Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Параметри на цифрови канали M-SAT Cable

Започната от JovaniJo, Ноември 25, 2009, 07:26:27 PM

« назад - напред »

Дани Хийтли

Цитат на: тончев;212413Здравейте, нов съм във форума и въпросът ми е дали мога само с телевизор с вграден тунер и коаксиален кабел да гледам каналите на мсат + хдтата им. Предполагам, че сте отговаряли на този въпрос, но наистина нямам време да чета всички страници в темата. Благодаря предварително!
По принцип ще гледаш, но само тези, които са свободни за гледане. За актуален списък със свободните канали може би ще помогне някой колега!

тончев

Благодаря за отговора, попринцип имам булсат но бих искал да имам jsc sports, тъй като дават много мачове, които липсват в програмите на булсатком. Все пак ако някой може да публикува списък със свободните канали ще съм му благодарен.

Деян

А защо без модул? Ще пиратстваш ли?
Пак е без външен приемник, но с модул и карта от оператора и гледаш всичко с кеф. И ще забравиш за мазньоча, който си гледал.

НАА

Цитат на: тончев;212413дали мога само с телевизор с вграден тунер и коаксиален кабел да гледам каналите на мсат + хдтата им.
И си на етап: "да си дръпна ли кабелче от съседа или няма смисъл"
Пусни си кабелчето и ще видиш какво ще ти се отвори ;;650

Цитат на: тончев;212423имам булсат но бих искал да имам jsc sports, тъй като дават много мачове, които липсват в програмите на булсатком. Все пак ако някой може да публикува списък със свободните канали ще съм му благодарен.
"Свободни" е разтегливо понятие. Днес са свободни, утре може да са заключени. Към момента SD-тата на JSC Sport са free. HD-тата са заключени и трябва да си абонат.

древор

Цитат на: Деян;212335Продължавам да недоумявам защо бленуваш операторската подредба. Подреди си ги както ти е кеф! Имаш пълната свобода.

Добър въпрос. Дълго време бях с външния dvbc тунер. Имам закоравели потеребителски навици:), а и като се обадя на колегата да питам къде го дават мача той ми казва - 204 ;) . Просто навици.
Няма да ви занимавам вече с проблема си, а и го разреших с помоща на любезни съфорумци. Благодаря за което. Тъпо е обаче, че всеки път като му ъпдейтна каналите ще ми разбърква направената подредба, или греша?

Досев

Свободни са - излиза картина и звук и без модул/приемник JSC HD 1 и 2.
[SIGPIC][/SIGPIC]

НАА

Цитат на: древор;212446Тъпо е обаче, че всеки път като му ъпдейтна каналите ще ми разбърква направената подредба, или греша?
Ами ако не ти ги добавя автоматично, по-добре следи темата. Като излезе нов канал, само ще добавяш ръчно честота на транспондера му.;;650

d.ivanov

Цитат на: древор;212446Добър въпрос. Дълго време бях с външния dvbc тунер. Имам закоравели потеребителски навици:), а и като се обадя на колегата да питам къде го дават мача той ми казва - 204 ;) . Просто навици.
Няма да ви занимавам вече с проблема си, а и го разреших с помоща на любезни съфорумци. Благодаря за което. Тъпо е обаче, че всеки път като му ъпдейтна каналите ще ми разбърква направената подредба, или греша?

Ако даваш АКТУАЛИЗАЦИЯ НА СПИСЪКА а не автоматично търсене няма да ти ги разбърква.

НАА

Цитат на: burlbury;211136Няма да е зле МСАТ да оставят корейския канал, при положение, че има и английски субтитри. Някакво разнообразие е, хаха.
France 2 HD е на линия.

Досев

Виваком са развързали кесията и утре 5 януари ще излъчват директно по Виваком Арена полуфинала от Бризбейн -
 Григор Димитров - Мар. Багдатис!
Доколкото виждам го имаме канала без емблема -
 само не знам ще изчезне ли канала по време на тенис мача?

Гледам Супер Тенис ХД излъчват само от Пърт. Ал Джазира ХД2 пък само домашния Ексън Катар Оупън.
[SIGPIC][/SIGPIC]

уго лорис

Цитат на: Досев;212647Виваком са развързали кесията и утре 5 януари ще излъчват директно по Виваком Арена полуфинала от Бризбейн -
 Григор Димитров - Мар. Багдатис!
Доколкото виждам го имаме канала без емблема -
 само не знам ще изчезне ли канала по време на тенис мача?

Гледам Супер Тенис ХД излъчват само от Пърт. Ал Джазира ХД2 пък само домашния Ексън Катар Оупън.
Колега къде гледаш Виваком Арена без лого !  Търсих и не видях! Благодаря!

Cavalry

Досев, Виваком пускат залъгалка на зрителите с турнири 250 и 500. Истината е в Мастърсите и турнирите от шлема, те са при Булсатком... и Джазирите, разбира се.

Иначе SuperTennis дава пряко малки турнири като Ротердам и Базел и купа Дейвис.

Досев

Мача на Григор Димитров в Brisbane ме вълнува.   Открих къде ще го гледам! :)

Nova Sport Cz HD :;810
[SIGPIC][/SIGPIC]

дмитев

Здравейте. Имам плазма на която и е развален хдми входа и се чудя дали да си купя хд приемник от мсат. Та въпроса ми е ако свържа тв-то с хд приемника чрез компонентен кабел ще имам ли голяма загуба в качеството в сравнение с хдми. Знам че хдми предава цифров сигнал, а компонента е аналогов, но чух някой мнения че с компонентен кабел отново мога да гледам хд и че качеството ще е ок.

п.с. Сега говорих по телефона с мсат и се оказа че нямат изход за компонентна връзка на приемника така че този вариант отпада :(

Досев

Много ли е стара плазмата - няма ли слот за модул м пег 4?
[SIGPIC][/SIGPIC]

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания