Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Параметри на цифрови канали M-SAT Cable

Започната от JovaniJo, Ноември 25, 2009, 07:26:27 PM

« назад - напред »

НАА

Цитат на: Досев;208640Кога ще разкодират коледно HD пакета? ;;601
Досев, ти да не дръпна кабел от съседите:worry:

Досев

Няма такова нещо. Имам договор с М САТ Диджитал+Макс пакет+НВО ХД пакет - само че е за един телевизор.  :;803
[SIGPIC][/SIGPIC]

НАА

Цитат на: Досев;208643Няма такова нещо. Имам договор с М САТ Диджитал+Макс пакет+НВО ХД пакет - само че е за един телевизор. :;803
Ааа ясно. За втори ТВ е 2 лв/месец и там ще ти е активирано HBO-то. То иначе ако чакаш да падне кодировката... те го правят когато им е кеф.

Досев

+три лева е втория тв. ама няма на него дори Нова тв. без модул или хд приемник.
[SIGPIC][/SIGPIC]

НАА

Цитат на: Досев;208647+три лева е втория тв. ама няма на него дори Нова тв. без модул или хд приемник.
Да, извинявай, прав си - 3 лв.

КД

Здравейте,
имам 1 излишен модул с карта за МСАТ, ако на някой му трябва може да се разберем да му го прехвърля. Не е обвързан с договор, използван е няколко месеца. Ако някой го вземе трябва да отидем до офис на МСАТ, за да го прехвърлим на негово име. Питах в МСАТ и казаха, че може. Аз дадох 75 за тази джаджа, сега й търся 50.

dobromirslavov

Имам интерес към модула, но трябва да отида до офис на МСАТ и да питам дали ще ми го активират. Аз имам един HD приемник NETA, имам и един от новите им модули, но той е без карта, сега ми трябва за още един телевизор у нас и ако кажат , че ще работи и ми го активират като допълнителен телевизор с такса 3 лева ще ти го взема.

Cavalry

Весели празници! Диемата е доста зле на мача Ман Юнайтед - Нюкасъл, направо трепти. Чудно дали има нещо общо с това, че има мач и по Нова ТВ, и от Нова/Диема да им издиша техниката. Лошото е, че точно този мач не го дават другаде.

Иначе снощи имаше много як NBA маратон.

Nicky

Весели празници !  ;;650
1.Варна - Сат:140 см.                          
2.Ferguson Ariva 152Combo      HD сателитен  DVB-S2 + ефирен DVB-T2 приемник                                  

d.ivanov

В момента на мястото на France 2 hd,  върви KBS World HD, макар да не разбирам нищо, програмата им е много забавна....

НАА

Цитат на: didomh;210312В момента на мястото на France 2 hd, върви KBS World HD, макар да не разбирам нищо, програмата им е много забавна....
Тия не са в ред. Да бяха си почивали вместо да вършат глупости. Не стига че вече половин година държат някаква украинска HD-простотия, сега и корейска.

Досев

И на аудио английски пак жулят на японски, за сметка на това при настройка субтитри английски, излизат английски :)
[SIGPIC][/SIGPIC]

ПоповП

Корейския канал който излезе на 13Е свободно. Субтитри на английски.
1.2м парабола @ Strong 2100 H-H, Inverto 0.3dB(95Е->30W); 1.1м офсет @ Moteck 2100A, Sky Sat 0.3dB; 0.82x0.9м oфсет @ парабола окачване;
DVB-T2 SRT8201, активна външна китайска антена;DAB+ FM Renkforce NE-6208.

НАА

Цитат на: ПоповП;210329Корейския канал който излезе на 13Е свободно. Субтитри на английски.
Наред е TRT HD. Сигурно и то е fta;;573

уго лорис

Тия М Сат взеха тотално да се ебават с клиентите си!  Само пълнеж и глупости.   Сега корейски бози ще гледаме. И тоя форум стана супер гувнян. Пише се за какво ли не само не и по темата. Останали са двама трима платени клакьори които през ден ни надуват ушите колко велики са МСАТ. Нищо че единия преди 2 месеца ги наричаше Пират Сат и се примести на Близу. Преди време един колега помоли да се пише по темата е не да ни занимавате с глупости. На един Диемата не му се виждала добре по време на мача,друг ни информира какво дават в момента по МТВ, трети пък се бил забавлявал много на новата програма макар че бъкел не разбира от нея. Малко на идиотизъм ми удря. Извинявам се за многословието но някои от вас взеха да стават доста банални!  Пусната нова програма всеки може да намери. Айде само то темата колеги!  Весело посрещане на НГ

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания