Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Параметри на цифрови канали M-SAT Cable

Започната от JovaniJo, Ноември 25, 2009, 07:26:27 PM

« назад - напред »

НАА

Цитат на: уго лорис;210385Айде само то темата колеги!
О Манингер, да не си забрави паролата. "Липсваше ни".

Cavalry

Той оня дето бутна жената в метрото не е по-различен от някои интернет тролове по форумите, само дето майка му на този тука не идва с диагнозата параноидна шизофрения.

ПоповП

Цитат на: уго лорис;210385Тия М Сат взеха тотално да се ебават с клиентите си!  Само пълнеж и глупости.   Сега корейски бози ще гледаме. И тоя форум стана супер гувнян. Пише се за какво ли не само не и по темата. Останали са двама трима платени клакьори които през ден ни надуват ушите колко велики са МСАТ. Нищо че единия преди 2 месеца ги наричаше Пират Сат и се примести на Близу. Преди време един колега помоли да се пише по темата е не да ни занимавате с глупости. На един Диемата не му се виждала добре по време на мача,друг ни информира какво дават в момента по МТВ, трети пък се бил забавлявал много на новата програма макар че бъкел не разбира от нея. Малко на идиотизъм ми удря. Извинявам се за многословието но някои от вас взеха да стават доста банални!  Пусната нова програма всеки може да намери. Айде само то темата колеги!  Весело посрещане на НГ
Точно по темата е писал didomh съобщавайки промяна на канали, внасяйки улеснение - не е необходимо да проверяваш ок.250 канала за промяна. :worry:
Весело посрещане Нова Година!
1.2м парабола @ Strong 2100 H-H, Inverto 0.3dB(95Е->30W); 1.1м офсет @ Moteck 2100A, Sky Sat 0.3dB; 0.82x0.9м oфсет @ парабола окачване;
DVB-T2 SRT8201, активна външна китайска антена;DAB+ FM Renkforce NE-6208.

los4e

В момента всички канали са отключени, включително Max Pack пакета.

ПоповП

Цитат на: los4e;210557В момента всички канали са отключени, включително Max Pack пакета.

Традиционният празничен подарък.Все така да е!;;650
1.2м парабола @ Strong 2100 H-H, Inverto 0.3dB(95Е->30W); 1.1м офсет @ Moteck 2100A, Sky Sat 0.3dB; 0.82x0.9м oфсет @ парабола окачване;
DVB-T2 SRT8201, активна външна китайска антена;DAB+ FM Renkforce NE-6208.

Cavalry

Няма да е зле МСАТ да оставят корейския канал, при положение, че има и английски субтитри. Някакво разнообразие е, хаха. Сега искаме японски канал със забавни предавания!!

Досев

Няма да е зле на черните екрани на Скай Спорт ХД2 Герм. и Астра Демо ХД да пуснат някакъв канал.
[SIGPIC][/SIGPIC]

НАА

Цитат на: Досев;211139Няма да е зле на черните екрани на Скай Спорт ХД2 Герм. и Астра Демо ХД да пуснат някакъв канал.
И на Canal + Accion да пуснат английския аудиопоток;;650

d.ivanov

Deluxe Music HD на мястото на Deluxe Lounge HD, явно е заменена на самия спътник, дано МСАТ ги добавят и двете... ;;650

древор

Колеги ,за много години!

Купихме един panasinic по нова година и както да сканирам каналите с  dvb-c не ми излизат с характерната подедба на мсат. Пробвах с избир на различни държави - германия,финландия е не ще и не ще. Нарежда ги в реда в който ги открива при сканинга,което е много кофти при изградени навици през последните 5 години. Някой с панасоник и Бесткаст модул да сподели опит. Благодаря!

d.ivanov

Цитат на: древор;212039Колеги ,за много години!

Купихме един panasinic по нова година и както да сканирам каналите с  dvb-c не ми излизат с характерната подедба на мсат. Пробвах с избир на различни държави - германия,финландия е не ще и не ще. Нарежда ги в реда в който ги открива при сканинга,което е много кофти при изградени навици през последните 5 години. Някой с панасоник и Бесткаст модул да сподели опит. Благодаря!

Няма да стане, Панасоник си ги нареждат както дойде, направи си фейвърит лист и ги мятай там..

древор

Цитат на: didomh;212041Няма да стане, Панасоник си ги нареждат както дойде, направи си фейвърит лист и ги мятай там..

10х за бързи я отговор. Мого тъпо с тоя панасоник, като имаш предвид че взехме сравнително добра машинка - http://technopolis.bg/b2c/details/14447/P11090104/3D-Televizor-PANASONIC-3D-TX-L47DT50E
Имам един филипс дето си ги нареди както мсат са му казали без проблем
:)
Това дали е каприз на панасоника или мсат нещо не са доизпипали?
 А как ще ми се наредят в epg-то?

d.ivanov

Цитат на: древор;21204710х за бързи я отговор. Мого тъпо с тоя панасоник, като имаш предвид че взехме сравнително добра машинка - http://technopolis.bg/b2c/details/14447/P11090104/3D-Televizor-PANASONIC-3D-TX-L47DT50E
Имам един филипс дето си ги нареди както мсат са му казали без проблем
:)
Това дали е каприз на панасоника или мсат нещо не са доизпипали?
 А как ще ми се наредят в epg-то?

И двете, и от Панасоника е, но и МСАТ не са го доизкусурили, до колкото знам от Панасоник като пишат софрта за БГ си правят тестовете на Близуу, там всичко е 6, иначе направи си един фейвърит лист и мятай там в какъвто ред си искаш, най-добре така, относно EPG-то Панасоника на МСАТ вади само 2 предавания напред, иначе е добре да си пуснеш в меню НАСРОЙКИ>>ЕЗИК>> по подразбиране да бъде първи=български, втори=английски и за аудио и за субтитри. Също така трябва да си на държава ДРУГИ, от МСАТ за живо и за умряло слагат тая Герамния, правилната настройка е ДРУГИ само там изкарва преференциите за езика... ;;650

пп. Иначе не съжалявах, Панасоника си е супер, това е малка грижа, аз пък никога не съм плзвал безумната подредба на приемниците им, а и не бих взел някое дръвце тип Самсунг само заради това, че нарежда каналите... ;)

древор

Цитат на: didomh;212053И двете, и от Панасоника е, но и МСАТ не са го доизкусурили, до колкото знам от Панасоник като пишат софрта за БГ си правят тестовете на Близуу, там всичко е 6, иначе направи си един фейвърит лист и мятай там в какъвто ред си искаш, най-добре така, относно EPG-то Панасоника на МСАТ вади само 2 предавания напред, иначе е добре да си пуснеш в меню НАСРОЙКИ>>ЕЗИК>> по подразбиране да бъде първи=български, втори=английски и за аудио и за субтитри. Също така трябва да си на държава ДРУГИ, от МСАТ за живо и за умряло слагат тая Герамния, правилната настройка е ДРУГИ само там изкарва преференциите за езика... ;;650

пп. Иначе не съжалявах, Панасоника си е супер, това е малка грижа, аз пък никога не съм плзвал безумната подредба на приемниците им, а и не бих взел някое дръвце тип Самсунг само заради това, че нарежда каналите... ;)

Прав си,  много добре се справя панасоника ксртината е чудо за парите си. Верно че подредбата на канлите е малка грижа, като се замисля. Благодарско и лека нощ.

НАА

Цитат на: didomh;212053пп. Иначе не съжалявах, Панасоника си е супер, това е малка грижа, аз пък никога не съм плзвал безумната подредба на приемниците им, а и не бих взел някое дръвце тип Самсунг само заради това, че нарежда каналите... ;)
И Sony ги нарежда.
Иначе... nit-таблицата с подредбата е на транспондера на 794 MHz, така че може да пробваш да стартираш ръчно сканиране от тази честота;;650

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания