Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Параметри на цифрови канали M-SAT Cable

Започната от JovaniJo, Ноември 25, 2009, 07:26:27 PM

« назад - напред »

Cavalry

Според мен един ESPN ще ти свърши много по-добра работа от това да плащаш на сайтове, знам им програмната схема и мога да те уверя, че дават основно американски футбол! Иначе аз снощи се изкефих на Филаделфия - Лейкърс, може да се каже че заради сантименти от детството и заради Майкъл Джордан NBA ми е любимия американски спорт, но харесвам също така и NHL и Питсбърг. По NFL си пада сестра ми. Абе от мсат да се бръкнат малко и да дадат на човека ESPN America, поне в SD!

Дани Хийтли

Цитат на: burlbury;206764Според мен един ESPN ще ти свърши много по-добра работа от това да плащаш на сайтове, знам им програмната схема и мога да те уверя, че дават основно американски футбол! Иначе аз снощи се изкефих на Филаделфия - Лейкърс, може да се каже че заради сантименти от детството и заради Майкъл Джордан NBA ми е любимия американски спорт, но харесвам също така и NHL и Питсбърг. По NFL си пада сестра ми. Абе от мсат да се бръкнат малко и да дадат на човека ESPN America, поне в SD!
Знам, че ще ми свърши по-добра работа. Предават най-добрите мачове от часовите диапазони. Имат най-добрите магазинни предавания и студия за НФЛ. В добавка към това вървят изключителни документални филми, за които завиждат дори и американците. Не пропускат и най-интересните мачове от НХЛ. Надявам се скоро да стигнат до споразумение и да не пропадне целия сезон. Там за Отава Сенатърс.
 Булсатком разочароваха както през миналия сезон с начина по който отразяваха НБА, така и през този с факта, че не закупиха правата.  Ал Джазирите дават по няколко мача на седмица, но там ще е по-важно какво ще може да се гледа по време на плейофите. Дано Дерик Роуз се оправи бързо и е готов за плейофите, защото без него намяме шанс. Все ми се искаше да видя център-звезда при Биковете, но явно това няма да стане, предвид тавана на заплатите. Виж, на Маями им приемат всички шмекерии. Та те вече играят с четири звезди :hammer:, а ние едвам си позволяваме Роуз, Бузър и Денг!

ПоповП

Докато се чака МСАТ, на емулатор -  ESPN America в SD формат и NBA HD(1080i) съответно на 19.2Е, 12662Н/22000 и 10Е, 11387V/30000.
1.2м парабола @ Strong 2100 H-H, Inverto 0.3dB(95Е->30W); 1.1м офсет @ Moteck 2100A, Sky Sat 0.3dB; 0.82x0.9м oфсет @ парабола окачване;
DVB-T2 SRT8201, активна външна китайска антена;DAB+ FM Renkforce NE-6208.

Cavalry

Вече и Nat Geo HD и Nat Geo Wild HD са ми добре, без да правя нищо и да се обаждам на никого. :sds

Nicky

Дано скоро и ББТ да тръгне в пакета с програмите...
1.Варна - Сат:140 см.                          
2.Ferguson Ariva 152Combo      HD сателитен  DVB-S2 + ефирен DVB-T2 приемник                                  

Cavalry

По-скоро да имат предвид News7, в който ще се превърне ББТ.

Моето желание е само едно - VH1 Classic. За по-специални канали като Nova Premier League - не знам, но все пак е канал, който се предава наземно и би било редно все някога на цъфне и при нас.

Иначе тук може да се гледа VH1 Classic през плейър
http://moetv.tv/kernel/testplayer/mtvTestPlayerGate.php?un=test4&ux=d98d9fc46adf150d4f53ba7dcaaa93e8&ch=81

Nicky

Цитат на: burlbury;206946По-скоро да имат предвид News7, в който ще се превърне ББТ.

Моето желание е само едно - VH1 Classic. За по-специални канали като Nova Premier League - не знам, но все пак е канал, който се предава наземно и би било редно все някога на цъфне и при нас.

Иначе тук може да се гледа VH1 Classic през плейър
http://moetv.tv/kernel/testplayer/mtvTestPlayerGate.php?un=test4&ux=d98d9fc46adf150d4f53ba7dcaaa93e8&ch=81
За VH1 Classic съм съгласен !;;650
1.Варна - Сат:140 см.                          
2.Ferguson Ariva 152Combo      HD сателитен  DVB-S2 + ефирен DVB-T2 приемник                                  

Cavalry

През средата на 90-те (пак си бях си на Мустанг) даваха песните по VH1 Classic само че по нормалното Ем Ти Ви, когато музиката беше страхотна, дори комерсиалния поп. Къде отиде тази музика :;830

d.ivanov

Забелязахте ли, че RT HD вече върви, иначе от музикалните съм за JIM.be, M6club и защо не IM1 ;)

НАА

Освен RT News HD се появи и RussiaToday Documentary HD с английски Dolby Digital @ 682 MHz / 1080i ;;650

Досев

Не ги откривам. Явно не са заместващи върху някой канал, а съвсем нови.

Мамка му, не ми казвайте, че трябва ново пълно сканиране, за да се добавят? :hammer:
[SIGPIC][/SIGPIC]

НАА

Цитат на: Досев;207236Мамка му, не ми казвайте, че трябва ново пълно сканиране, за да се добавят? :hammer:
Ами ако ТВ-то ти не ги открива автоматично, просто добави ръчно честота на транспондера (682 MHz) и сканирай само нея. Не е нужно да правиш пълно сканиране.;;650

d.ivanov

Цитат на: Досев;207236Не ги откривам. Явно не са заместващи върху някой канал, а съвсем нови.

Мамка му, не ми казвайте, че трябва ново пълно сканиране, за да се добавят? :hammer:

Ако ти е достатъчно умен телевизора само ще ги добави както при мен - без да размества, иначе канала е със страхотно HD качество и доста интересна програма.

пс. за съжаление за разлика от стария ми Панасоник, на новия трябва да му давам актуализация за да ги намери новите канали... :)

Досев

Мерси!  Откри ги доста бързо без пълно сканиране Самсунга.
RT HD и RT Д.

Махнали са BBC HD.
[SIGPIC][/SIGPIC]

НАА

Цитат на: Досев;207239Телевизора с Бест Кас е Самсунг 40 инча Д Серията от 2011г.
В менюто честотите които излизат са 690 мхц и скачат на 720 :c040:
Модулът въобще няма значение. Добави честотата /имаш опция за добавяне/ 682000 khz, 256 qam и сканирай

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания