира мнението на абонатите. ;)
Ти пък и ти изяви желание!  Не си ли малко пораснал за детски канали! Пък и детски и музикални дал бог!  Е че не са всички в Hd  формат не е такава болка за умиране!   Ти виж си оправи тъпия сайт за онлайн тв че най-големите тъпотии си напускал!

d.ivanov

Цитат на: манингер;185577Ти пък и ти изяви желание!  Не си ли малко пораснал за детски канали! Пък и детски и музикални дал бог!  Е че не са всички в Hd  формат не е такава болка за умиране!   Ти виж си оправи тъпия сайт за онлайн тв че най-големите тъпотии си напускал!

Тъп, тъп ама безплатен и да ти кажа доста посещаван. :worry:
Като нямам права за друго ще има тъпотии, поне сега ми е мирна главата, че няма никой, който да ме съди за права. ;)

упс... зачетох се в мненията ти и всичко ми стана ясно, сега остава да кажеш, че си от цветния и картинката ще се върже...
:D

манингер

Цитат на: didomh;185579Тъп, тъп ама безплатен и да ти кажа доста посещаван. :worry:
Като нямам права за друго ще има тъпотии, поне сега ми е мирна главата, че няма никой, който да ме съди за права. ;)

упс... зачетох се в мненията ти и всичко ми стана ясно, сега остава да кажеш, че си от цветния и картинката ще се върже...
:D
Айде да не си правим евтина реклама! За безплатен да, ама чак много посещаван!  Влизал съм 3-4 пъти и като ти гледам чата само ти и още 3-4 едни и същи калпака ! Както и да е , да не раздуваме темата!  Жив и здрав и лека вечер!

d.ivanov

Цитат на: манингер;185580Айде да не си правим евтина реклама! За безплатен да, ама чак много посещаван!  Влизал съм 3-4 пъти и като ти гледам чата само ти и още 3-4 едни и същи калпака ! Както и да е , да не раздуваме темата!  Жив и здрав и лека вечер!

Не знам защо зачекна темата изобщо, явно вечерно време е време за комплекси, но за твоя лична статистика ще кажа, че сайта ми има толкова посещения, колкото този форум на ден, с разлика 100-200 човека. За реклама и дума не става, защото никой не знае за кой сайт става дума.

Какво лошо има в детските канали, ако не аз, то детето ми може да гледа, замисляш ли се изобщо, или само мачове в главата?

Иначе как беше времето в РусИ през уикенда?

Лека вечер и на теб и приятно заяждане и утре вечер със следващия! ;;650

манингер

Цитат на: didomh;185582Не знам защо зачекна темата изобщо, явно вечерно време е време за комплекси, но за твоя лична статистика ще кажа, че сайта ми има толкова посещения, колкото този форум на ден, с разлика 100-200 човека. За реклама и дума не става, защото никой не знае за кой сайт става дума.

Какво лошо има в детските канали, ако не аз, то детето ми може да гледа, замисляш ли се изобщо, или само мачове в главата?

Иначе как беше времето в РусИ през уикенда?

Лека вечер и на теб и приятно заяждане и утре вечер със следващия! ;;650
Мислех да приключа с темата но ще ти отговоря и на този твой пост. За какви комплекси се мъчиш да ме засегнеш  във форум за телевизия не се сещам. Сигурно като всеки нормален човек ги имам в някаква степен но едва ли се дължат на теб!  Второ, не съм аз човекът който си мени мнението като фурнаджийска лопата през 2 дена!  До оня ден разправяше как нямало по-добри от МСАТ, сега друга песен запя!  Май само си просиш внимание във форума и си чешеш пръстите на клавиатурата! Тук вече понамирисва на комплекси!  В който и форум за телевизия да вляза ти си първа цигулка и си г-н Разбирачев с главно Р.  Другите са само за фон. Не знам с кого се дразня но ти самия виж колко пъти си влизал в безмислени спорове и колко пъти си се съгласявал с някой.  Препоръчвам ти да не бъдеш такова асоциално животно, срещай се по-често с хора на живо, излез изпий някое питие, и.....й някое гадже, стига си киснал само в интернет пространсвото! Лека вече наистина!

НАА

Цитат на: манингер;185584До оня ден разправяше как нямало по-добри от МСАТ, сега друга песен запя!
Манингер, и аз да се включа... форумът не е Книга за похвали. Нормално е да обсъждаме нещата, които не ни харесват. Както на теб ти харесва качеството и спортните канали, а не ти харесва, това че спряха TV1000, така други искат детски HD канали, трети като мен пък не се кефят на липсата на оригинален /английски адиопоток/ на испански филмови канали. И все пак аналог на MSat като цена на предлагана услуга и качество във Варна не се намира, затова казваме, че сме направили добър избор. Ако се появи друг оператор ще изберем него.
Приятен уикенд на всички ;;650

ПоповП

Така е. Жена ми си гледка разни филмови сериали, аз си допълвам футбол/спорт желанията, интернета върви скоростно без прекъсвания доволно/желанията ни са удовлетворени - какво още за 29.60.
1.2м парабола @ Strong 2100 H-H, Inverto 0.3dB(95Е->30W); 1.1м офсет @ Moteck 2100A, Sky Sat 0.3dB; 0.82x0.9м oфсет @ парабола окачване;
DVB-T2 SRT8201, активна външна китайска антена;DAB+ FM Renkforce NE-6208.

d.ivanov

Искам да похваля екипа на МСАТ за адекватната реакция, след моя email е четвъртък  са оправили аудиото на Canal+accion , възможное  и НАА да им е писал, но аз за себе си знам със сигурност.

БРАВО!

Царски

Цитат на: didomh;186080Искам да похваля екипа на МСАТ за адекватната реакция, след моя email е четвъртък  са оправили аудиото на Canal+accion , възможное  и НАА да им е писал, но аз за себе си знам със сигурност.

БРАВО!
Нещо си се объркал, или Робърт Редфорд е проговорил испански във филмите си :) (около 13ч. в неделя)

d.ivanov

Цитат на: Царски;186189Нещо си се объркал, или Робърт Редфорд е проговорил испански във филмите си :) (около 13ч. в неделя)

Пф, тъкмо да ги похвали човек и днес пак са превключили...   Вчера два филма поредни изгледах вечерта, като цял ден си беше на английски програмата...

Карай...

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания