Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Параметри на цифрови канали M-SAT Cable

Започната от JovaniJo, Ноември 25, 2009, 07:26:27 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Vboxk

Само при мен ли не работят спортните канали  bein sports  от 1 до 5  или са спрени   като евроком и екидс.

ПоповП

Няма ги тези спортни, гледай бокса Кличко-Алекс Леапаи(Sport), тенис по Евроспортовете, Волейбол световна лига Бразилия - Полша(Арена спорт2)...
1.2м парабола @ Strong 2100 H-H, Inverto 0.3dB(95Е->30W); 1.1м офсет @ Moteck 2100A, Sky Sat 0.3dB; 0.82x0.9м oфсет @ парабола окачване;
DVB-T2 SRT8201, активна външна китайска антена;DAB+ FM Renkforce NE-6208.

ПоповП

Пак са "на линия" beIN спортовете.
1.2м парабола @ Strong 2100 H-H, Inverto 0.3dB(95Е->30W); 1.1м офсет @ Moteck 2100A, Sky Sat 0.3dB; 0.82x0.9м oфсет @ парабола окачване;
DVB-T2 SRT8201, активна външна китайска антена;DAB+ FM Renkforce NE-6208.

Досев

Бахти извратеняците са наще м сат!
Махнаха спрените за Европа SD Bein Sport Qatar и ги замениха с BEIN SPORT QATAR HD ама в SD качество и рез. 848х576
 ;;573;;573;;573;;573
[SIGPIC][/SIGPIC]

Моко

Здравейте,
Премествам да живея във Варна и ми се налага да си пускам телевизия и интернет. Исках първо да прочета по форумите как са нещата, за да не се набутам някъде. Гугъл ме прати тук и като чета за МСАТ, явно са най-добрите или поне с такова впечатление оставам. Само не мога да намеря какви канали има все пак, от време казвате тоз и оня канал че са добавени, но трудно се ориентирам така. Ходих и до офиса, но и там не ми дадоха инфо. Разбирам съображенията, но поне на Лично ако може някой да ми подаде инфо за каналите.
Знам, че е оффтопик, но интернета как им е, че с тез кабелни модеми се притеснявам, скорост нямало. Чувам, че имало и някакви нови модели уж дето дигали повечеко скорост. Дали пък не е по-добра идея за интернат да ползвам друг провайдър.
Пак се извинявам, че това не е по темата за телевизията, но искам да направя "информиран избор", да не си блъскам главата после

унямсрм

Здравейте. Някой има ли възможност да даде пълен списък с каналите на Мсат понеже избирам кабелен оператор  а на сайта им на Мсат ги няма както на сайта на Булсат например. Мерси

Досев

Каналите не веднъж са писани.  Има 10-тина стр. назад списък.
Променя се всеки месец-два и не може всеки път да се изписват:

240 цифрови SD канала
62-63 FULL HD
И три броя 3D канала  

Списъкът с канали при М САТ просто е чудовищно дълъг.

Питайте от какъв жанр ви вълнуват и малко по-лесно могат тук да се изпишат.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Цец0

Цитат на: унямсрм;323137Здравейте. Някой има ли възможност да даде пълен списък с каналите на Мсат понеже избирам кабелен оператор  а на сайта им на Мсат ги няма както на сайта на Булсат например. Мерси
Е, как да има списък с канали в сайта, като поне 25-30% от тях са си жив пиратлък. Ходиш в някой комшия и гледаш...
Досев, Досев... FULL HD? Ама ти сериозно ли? :lol15:

НАА

Цитат на: унямсрм;323137Някой има ли възможност да даде пълен списък с каналите на Мсат понеже избирам кабелен оператор

Търси назад в темата и ще намериш списък с каналите.

bsbgs

Цитат на: tzvetann;323159Е, как да има списък с канали в сайта, като поне 25-30% от тях са си жив пиратлък. Ходиш в някой комшия и гледаш...
Досев, Досев... FULL HD? Ама ти сериозно ли? :lol15:

Не 20-30% ами около 60% са пиратски, в сайта на СЕМ си пише МСАТ за кои канали има права, не повече от 50-60 канала, а тези 60 FULL HD   (;;516)  канали са всъщност 50, от които права има МСАТ за не повече от 4-5...    Иначе фулл хд не са повече от 1 или 2 канала (не помня кои бяха, другото е бъркоч 1080i или 720p но "колегата" надали разбира разликата,,,

Абе изобщо не е за говорене, после защо ни гледали на запад както ние гледаме на диваците в Африка, защото сме си такива...

Веселин Цонев

Абе каквото и до говорим пиратски или не.... има си орагни за тази цел които да ги санкционират щом трябва! Нас ни интересува качеството, програмите и цената! Мисля че и трите са на ниво, не знам някой недоволен да остане от тези неща! Така че... много или малко канали... SD и HD каналите си идват в качество каквотои се подават.... повече какво ни трябва!

Цец0

Цитат на: Веселин Цонев;323223Абе каквото и до говорим пиратски или не.... има си органи за тази цел които да ги санкционират щом трябва!
Ако имаше наистина "органи", който да следят и санкционират, то отдавна тези пирати трябваше да са в небитието. Ама все пак не забравяй къде живеем...

пенсия

Цитат на: tzvetann;323231Ако имаше наистина "органи", който да следят и санкционират, то отдавна тези пирати трябваше да са в небитието. Ама все пак не забравяй къде живеем...

Във форум за "каки", излияния кой е пират, и кой не, е граничещо с безобразие.

Цец0

Цитат на: пенсия;323421Във форум за "каки", излияния кой е пират, и кой не, е граничещо с безобразие.
....с леката разлика, че каката при нас пее за личен кеф, а нямам например няколко десетхи хиляди абоната, от които да печеля.... Ще си говорим ли пак за "безобразия" г-н пенсия?

НАА

Цитат на: tzvetann;323428.... Ще си говорим ли пак за "безобразия" г-н пенсия?
Нека всеки да си "гледа паничката". Стремежът да се дава непоискано мнение във всяка тема от форума също граничи с безобразие.:worry:

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания