Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Параметри на цифрови канали M-SAT Cable

Започната от JovaniJo, Ноември 25, 2009, 07:26:27 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

манингер

Цитат на: НАА;304793Виж си нивото на сигнала. Ако имаш сплитери, поразмърдай ги, смени ги...

Глупости!  Не е от сигнала!  Мен ми го увеличиха и сплитери сменяха!  Друга е причината явно!

дмитев

Цитат на: НАА;304784Значи и Auto Motor Sport HD и Arte HD също не ти излизат... да ти увеличат сигнала им кажи... явно не се досещат, щом от първия път не са се справили.

Да и тези ги нямам, доколкото знам всичките са на честота 538 mhz. Тук на балкона имам 2 сплитера и онзи ден смениха единия, но и това не помогна. Когато им казах за сигнала, отговора беше че ако е проблема в сигнала ще се губят канали на високите или ниските честоти...

los4e

Цитат на: Дато;304756Само преките излъчвания са в HD формат.

Именно аз тях коментирам. Нямат нищо общо със стандартната висока резолюция. За пример сравнете по време на лайв събитие картината на Canal Plus Futbol и Nova Sport HD за да видите разликите.:)

НАА

Цитат на: дмитев;304807Когато им казах за сигнала, отговора беше че ако е проблема в сигнала ще се губят канали на високите или ниските честоти...
Е какви са ти силата и качеството на сигнала на 538 MHz?

дмитев

Цитат на: НАА;304830Е какви са ти силата и качеството на сигнала на 538 MHz?

Когато пусна на ръчно търсене на тази честота ми показва:
качество на сигнала - 0%
сила на сигнала - 100%
...и не намира нищо...:s101

Веселин Цонев

[ATTACH]10960[/ATTACH]
Кво става, от Виваком явно го вземаме :-)

Sent from my HTC One using Tapatalk

НАА

Цитат на: Веселин Цонев;305119Кво става, от Виваком явно го вземаме :-)

То затова е толкова размазано... явно няма ъплинк от друго място.

Веселин Цонев

Именно да,  те/оранжевите/ са виновни за това качество!

ПоповП

Предстоящи промени(от сайта на МСАТ):

ВАЖНО! Промяна честоти

Уважаеми клиенти, във връзка с разширяване капацитета на мрежата, се налага да бъдат направени следните промени в цифровия пакет на "М САТ Кейбъл" ЕАД:
  •        Ще бъдат променени модулацията и скоростите на предаване на цифровите пакети от QAM64 на QAM256, и от 6875 Kbps на 6900 Kbps. Това се отнася за честоти 354MHz, 362MHz, 370MHz, 378MHz, 442MHz, 450 MHz, 458 MHz и 466MHz.
  •        За клиентите, които използват цифрови декодери от ,,М САТ Кейбъл" ЕАД, промяната ще бъде извършена автоматично.
  •        Клиентите, които използват телевизионни приемници с модули, ще трябва да ги пренастроят на автоматичен режим.
             Промяната ще се извърши през нощта на 11 срещу 12 февруари 2014 г.

За повече информация: 070042142
             Извиняваме се предварително за причиненото неудобство!
1.2м парабола @ Strong 2100 H-H, Inverto 0.3dB(95Е->30W); 1.1м офсет @ Moteck 2100A, Sky Sat 0.3dB; 0.82x0.9м oфсет @ парабола окачване;
DVB-T2 SRT8201, активна външна китайска антена;DAB+ FM Renkforce NE-6208.

civica

Цитат на: mitkoiphone;304790Говоря за такъв модул с чип. За оператор мсат.

Отговора се съдържа в въпроса ти ! Купуваш го от оператора или чакаш да изпадне отнякъде , но да знаеш , че оператора си ги изкупува при прекратяване на договор или поне се опитва до го прави .
Моя съвет е да си купиш карта , а модул отделно ! ;;650
" Не се ядосвай , правя каквото мога ! "

slaitt

Цитат на: НАА;305158То затова е толкова размазано... явно няма ъплинк от друго място.
При вива не е ъплинк просто го крадат защото от там е най лесно.:)
[SIGPIC][/SIGPIC];;573

civica

Надявам се знаете , че за такса от ...17 лв , няма как всичко да е легално и с права !:)

Веселин Цонев

Естествено че е така, но не мисля че и има някой който да се оплаква :-)

civica

Е как да няма , явно не четеш какво се пише ! Цената не се коментира , но качеството на услугата ... винаги ! ;;573

mitkoiphone

Мисля си че с карта и с модул ще ми излезе по скъпо, затова съм се насочил към модул който не изисква карта. Явно работата отива на там, да го купя от оператора

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания