Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Параметри на цифрови канали M-SAT Cable

Започната от JovaniJo, Ноември 25, 2009, 07:26:27 PM

« назад - напред »

Nicky

За много години !   ;;650
1.Варна - Сат:140 см.                          
2.Ferguson Ariva 152Combo      HD сателитен  DVB-S2 + ефирен DVB-T2 приемник                                  

НАА

Някой знае ли какво се случи с MTV Rocks?
Хубаво е поне че MTV, MTV HD и VH1 са на линия.

Деян

Що да прави фаворити, като може да си ги пренареди и в нормалния списък с канали. Не е трудно. За Панасоник говоря. Пак е ръчно, но е много по-добре, отколкото списък с фаворити.

Cavalry

Цитат на: НАА;212191Някой знае ли какво се случи с MTV Rocks?
Хубаво е поне че MTV, MTV HD и VH1 са на линия.
Да, и аз това щях да пиша. За мен е хубаво, че Scuzz си е на линия от години.

Има проблеми и с Boomerang тука от няколко дни.

НАА

Цитат на: burlbury;212201Има проблеми и с Boomerang тука от няколко дни.
При мен си е ОК. Обясни какъв е проблема

d.ivanov

Като цяло има голяма липса на качествени музикални канали, и не само при МСАТ, но и при повечето БГ оператори, нека добавят телевизии като:

D17, JIM, Cmusic, M6 Club, M6 Hits, от мен ако зависи тези бози на МТВ нетуоркс изобщо няма да ги има...  също може да върнат МСМ , защо изобщо се чудя няма никаква музикална телевизия като хората, а иначе има над 20 спортни канала :lol15:

Cavalry

^^ Ами преди Нова година спираше вечер, тръгваше на другия ден, освен това в някои моменти като върви се наблюдават проблеми с картината, които ги нямаше преди, забелязвал съм ги на Декстър късно вечер... предполагам, че има проблеми с източника...

А МТВ Рокс е аут от поне седмица. Не мога да кажа, че ми липсва. По-добре да помислят за VH1 Classic или някой от каналите дето избори Дидо.

НАА

Цитат на: burlbury;212209освен това в някои моменти като върви се наблюдават проблеми с картината, които ги нямаше преди, забелязвал съм ги на Декстър късно вечер... предполагам, че има проблеми с източника...
Децата не спят ли късно вечер :)

Cavalry

Децата съм аз :D Всеки, който е растял с CN от едно време знае Декстър, Крава и пиле, Две глупави кучета...

НАА

Цитат на: didomh;212208а иначе има над 20 спортни канала
Спортните са 31 /18 sd и 13 hd/, като не броим AutoMotorSport;;650

древор

Цитат на: Деян;212193Що да прави фаворити, като може да си ги пренареди и в нормалния списък с канали. Не е трудно. За Панасоник говоря. Пак е ръчно, но е много по-добре, отколкото списък с фаворити.

Не ще панасоника, дори и като му въведих стартва честотс, както ме посъветва колегата. Разместването е наистина лесно в менюто, но ми трябва списък с каналите с характерната им подредба на опратора. Няма го на сайта им. Някой да ме посъветва,?

Деян

Продължавам да недоумявам защо бленуваш операторската подредба. Подреди си ги както ти е кеф! Имаш пълната свобода.

JovaniJo

Цитат на: древор;212331Не ще панасоника, дори и като му въведих стартва честотс, както ме посъветва колегата. Разместването е наистина лесно в менюто, но ми трябва списък с каналите с характерната им подредба на опратора. Няма го на сайта им. Някой да ме посъветва,?
Ето ти моята подредба и данни от 19.55 03.01.2013г.Данните са смъкнати от LG LH7000
В архива има exe инсталираш и с него тваряш TLL файла
http://dox.bg/files/dw?a=bef393aa89

P.S Тяхната подредба на МСАТ не е за препоръчване

древор

Цитат на: JovaniJo;212339Ето ти моята подредба и данни от 19.55 03.01.2013г.Данните са смъкнати от LG LH7000
В архива има exe инсталираш и с него тваряш TLL файла
http://dox.bg/files/dw?a=bef393aa89

P.S Тяхната подредба на МСАТ не е за препоръчване

Страхотно. Благодаря.

тончев

Здравейте, нов съм във форума и въпросът ми е дали мога само с телевизор с вграден тунер и коаксиален кабел да гледам каналите на мсат + хдтата им. Предполагам, че сте отговаряли на този въпрос, но наистина нямам време да чета всички страници в темата. Благодаря предварително!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания