Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Параметри на цифрови канали M-SAT Cable

Започната от JovaniJo, 25-11-2009, 21:26

« назад - напред »

0 Потребители и 5 гости преглеждат тази тема.

НАА

Фолио на буксата??? Просто си провери сплитерите или викни техниците да ти проверят нивото на сигнала.
Да, около 224 цифрови канала са.

злени

Цитат на: НАА;331285Фолио на буксата??? Просто си провери сплитерите или викни техниците да ти проверят нивото на сигнала.
Да, около 224 цифрови канала са.

О, те идваха. Не можаха да помогнат:)

TUISTERa

За да правиш тскива ман3ври значи имаш проблем с буксата. Извикай техниците и им кажи да ти направят буксата наново явно не контактува добре на шармовката.

Cavalry

Браво за далновидното решение на МСАТ да оставят арабските, а не френските bein HD канали, защото там дават английското първенство, особено сега, когато от Нова закупиха българския футбол и сигурно ще редуцират излъчването на английски срещи...

Досев

Има ли някой с операторски сд приемник Филипс?
Да сподели какви настройки на картината задава на приемника - да може да разпъва образа спрямо различната рез. на всеки канал.
Сега като му се зададе на приемника 16:9 не се вижда на 4:3 каналите нито емблема нито субтитри начало и край и обратния ужас на 16:9 канал и зададени 4:3 от приемника. Пълен ужас - отвсякъде разплескани образи. Пък на телевизора(HD Ready) си е зададен постоянно 16:9.
[SIGPIC][/SIGPIC]

los4e

Някой имаше ли проблеми със следните канали през уикенда: Sportclub HD 1,2 и 3;Bein Sport HD 1 и 2(7) ; BTV Action HD.
При мен картината насичаше, особено вечер.

CuMo

Цитат на: los4e;333028Някой имаше ли проблеми със следните канали през уикенда: Sportclub HD 1,2 и 3;Bein Sport HD 1 и 2(7) ; BTV Action HD.
Абсолютно и при мен същата работа,включително HBO и HBO HD.Звънях снощи,човека каза,че знае за проблемите и са в процес на отстраняване,така че чакаме...

Дато

MSAT излъчват ли Fine Living, AMS, Travel Channel, MGM и всички Discovery и CBS канали ?
Всички БГ канали ли приемат по оптика или ползват сателитен сигнал от Виваком и Булсатком?

CuMo

Цитат на: Дато;333067MSAT излъчват ли Fine Living, AMS, Travel Channel, MGM и всички Discovery и CBS канали ?
Всички БГ канали ли приемат по оптика или ползват сателитен сигнал от Виваком и Булсатком?
На първият въпрос-от изброените излъчват само Discovery-тата и 1 CBS.На вторият въпрос-ако ти кажа,трябва после да те убия,информацията е поверителна.  ;;622

Дато

Въпроса се отнасяше дали ползват ъплинк сателитния сигнал за например VTV или вземат тези канали по оптика. Но мерси за отговора за CBS.

Веселин Цонев

От няколко дни вечер (защото тогава съм си вкъщи)  рядко успявам да гледам нещо от тв-тата от HBO пакета.  Картината е покъртителна.
https://www.dropbox.com/s/gp5zx4dufyflg97/VIDEO0006.mp4?dl=0

владимир_Вн

здравейте колеги

Днес взех от м-сат един CAM модул да го пробвам но телевизора LG не го разпозна ,някои има ли идея какво да правя ?:)

los4e

Цитат на: los4e;333028Някой имаше ли проблеми със следните канали през уикенда: Sportclub HD 1,2 и 3;Bein Sport HD 1 и 2(7) ; BTV Action HD.

Проблема продължава.

civica

Цитат на: владимир_Вн;333414здравейте колеги

Днес взех от м-сат един CAM модул да го пробвам но телевизора LG не го разпозна ,някои има ли идея какво да правя ?:)

Смяна с друг или викаш техниците ! За друго , питаш в техен офис .
" Не се ядосвай , правя каквото мога ! "

владимир_Вн

Цитат на: civica;333417Смяна с друг или викаш техниците ! За друго , питаш в техен офис .
То нещо генерално не е наред защото преди откриваше канали, а сега не намира никакви канали дори и без да сам поставил тоя модул. Странна работа явно вещо трябва да се промени в телевизора може би .

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания