Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Xplore TV ????

Започната от ВКВ, Август 06, 2020, 04:01:20 AM

« назад - напред »

Мартинския

Извинявам се че си отговарям сам, но ще е полезно и за другите:
В опциите има настройка за гугъл каст дали да пита винаги, дали само при каст или никога. Та ако се сложи да пита не пита и си се връзва одмах.
Отидох в настройките на системните приложения и от там деактивирах Гугъл Каст и дори след рестарт си стои деактивирано и така бокса не се вижда в локалната мрежа като каст устройство.
София: emme esse 100 cm, SkySat H-H на OCTAGON SF8008, Blizoo, A1 Xplore TV Smart, EDISION OS MiniPlus, XMART-6K-T95Z
Северозападa: emme esse 80 см, SkySat H-H на Vu+ Solo SE V2, A1 80 cm + SRT ANT 45 на EDISION Piccollino S2, А1 Net Box

Пешито

Цитат на: Мартинския;608919Привет,
Бокса е към отворена вифи мрежа - без парола. Както си гледах а1 експлор тв се пусна ютюб, логна се директно в акаунт, който никога не е добавян на моето устройство и си пусна чалгийка.
Шашнат, излязох от ютюб и си пуснах пак телевизията. След малко аз влязох в ютюб и чуждия акаунт продължаваше да е наличен. Изтрих го и засега вмешателство пак не е имало.
Някакво обяснение?
 На акъла ми идва че някой друг наблизо е със същия бокс и неговото дист командва и моя приемник, но акаунта вече беше.добавен.....а и нали уж се сдвояват.... не искам да мисля че е възможно през мрежата някой да рови в бокса.
Добавка, добре разрових се и се оказва че ако кастнеш ютюб от телефон към бокса през блутут тръгва веднага без да пита. Ще видя по-късно има ли опция за пин или парола, това е нали?

Сложи си парола на Wifi мрежата!

пламен_мр

От два дни ми излиза това събщние от приемника. Обновен е до последна версия и съм се логнал. След рестартиране се оправя, но ако стои по-дълго време изключен се появява отново. Дали е проблем в приемника или има нещо друго. Някой сблъсквал ли се е с това?

https://imgur.com/a/ltPUjmX
https://imgur.com/a/uA0GLQG

Veskop

И на мен, но от вчера не съм го виждал. получавах го, след като ме е нямало цял ден.
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

fox

Цитат на: пламен_мр;608938От два дни ми излиза това събщние от приемника. Обновен е до последна версия и съм се логнал. След рестартиране се оправя, но ако стои по-дълго време изключен се появява отново. Дали е проблем в приемника или има нещо друго. Някой сблъсквал ли се е с това?

https://imgur.com/a/ltPUjmX
https://imgur.com/a/uA0GLQG

Ина мен излиза същото , ретартирам приложението и се оправя до следващият път.:lol15:

пламен_мр

Значи проблема е общ. Явно трябва да се звъни и пита защо е така.

fox

Мислите ли че като им звъните ще ви отговорят нещо адекватно .

Шейкър

При мен на LG-то се появи нов ъпдейт на A1 Xplore TV - 2.20.4. Не стига, че е A1 предлагат SD канали на килограм, ами и нови бъгове.

- На всички канали ми излиза, че са в HD, а са мазньочи ;;basi
- Като отида на някой канал, който нямам абонамент и натисна OK, то ми се пуска последния канал, който съм гледал, а не да ме подканва да си платя за даден канал или пакет.

Като добавим и останалите бъгове и липсата на връщане назад на повечето канали, то направо ми идва да прекратя договора за бъгавото A1 Xplore TV и да си платя неустойките. Не мога да проумея, как може приложението на пазарджишка кабеларка да е много по-добро от това на A1. Тези които го разработват и тестват, или не го тестват, или са пълни некадърници...
Какво толкова му харесвате, не знам...

Veskop

Има ъпдейт за Андроид ТВ боксове (3rd party, не операторски).

Tzviatko

Цитат на: Veskop;608998Има ъпдейт за Андроид ТВ боксове (3rd party, не операторски).

Да ъпдейта е от днес 16 декември с версия 2.0.24.2. А новото е това, че го няма новото във версия 2.0.24.1 със индикацията на скоростите при превъртене на избрано предаване и е същата като по-предната версия :) !?.

Пешито

Цитат на: Tzviatko;609000Да ъпдейта е от днес 16 декември с версия 2.0.24.2. А новото е това, че го няма новото във версия 2.0.24.1 със индикацията на скоростите при превъртене на избрано предаване и е същата като по-предната версия :) !?.
Като че ли самото приложение се стартира една идея по-бързо. Предишната версия се зареждаше ужасно бавно. Не виждам някакви други значителни промени.

Tzviatko

Нов ъпдейт на апликацията A1 Xplore Tv от днес 15 януари - версия 2.0.24.3. Заменени канали от MTV 00s на Тянков ориент фолк sd-294 позиция, от MTv 80s на 360 Tune Box sd-268 позиция, на 67 позиция се е появил тв канал Без багаж HD, а My Zen Tv sd е изместен от 67 позиция на 69 позиция. На 139 позиция е пуснат нов канал за моторни спортове - GP1 sd. Спрените-закритите MTV-та са премахнати от платформата A1 Xplore Tv.

Шейкър

Тези А1 се оляха с тези SD канали и пълнежи в Xplore TV :s104
Нямам търпение да ми приключи договорът след година...

Veskop

пълни измекяри! за какво ми е тая циганска телевизия Тянков? Или тъпия им спортен канал! Искам канали с РЕТРО музика, а не евтинджос пълнежи!!!!:s104

moreg

Цитат на: Veskop;609796Искам канали с РЕТРО музика, а не евтинджос пълнежи!!!!:s104
Bridge tv Classic e за теб тогава сателит Express 80Е или IPTV
DM 920 UHD, DM 500 HD

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания