Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Параметри на цифрови канали M-SAT Cable

Започната от JovaniJo, Ноември 25, 2009, 07:26:27 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

bsbgs

Цитат на: Досев;324595Играят го примерни за световното :)  
 ЗДФ ХД спряха :) пък оставиха беин хд1 и спорт1 хд :D;;573

Нищо не е спирало, има проблем с честотата, звънни им да я оправят, локално е явно, не за целия град.

Цитат на: Веселин Цонев;325116Я споделете при вас дали така мажи при някои канали?  Примерно HBO,  CINEMAX,  AMUS  и някои други е страшно от време на време.  През 5мин мажи яко.  Ето едно клипче.  
http://youtu.be/FJk7xh28V_c

Sent from my HTC One using Tapatalk

И при мен е така, но това са различни неща, ХБО пакета има проблем и те казаха че работят, иначе на 538 MHz  сигнала ми е силен, но качеството е 9-10% и проблема е същия, явно имат проблем с тази честота, но този път няма да им звъня, че ми писна да се занимавам.Явно имат проблем с конкретната честота.

НАА

Цитат на: bsbgs;325269Нищо не е спирало, има проблем с честотата, звънни им да я оправят, локално е явно, не за целия град.
Явно не правиш разлика между ZDF HD и ZDF, затова не ти е спирало.:hammer:

владимир_Вн

Здравейте

Преди доста време си бях взел ХД приемник Neta от М-сат. Днес исках да прекарам телевизия от М-сат и на родителите ми след разговор по телефона с М-сат стана ясно че за да може да им взема и на тях ХД приемник се иска да има Интернет на адреса ( независимо от кои доставчик).
След като попитах дамата този приемник към Интернет ли се свързва тя ми отговори: "Ами не знам господине така са ми казали"

Та може ли  някои да ми обясни за какво е необходим Интернета, понеже на адреса няма а се ползва Wifi от съседния апартамент на сестра ми ?

bahurman

при вас колко броя са каналите след вчерашната буря. Аз от вчера имам 78 канала общо . Знае ли се кога ще оправят кабелната? Явно доста повреди имат  да чистят от вчера

Досев

Всички канали си бачкат от вчера 19ч. в моя квартал.
 Прекъснаха само 10-тина канала за около 45 минути.  
В някои квартали като Младост - Трошево е имало голям проблем с ел.захранване - нет - кабелна.  При мен нямаше проблеми за радост.
[SIGPIC][/SIGPIC]

марангоза

Имахте си субтитри на върколакът по НВО ?

Чорлав

CuMo

Цитат на: марангоза;327123Имахте си субтитри на върколакът по НВО ?
А как е при вас HBO HD,има ли смущения,че 2 месеца вече 1 филм не мога да гледам,100 пъти се обаждах,вече не ми се занимава?

Чорлав

НАА

Цитат на: Чорлав;327232Аз нямам проблеми с HBO HD

И аз нямам, ок си е и снощи Върколакът имаше субтитри.

CuMo

Цитат на: НАА;327233И аз нямам, ок си е и снощи Върколакът имаше субтитри.
А при положение,че сигнала ми винаги е 100,а ниво грешка бит винаги е 0 нали не е логично,когато ми насича проблема да е от мен.Доколкото се интересувам би трябвало проблема да е централен при положение,че е само на 4-те HD MAX PAC канала?

марангоза

Цитат на: НАА;327233И аз нямам, ок си е и снощи Върколакът имаше субтитри.

Е как така става ,че нямам суб. при положение ,че са ми вкл. субтитрите .... хммм !

CuMo

Цитат на: марангоза;327236Е как така става ,че нямам суб. при положение ,че са ми вкл. субтитрите .... хммм !
Ако ти е постоянно без субтитри имаш проблем,ако е било само снощи не се тревожи понякога се случва субтитрите да изчезнат на HBO,просто сменяш канала и връщаш пак и се оправя.

марангоза

Цитат на: CuMo;327237Ако ти е постоянно без субтитри имаш проблем,ако е било само снощи не се тревожи понякога се случва субтитрите да изчезнат на HBO,просто сменяш канала и връщаш пак и се оправя.

Да само за снощи беше - е не се сетих да врътна каналите :-)

Веселин Цонев

Цитат на: CuMo;327218А как е при вас HBO HD,има ли смущения,че 2 месеца вече 1 филм не мога да гледам,100 пъти се обаждах,вече не ми се занимава?
И аз съм така вече може би повече от два месеца! Не само на HBO пакет, но и на други HD програми, а нивото на сигнала и на бит-а са ми на 100%. Но през определено време (не постоянно) картината се размазва яко:
https://www.youtube.com/watch?v=FJk7xh28V_c

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания