Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Параметри на цифрови канали M-SAT Cable

Започната от JovaniJo, 25-11-2009, 21:26

« назад - напред »

0 Потребители и 11 гости преглеждат тази тема.

НАА

Цитат на: манингер;188593Значи мрънкам че качествен спортен канал се заменя с боза.
Въпросният канал има HD версия. Не са спрели трите канала на MTV, нито пък някое Discovery все пак.

манингер

Цитат на: didomh;188594Виж какво русенски, добре си информиран за форумите, което показва, че ти си форумния плъх, форума е ХардуерБГ, но като почнеш да си правиш по 2 заплати с това, че си търкаш пръстите в клавишите, тогава приказвай за смешни постове. ;)  За твоя информация, аз и в БГмама пиша и не ме е срам да го кажа, защото това директно вкарва кинти в джоба ми:lol15: ама как да го разбереш, като ти прости истини не виждаш.... :c040:

пс. Внимавай с епитетите да не ядеш зелените банани, че после ще се жалваш на арменския поп :worry:
Смешник, нямах предвид форума който цитираш а ето това http://forums.softvisia.com/index.php/topic/2156-link-%D1%81%D0%B0%D0%B9%D1%82-%D0%B7%D0%B0-%D0%BE%D0%BD%D0%BB%D0%B0%D0%B9%D0%BD-%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D0%B7%D0%B8%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D1%8F%D0%B2%D0%BA%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D1%82%D1%80%D0%B5%D0%B1%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB/page__st__420. Явно на много места си пробвал да лансираш уж много вървежния ти сайт ,но явно без успех!  И не ме плаши по интернет мъжаго че от такива като теб все стресиран ходя:):)

d.ivanov

Цитат на: манингер;188598Смешник, нямах предвид форума който цитираш а ето това http://forums.softvisia.com/index.php/topic/2156-link-%D1%81%D0%B0%D0%B9%D1%82-%D0%B7%D0%B0-%D0%BE%D0%BD%D0%BB%D0%B0%D0%B9%D0%BD-%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D0%B7%D0%B8%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D1%8F%D0%B2%D0%BA%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D1%82%D1%80%D0%B5%D0%B1%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB/page__st__420. Явно на много места си пробвал да лансираш уж много вървежния ти сайт ,но явно без успех!  И не ме плаши по интернет мъжаго че от такива като теб все стресиран ходя:):)

Мерси за рекламата ;;650

От точно този пост имам 549 посещения в сайта, мисля, че си заслужава... а от твоя сега ще имам още поне 300 :lol15:

Иначе не се опитвам да те плаша, само ме е яд, че не живееш във Варна, такива като теб дето редят и хранят нашата варненска фирмичка, ги водят с черните джипове в горичката на аладжата и там ги оправят, питай който искаш, не е тайна, всеки ще потвърди. ;)

манингер

Цитат на: НАА;188596Въпросният канал има HD версия. Не са спрели трите канала на MTV, нито пък някое Discovery все пак.
Говоря за Canal+ Liga,  не за Canal+ Futbol!  Явно ги бъркаш. А и предпочитам да махнат някое MTV вместо него. дано го пуснат пак!

манингер

Цитат на: didomh;188600Мерси за рекламата ;;650

От точно този пост имам 549 посещения в сайта, мисля, че си заслужава... а от твоя сега ще имам още поне 300 :lol15:

Иначе не се опитвам да те плаша, само ме е яд, че не живееш във Варна, такива като теб дето редят и хранят нашата варненска фирмичка, ги водят с черните джипове в горичката на аладжата и там ги оправят, питай който искаш, не е тайна, всеки ще потвърди. ;)
Ти затова ли постоянно им правиш виртуален орален секс и постоянно ги защитаващ!  Да не те заведат в горичката!  Или понеже вече си бил там и не искаш да повторят!  Май второто!;;513

НАА

Цитат на: манингер;188601Говоря за Canal+ Liga, не за Canal+ Futbol! Явно ги бъркаш. А и предпочитам да махнат някое MTV вместо него. дано го пуснат пак!
Е може... не гледам SD канали, с изключение на тези от 1 до 3:)

d.ivanov

Цитат на: манингер;188602Ти затова ли постоянно им правиш виртуален орален секс и постоянно ги защитаващ!  Да не те заведат в горичката!  Или понеже вече си бил там и не искаш да повторят!  Май второто!;;513

Или просто си защитавам работодателя, морон :lol15:  , ти не би ли го правил. :hammer:

Чушкопека

Ти да не бачкаш в Мустанг?

д.е.м.т

Абе в какъв форум се намирате ,да се молите за подаяния на намкъкъв оператор,намерете си локална карта и сте ок над 10 мтв та,мсм,спортни без брой !
Beat me, hate me
You can never break me

манингер

Цитат на: didomh;188604Или просто си защитавам работодателя, морон :lol15:  , ти не би ли го правил. :hammer:
Осрахме темата !  Не си ми интересен,  айде да не спамиме вече!  Нито някога съм вземал безричинно отношение по твой пост нито имам желание да го правя!  Признавам че не харесвам комплексирани въздухари и дървени философи като теб!  Написах за липсващ канал, ти почна да се дразниш на дребно аксаковски селяндур!  Айде лека че ми писна на долуподписасания от теб!

манингер

Цитат на: koko_varna;188605Ти да не бачкаш в Мустанг?
Бачка на градските тоалетни!  Първо звънеше на приятели в МСат да разбира за проблемите, след 2 поста започна работа във фирмата, утре може да се окаже че е собственик на телевизията. Какво му се вързваш на фантазиите му!

d.ivanov

Цитат на: манингер;188615Бачка на градските тоалетни!  Първо звънеше на приятели в МСат да разбира за проблемите, след 2 поста започна работа във фирмата, утре може да се окаже че е собственик на телевизията. Какво му се вързваш на фантазиите му!

Нали беше отишъл да спиш, или още си онлайн от мерак да ти отговоря, после аз съм бил форумня плъх, аз хляба си вадя на компа и междо другото чета и пиша, за разлика от теб, бахти русенския кретен... :lol15:  Що мислиш, че в тая фирма има само МСАТ , те 20% от Варна са техни дъщерни, ама какво да ти обяснявам, няма смисъл, ако го обясня на кучето ми, ще ме разбере по-добре. :hammer:

Nicky

Цитат на: CuMo;188495Сигърен ли си за този списък,защото ми се струва доста неактуален-аз в момента имам 17 радиа и при мен има някои,които ги няма в този списък?;;601
Това е списъка от сайта на МСАТ
1.Варна - Сат:140 см.                          
2.Ferguson Ariva 152Combo      HD сателитен  DVB-S2 + ефирен DVB-T2 приемник                                  

los4e

Цитат на: НАА;188271Ами МСат сигурно не го вземат от Булсатком :) или пък Тв-то ти е с активирна функция за изрязване отгоре и отдолу на 4/3 каналите, пробвай да избереш "пълен екран". Ако пуснат Ring HD няма да наблюдаваш такъв проблем.

Оказа се, че причината е в моят телевизор Samsung LCD.
При HD каналите се активира функцията "пасване екран". Тогава нямам проблем с орязване на част от картината. За съжаление при пускане на SD канал, който е във формат 16:9 тази функция не работи. Интересното е че при функции: "авто формат" и "16:9" картината продължава да бъде с недействителните и размери.
Тъй като до сега бях на Булсатком, където сигнала преминаваше през приемник, не съм забелязал горният проблем.
Този HD приемник който предлагат, дали би ми свършил работа и евентуално има ли разлика от към качество на картината?

Чушкопека

А тоя Самсунг аджеба дали няма вграден кабелен тунер, че трябва сигнала и през приемник да минава?

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания