Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Параметри на цифрови канали M-SAT Cable

Започната от JovaniJo, Ноември 25, 2009, 07:26:27 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

civica

Цитат на: mitkoiphone;305234Мисля си че с карта и с модул ще ми излезе по скъпо, затова съм се насочил към модул който не изисква карта. Явно работата отива на там, да го купя от оператора

Не е точно така ! Тези с чипа имаха доста рекламации , но всеки има право на лична трагедия !
Картата се полага безплатно , ако си на договор с един основен приемник ! Модула си го купуваш откъдето е най-изгодно !
" Не се ядосвай , правя каквото мога ! "

Досев

Картата за модул се заплаща 25 лв. - въпреки че е подписан договор и за 24 месеца!!!

Единственото безплатно при М САТ е цифровият стандарт дефинишън приемник със скарт и коаксиални изходи за сд канали!

Търсих преди два дни в Техномаркет Конакс модул за 65 лева и нямаше за пореден път.    

Най-добре и на сметка е купуване от оператора един безкартов Бест Кас за 75 лв. и нямаш ядове.  Ако е проблемен го връщаш и ти дават друг.
Аз нямах проблеми с първият закупен Бест Кас от М САТ преди 14 месеца.

За втория тв. обаче голяма мъка - след като реших да търся евтин модул.  По обявите евтините по 40 лв. всичките дефектни или са  кодирани за Близу-Виваком.  
Тези за по 50-55 лв. няма сметка - защото с доставката идват 62-63лв.
[SIGPIC][/SIGPIC]

civica

Имал си проблеми , но аз пък съм нямал . Картата от оператора , но модула -не . Чисто нов с гаранция , за ... 45 лв с доставката ! Но това преди 3 години !
Виваком какво общо има с Конакс кодировката ??

НАА

Цитат на: Досев;305314Картата за модул се заплаща 25 лв. - въпреки че е подписан договор и за 24 месеца!!!
Досев, извинявай, но не си прав. Първата карта е безплатна, освен ако нямаш декодер, който се явява първо устройство.

mitkoiphone

А след като първата карта е безплатна, модула за тази карта от оператора на каква цена е? Не намирам в сайта инфо, затова питам.

НАА

Цитат на: mitkoiphone;305372А след като първата карта е безплатна, модула за тази карта от оператора на каква цена е? Не намирам в сайта инфо, затова питам.
Мисля, че беше около 60-65 лв. И в ТМ е толкова.

Досев

75 лв. е цената на модула и е безкартов Бест Кас.  
Само Бест Кас се предлага в офисите на М САТ.
[SIGPIC][/SIGPIC]

mitkoiphone

Това е цената, ако вече имаш един модул така ли да разбирам? По нагоре прочетох че първия е безплатен.

civica

Колега , когато сключиш договор за услуга ти се полага безплатен декодер , а картата се явява такъв и избираш кое да бъде . Ако вземеш от оператора модул с чип за тяхната мрежа - плащаш . Взимаш си карта , а модула си го купуваш откъдето е най-евтино ! ;;650

Веселин Цонев

Нищо безплатно няма! Станах техен абонат с договор за една година и си платих модула /Бест Кас/ на цена 75лв. Попитах ги ако азси купя модула дали трябва да плащам нещо - отговора беше ДА, 25лв за картата. Така че не тук няма нищо безплатно. Вече не знам ако вземаш приемник.... най-вероятно той е безплатен.

Sent from my HTC One using Tapatalk

mitkoiphone

Ясно, благодаря за изчерпателните отговори на всички

ПоповП

Безплатен е SD приемника,  HD приемник се заплаща.
1.2м парабола @ Strong 2100 H-H, Inverto 0.3dB(95Е->30W); 1.1м офсет @ Moteck 2100A, Sky Sat 0.3dB; 0.82x0.9м oфсет @ парабола окачване;
DVB-T2 SRT8201, активна външна китайска антена;DAB+ FM Renkforce NE-6208.

Досев

Цитат на: mitkoiphone;305397Ясно, благодаря за изчерпателните отговори на всички

Не знам какво разбра от всичко след като няколко човека пляскат лъжи!

Всичко по Хай Дефинишън оборудването се заплаща!
Независимо за първи - втори или десети телевизор е и че е подписан тлъст договор!

Бест Кас модула е 75 лева.
ХД приемник НЕТА ХД е 100 лева.
Карта М САТ за модул е 25 лева.
[SIGPIC][/SIGPIC]

mitkoiphone

Благодаря Досев, и едно последно нещо, което сега се сетих. Когато се взима нов модел, договора преподписва ли се?

civica

Колега , да беше отишъл до някой офис и щеше да разбереш и то с подробности ! ;)

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания