Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Параметри на цифрови канали M-SAT Cable

Започната от JovaniJo, 25-11-2009, 21:26

« назад - напред »

0 Потребители и 7 гости преглеждат тази тема.

НАА

Цитат на: hristoslav2;187831Отговор от М-сат:
До месец вероятно.

Хаха, излъгали са те!

HBO COMEDY HD, CINEMAX HD и CINEMAX 2 HD са на линия, на 642 MHz и 722 MHz. ;;650

Досев

Цитат на: НАА;188085HBO COMEDY HD, CINEMAX HD и CINEMAX 2 HD са на линия, на 642 MHz и 722 MHz. ;;650

Евала на М САТ!  
Към пакета от 4.50 лв. за HВО HD + 2 лева за HBO Мах пакет ли са - тоест срещу доплащане 6.50 лв. на месец?
[SIGPIC][/SIGPIC]

d.ivanov

Цитат на: Досев;188093Евала на М САТ!  
Към пакета от 4.50 лв. за HВО HD + 2 лева за HBO Мах пакет ли са - тоест срещу доплащане 6.50 лв. на месец?

едит:

Абе и аз се обърках колко е пакета,,,

Плащам общо 20.90 за всичко, 17лв. кабелнта и 3.90 за HBO HD+ Max Pack...

Като за HBO HD съм сигурен, че плащам 1.90лв. ;;601  Отивам да си видя договора, че се омотах,,, ;;513

Така...  таксата е 17лв + 2лв Макс пак + 1.90 за HBOHD = 20.90/ месец

Иначе евала на МСАТ, че пускат и тези канали. :;810

Досев

Е то 1.90 лв. е промоцията за 3 месеца, от четвъртия месец нататък  те дръндят по 4.49 лв.
[SIGPIC][/SIGPIC]

d.ivanov

Цитат на: Досев;188104Е то 1.90 лв. е промоцията за 3 месеца, от четвъртия месец нататък  те дръндят по 4.49 лв.

Мне, първите 3 месеца  HBOHD  е безплатно, а после става 1.90лв. , договора е в ръценете ми, а си гледам и квитанциите, вече 5-6-ти месец някъде го плащам. ;;650

Досев

Освен аз да съм се объркал някъде в уточненията с операторката, като разпитвах, когато нямаше Комеди и Синемакс HD -
Няколко пъти чух сумата 4.49лв. за всички НВО-та - дето ме вълнуват.
Не знам каква е тази оферта за 4.49 лв.;;601
[SIGPIC][/SIGPIC]

НАА

Цитат на: Досев;188113Освен аз да съм се объркал някъде в уточненията с операторката, като разпитвах, когато нямаше Комеди и Синемакс HD -
Няколко пъти чух сумата 4.49лв. за всички НВО-та - дето ме вълнуват.
Не знам каква е тази оферта за 4.49 лв.;;601
Е тук сме разисквали цената поне 10 пъти, че плащаме 3,90 лв за MaxPack + HD при едногодишен договор, но може и да са повдигнали цената с 59 стотинки. При всички положения е доста приемлива, особено ако имаш повече от 1 тв, защото пакета се активира на всички карти без доплащане.

d.ivanov

Цитат на: НАА;188118Е тук сме разисквали цената поне 10 пъти, че плащаме 3,90 лв за MaxPack + HD при едногодишен договор, но може и да са повдигнали цената с 59 стотинки. При всички положения е доста приемлива, особено ако имаш повече от 1 тв, защото пакета се активира на всички карти без доплащане.

Само при мен ли на Английския поток на трите нови канала няма звук? Няма и EPG но все пак са тестови, така че е нормално. :)

НАА

Цитат на: didomh;188135Само при мен ли на Английския поток на трите нови канала няма звук? Няма и EPG но все пак са тестови, така че е нормално. :)
Не е само при теб. Ще ги оправят някой ден сигурно.

dobromirslavov

При мен има голямо разместване  и липса на доста HD канали. Има ли някой с подобен проблем - приемника е NETA HD

los4e

От днес и аз вече съм абонат на МСАТ:), но имам няколко забележки:

Забелязвам, че картината при 16:9 SD канали е леко орязана. Правя сравнение на базата на Булсатком. Пример: Знака на Ринг ТВ е малко по нагоре при МСАТ, за разлика от Булсатком, където си е чисто 16:9!

И изпитвам леко объркване относно арабският коментар на мач от Испанското първенство, който вървя преди малко на запис по един от каналите на АлДжазира. Надявам се, че live излъчването на срещите ще е на английски.

Nicky

Цитат на: los4e;188226От днес и аз вече съм абонат на МСАТ:), но имам няколко забележки:

Забелязвам, че картината при 16:9 SD канали е леко орязана. Правя сравнение на базата на Булсатком. Пример: Знака на Ринг ТВ е малко по нагоре при МСАТ, за разлика от Булсатком, където си е чисто 16:9!

И изпитвам леко объркване относно арабският коментар на мач от Испанското първенство, който вървя преди малко на запис по един от каналите на АлДжазира. Надявам се, че live излъчването на срещите ще е на английски.
Испанското първенство можеш да го следиш live по Тv +  и  Film + HD почивните дни !
1.Варна - Сат:140 см.                          
2.Ferguson Ariva 152Combo      HD сателитен  DVB-S2 + ефирен DVB-T2 приемник                                  

los4e

Цитат на: Nicky;188238Испанското първенство можеш да го следиш live по Тv +  и  Film + HD почивните дни !

OK. На мястото на кои канали ги пускат?

ПоповП

Цитат на: los4e;188251OK. На мястото на кои канали ги пускат?
C+Futbol.
1.2м парабола @ Strong 2100 H-H, Inverto 0.3dB(95Е->30W); 1.1м офсет @ Moteck 2100A, Sky Sat 0.3dB; 0.82x0.9м oфсет @ парабола окачване;
DVB-T2 SRT8201, активна външна китайска антена;DAB+ FM Renkforce NE-6208.

НАА

Цитат на: los4e;188226Забелязвам, че картината при 16:9 SD канали е леко орязана. Правя сравнение на базата на Булсатком. Пример: Знака на Ринг ТВ е малко по нагоре при МСАТ, за разлика от Булсатком, където си е чисто 16:9!
Ами МСат сигурно не го вземат от Булсатком :) или пък Тв-то ти е с активирна функция за изрязване отгоре и отдолу на 4/3 каналите, пробвай да избереш "пълен екран". Ако пуснат Ring HD няма да наблюдаваш такъв проблем.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания