Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Параметри на цифрови канали M-SAT Cable

Започната от JovaniJo, Ноември 25, 2009, 07:26:27 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Цец0

Цитат на: НАА;323433Нека всеки да си "гледа паничката". Стремежът да се дава непоискано мнение във всяка тема от форума също граничи с безобразие.:worry:
Ееее, тогава моите най-искрени и безгранични извинения, че ви се намесих в темата, господа пирати, имащи нечовешкия шанс да гледате над 60 Full HD канала ;;basi;;basi;;basi Колко несъобразително и нетактично от моя страна... Поръсвам си главата с пепел и чистосърдечно си признавам, че сигурно седмица сън няма да ме хване... :hammer::hammer::hammer:

манингер

Цитат на: НАА;323433Нека всеки да си "гледа паничката". Стремежът да се дава непоискано мнение във всяка тема от форума също граничи с безобразие.:worry:

А ти какво правиш в момента мистър 21. 50 лв:c040:

пенсия

Цитат на: tzvetann;323428....с леката разлика, че каката при нас пее за личен кеф, а нямам например няколко десетхи хиляди абоната, от които да печеля.... Ще си говорим ли пак за "безобразия" г-н пенсия?

За Вас лично, може и да пее, но тук и се разменят (да се чете - продават) пакети и това ми беше мисълта.Не съм целял да засегна, безобразно Ви правото на мнение.

ПоповП

1.2м парабола @ Strong 2100 H-H, Inverto 0.3dB(95Е->30W); 1.1м офсет @ Moteck 2100A, Sky Sat 0.3dB; 0.82x0.9м oфсет @ парабола окачване;
DVB-T2 SRT8201, активна външна китайска антена;DAB+ FM Renkforce NE-6208.

Досев

Лятно предложение за нови абонати или с изтекъл договор.

За 18.90лв. на месец  пълния програмен пакет 220 цифрови+62 HD тв. и три броя 3D тв. + 10 мбит нет.
[SIGPIC][/SIGPIC]

sasata

Бях на тая дето пее 25 дена имам 5 нямам да са живи и здрави МСАТ винаги всичко е перфектно и винаги го има плюя на тия некадърници само дето взимат пари и нищо не дават насреща МСАТ - това е истината никога не бих платил на ОНИЯ БОКЛУЦИ С КАКИТЕ ... leka im pryst...

Веселин Цонев

Цитат на: sasata;324147Бях на тая дето пее 25 дена имам 5 нямам да са живи и здрави МСАТ винаги всичко е перфектно и винаги го има плюя на тия некадърници само дето взимат пари и нищо не дават насреща МСАТ - това е истината никога не бих платил на ОНИЯ БОКЛУЦИ С КАКИТЕ ... leka im pryst...

Човек абсолютно нищо не разбрах какво си написал? :)

Sent from my HTC One using Tapatalk

CuMo

На мястото на sky SPORT HD (Италия)-БНТ1 (уж)HD.А sky SPORT-а си остава само в SD-вариант(Italy sport).

Досев

Играят го примерни за световното :)  
 ЗДФ ХД спряха :) пък оставиха беин хд1 и спорт1 хд :D;;573
[SIGPIC][/SIGPIC]

Веселин Цонев

Я споделете при вас дали така мажи при някои канали?  Примерно HBO,  CINEMAX,  AMUS  и някои други е страшно от време на време.  През 5мин мажи яко.  Ето едно клипче.  
http://youtu.be/FJk7xh28V_c

НАА

Цитат на: Веселин Цонев;325116През 5мин мажи яко. Ето едно клипче.
http://youtu.be/FJk7xh28V_c
Нямам такъв проблем, а съм в твоя квартал. Виж нивото на сигнала на този транспондер /538 MHz/ и съответно ако е ниско или си виж елементите /сплитерите/ и/или викни кабелджиите.

Михаил-Иванов

Да ви попитам дали има смисъл да се опитам да продам един цифров приемнки Topfield DVB-C SD?Взех един нов телевизор и ще трябва да купувам от М САТ CI модул,а въпростният dvb-c приемник съм го закупувал,защото МСАТ дават само за първия телевизор безплатен,а всеки следващ трябва ти да си го плащаш.

sasata

Веселин Цонев
изгряващ форумец
Веселин Цонев - не се притеснявай някой ден ще разбереш.

Веселин Цонев

Цитат на: sasata;325227Веселин Цонев
изгряващ форумец
Веселин Цонев - не се притеснявай някой ден ще разбереш.

В смисъл?  Не те разбрах какво точно имаш предвид ?

НАА

Цитат на: Досев;324595ЗДФ ХД спряха :) пък оставиха беин хд1 и спорт1 хд :D;;573
Досев, ZDF HD е на линия. Виж на Arte HD какво е изгряло.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания