Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Параметри на цифрови канали M-SAT Cable

Започната от JovaniJo, Ноември 25, 2009, 07:26:27 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

Досев

Цитат на: mitkoiphone;305423Благодаря Досев, и едно последно нещо, което сега се сетих. Когато се взима нов модел, договора преподписва ли се?

Бест Кас модула и приемника НЕТА ХД се купуват!  Не предлагат наем за тях и си стават твоя собственост в мига на заплащане 75-100лв. за тях.
Договора няма отношение.
[SIGPIC][/SIGPIC]

civica

Договора има отношение , но няма да обяснявам какво и как ! Има си хора за това и им се плаща ! :)
" Не се ядосвай , правя каквото мога ! "

mitkoiphone

Хм, лошо. Кажи де, не се стискай. Или е някаква фирмена тайна.

civica

Цитат на: mitkoiphone;305499Хм, лошо. Кажи де, не се стискай. Или е някаква фирмена тайна.

Колега , тайната е че , ... докато не отидеш на място до някой офис на оператора , ще гадаем ! Просто е , действай !
Подписваш договор - полага ти се декодер , прекратяваш договора - блокират ти достъпа до мрежата !

Борето_ДТВ

Цитат на: дмитев;304807Да и тези ги нямам, доколкото знам всичките са на честота 538 mhz. Тук на балкона имам 2 сплитера и онзи ден смениха единия, но и това не помогна. Когато им казах за сигнала, отговора беше че ако е проблема в сигнала ще се губят канали на високите или ниските честоти...
И на мен ми се губи 538mhz :s101
TV:Toshiba 22BL712 + **DVB-T:Mini DVB-T Antenna 5dBi** + **DVB-C:M-SAT Cable(BestCAS module)**+**Vivacom IPTV Standart**

дмитев

Цитат на: Борето_ДТВ;305563И на мен ми се губи 538mhz :s101

При мен се оправи проблема, но как точно не знам. В петък и събота техниците бяха вкъщи и около вкъщи общо 6-7 часа и сменяха какво ли не (кабели, сплитери, муфи) и в крайна сметка на другия ден телевизора ми откри липсващите канали...

Чорлав

Колега на коя страна са ти настройките на тв?

Sent from my HTCSensation using Tapatalk 2

Борето_ДТВ

Финландия ;) Но не е там проблема,защото ги имах,а изчезнаха ;;basiСила на сигнала 64%,качество 10%...съответно след пресканиране даже не открива програмите.Само показва силата и качеството.Пробвах и директно с кабела преди сплитера.Разлика в показанията няма :s101 Проблеми със сигнала на други канали нямам.Няма насичания всичко си е 6..чудна работа...
TV:Toshiba 22BL712 + **DVB-T:Mini DVB-T Antenna 5dBi** + **DVB-C:M-SAT Cable(BestCAS module)**+**Vivacom IPTV Standart**

shamarasat

Цитат на: Борето_ДТВ;305749Финландия ;) Но не е там проблема,защото ги имах,а изчезнаха ;;basiСила на сигнала 64%,качество 10%...съответно след пресканиране даже не открива програмите.Само показва силата и качеството.Пробвах и директно с кабела преди сплитера.Разлика в показанията няма :s101 Проблеми със сигнала на други канали нямам.Няма насичания всичко си е 6..чудна работа...
Качество - 10 , хм , ми то почти равно на НУЛА. Викай техници да видят къде е повредата! То ония дни си ги гледал, ама тия дни някой сплитер е заминал и те така ...
· Radio Viva BG

манингер

Цитат на: shamarasat;305752Качество - 10 , хм , ми то почти равно на НУЛА. Викай техници да видят къде е повредата! То ония дни си ги гледал, ама тия дни някой сплитер е заминал и те така ...

Абе пич!  За 3 келтави канала 5 страници се изписаха и кило мастило!  Не се превръщай в Досев 2 , ще ти се изкриви китката да държиш дистанционното:) И аз ги нямам тия канали но не отдавам такова значение! Има за пускане 7-8 канала които липсват в програмната им схема!  Дано ги пуснат!  Това е по-важното.

Веселин Цонев

Цитат на: манингер;305764Абе пич!  За 3 келтави канала 5 страници се изписаха и кило мастило!  Не се превръщай в Досев 2 , ще ти се изкриви китката да държиш дистанционното:) И аз ги нямам тия канали но не отдавам такова значение! Има за пускане 7-8 канала които липсват в програмната им схема!  Дано ги пуснат!  Това е по-важното.

Aбе не е така! Не знам за кои канали става въпрос, но аз лично гледам 2-3 канали и ако са точно тези.... заради които примерно смених стария си доставчик с МСАТ!!!?!? А и при мен до преди няколко дни всичко беше перфектно, но сега почти всички HD канали насичат и се размазват! Но ще изчакам тази вечер да видим дали след промяна на честотите ще има някакъв ефект (поне се надяваме), та ако няма и ще почвам със звъненето!

civica

Ако всичко стане перфектно и с качество ще плащаш ли .... 50лв/месец примерно ? Само питам , нищо лично . ;)

Веселин Цонев

Цитат на: civica;305861Ако всичко стане перфектно и с качество ще плащаш ли .... 50лв/месец примерно ? Само питам , нищо лично . ;)

А ти ако имаш и 100 HD канала и всички ти насичат през 5 сек и картината и звука се разпадат ще продължаваш ли да плащаш 21.00 лв??
Малко се загуби смисъла от всички HD-та в моя случай тогава!

civica

Нямам толкова засега , но тези който имам са платени и с прилично качество ! Но това е за друга тема ! Радвай се на избора , но за качеството се плаща ! Лично мнение !

НАА

Цитат на: Веселин Цонев;305821А и при мен до преди няколко дни всичко беше перфектно, но сега почти всички HD канали насичат и се размазват! Но ще изчакам тази вечер да видим дали след промяна на честотите ще има някакъв ефект (поне се надяваме), та ако няма и ще почвам със звъненето!
Но защо чакаш? Викай техници. Единственият HD канал който насича е Canal+ HD Accion, но това е вече 2 години, откакто са го пуснали. Промяната засяга SD каналите, които досега бяха на QAM64 и минават на QAM256.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания