Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Параметри на цифрови канали M-SAT Cable

Започната от JovaniJo, Ноември 25, 2009, 07:26:27 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

bokarium

Може ли да ми дадете , пълен списък с имената и броя , на аналoговите канали, и да ми кажете има ли в тях бтв комеди? както и в цифровия пакет има ли каналите , от групата на axn ?
http://www.speedtest.net/my-result/3629251775
ползвам телевизия от msatcable.com Варна и интернет от ssi.bg Варна.
аз живея в град Варна , най хубавият град в България !

ПоповП

Цитат на: bokarium;303268Може ли да ми дадете , пълен списък с имената и броя , на аналoговите канали, и да ми кажете има ли в тях бтв комеди? както и в цифровия пакет има ли каналите , от групата на axn ?

45 аналогови, има btv Comedy( 38 канал); има AXN цифрови канали.

Ново:
На мястото на AJSport+7 - Sport Ro;
1.2м парабола @ Strong 2100 H-H, Inverto 0.3dB(95Е->30W); 1.1м офсет @ Moteck 2100A, Sky Sat 0.3dB; 0.82x0.9м oфсет @ парабола окачване;
DVB-T2 SRT8201, активна външна китайска антена;DAB+ FM Renkforce NE-6208.

Веселин Цонев

Кажете на кой канал е Nova Sport HD.

Sent from my HTC One using Tapatalk

los4e

Цитат на: Веселин Цонев;303291Кажете на кой канал е Nova Sport HD.

212 LiveBox HD

civica

При Мсат доста канали са капризни .... откъм липсата на платени права за излъчване ! :) Та затова доста се ръчка - едно изчезва , друго се появява !
" Не се ядосвай , правя каквото мога ! "

los4e

Цитат на: civica;303324При Мсат доста канали са капризни .... откъм липсата на платени права за излъчване ! :) Та затова доста се ръчка - едно изчезва , друго се появява !

Тука е така.;;650

Веселин Цонев

Цитат на: civica;303324При Мсат доста канали са капризни .... откъм липсата на платени права за излъчване ! :) Та затова доста се ръчка - едно изчезва , друго се появява !

Наистина е така, но не мисля че има кой да се оплаче от това :-)

Досев

Ейййй - много тъпа врътка направиха с bein HD каналите!
 Разкараха френските и върнаха катарските HD-та :s103:s103:s103
[SIGPIC][/SIGPIC]

Cavalry

Има една огромна подробност, дават английската Висша лига по катарските канали ;;650

Досев

Цитат на: Cavalry;303401Има една огромна подробност, дават английската Висша лига по катарските канали ;;650

Прав си. По 1ХД дават Висшата лига.   Така вече е добър.
Ама по френския хд1 дават НБА през вечер на живо.
 Не виждам дават ли я катарците по 1 или 2ХД?
[SIGPIC][/SIGPIC]

Чък Норис

Досев, Досев :lol15:
Катарските са 15 канала и дават ВСИЧКО!

Досев

Знам че са 15 и дават всичко, но ние ги нямаме 15-те и затова го питам по тези, които имаме дали дават NBA.

Edit:  На мястото на Dubai Sports HD включиха Sport Club 3 Сърбия 720р.
[SIGPIC][/SIGPIC]

НАА

Цитат на: bokarium;303268Може ли да ми дадете , пълен списък с имената и броя , на аналoговите канали, и да ми кажете има ли в тях бтв комеди?
:clickme

Веселин Цонев

Taзи сутрин ми излезе пак актуализация на програмите, но нямах време да ги актуализирам! Някой да е видял какво ново?!?!:s101

НАА

Цитат на: Веселин Цонев;303788Taзи сутрин ми излезе пак актуализация на програмите, но нямах време да ги актуализирам! Някой да е видял какво ново?!?!:s101
News7 HD @ 722 MHz

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания