Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Xplore TV ????

Започната от ВКВ, Август 06, 2020, 04:01:20 AM

« назад - напред »

танака

Цитат на: sven4o;607816Вземи задължително Android TV Box ZTE:
- има повече памет
- работи по-бързо
- забива по-рядко
- дистанционното и на двете вече е еднакво - ползват новият модел с копче за Netflix - там не са ги обновили явно.
Даже вече ти е предварително активирано и си логнат като го вземеш от тях. Само си настройваш гугъл профил.

Ок

Колко е оперативна памет RAM и има ли и вградена памет и колко е тя ?

Могат ли да се инсталират приложения освен от Google Play и от т.н непроверени източници, като Stb_Emu, VLC for Android, Da Player ?

Малкия Мук

Последните две версии на А1 Xplore TV 2.0.12 и 2.0.19 за Fire TV os изпробвани на Amazon Cube, инсталират се чрез приложението SAI. Предполагам че ще работят на всички устройства с тази ос.:s101
https://gofile.io/d/c9f6bdaa-8e0a-4f52-bf05-6f9f79b6653f

AGT

This content is not publicly accessible
To make this content publicly accessible, the owner must change its visibility settings.
Всеки ден се ражда по един будала ...... важното е да го намериш ! :)

Пешито

Ето и мойте наблюдения след инсталирането на последната версия на 2.0.19.1:

- стартира по бавно само първия път - след това апликацията зарежда доста по-бързо от преди;
- има възможност за гледане на текущия канал при разглеждане на телевиозионната програма, което според мен е плюс. Даже е направено прозрачно, което привлича окото;
- оправен е и бъг от предишната версия, при който когато гледаш програмата и се върнеш с бутона назад, за да продължиш гледането на канала, след това не можеш да превключиш на друг канал. Трябваше да се избере текущият, да се натисне "Гледай" и след това можеше да се превключи на друг канал, което беше доста досадно;
- оправен е бъгът с отварянето на съобщенията.

Като цяло подобренията са в положителна посока според мен, но няма да е зле да вдигнат и малко качеството!

Ако пък бъде добавено и в бъдеще приложението в Амазон стор-а ще бъде още по-добре.

Ако имате предложения за подобрения или пък бъгове ги споделяйте. Дано някой от А1 ги прочете.

Малкия Мук

Цитат на: Малкия Мук;607830Последните две версии на А1 Xplore TV 2.0.12 и 2.0.19 за Fire TV os изпробвани на Amazon Cube, инсталират се чрез приложението SAI. Предполагам че ще работят на всички устройства с тази ос.:s101
https://dox.abv.bg/download?id=8258358f9d# - Линк за сваляне
https://dox.abv.bg/download?id=1ab50345fc# - Линк за сваляне

@Пешито
b-box на Булсатком имат отдавна апп. Не мога да разбера А1 защо се бавят при положение че Fire TV OS е доста разспространена в у нас !?

moonstone

Цитат на: Малкия Мук;607820Дава грешка при опит за инсталиране. Както и аз ако се опитам да генерирам нов фаил
Да явно даунлоадера на apkcombo ,не работи коректно
Каквата и версия на андроид да посочиш в селектора генерира файлове, които могат да се инсталират от 13 нагоре
Е остава варианта с АурораСтор
Иначе като има нови версии ще гледам да ги качвам своевременно.

Малкия Мук

Цитат на: moonstone;607840Да явно даунлоадера на apkcombo ,не работи коректно
Каквата и версия на андроид да посочиш в селектора генерира файлове, които могат да се инсталират от 13 нагоре
Е остава варианта с АурораСтор
Иначе като има нови версии ще гледам да ги качвам своевременно.
Колега пусни един фаил с работеща версия на АврораСтор от която се инсталира А1 експлор. Пробвах няколко версии на Аврора и ми дава грешка при опит за инсталиране на А1 експлорер тв.

moonstone

Цитат на: Малкия Мук;607867Колега пусни един фаил с работеща версия на АврораСтор от която се инсталира А1 експлор. Пробвах няколко версии на Аврора и ми дава грешка при опит за инсталиране на А1 експлорер тв.
Отклоняваме се от темата но нищо.

Ползвай версия 4.6.4 от тук https://auroraoss.com/files
Избери в Spoof Manager-a:
Device: Bravia_atv2_eu, и Bulgarian в подменюто Languages (важно е)!
Този профил на устройство е с ниско API в случая 26 (андроид 8) и се инсталира успешно на FireTV.
За да може да ползваш и новите версии на аурора стор трябва да експортираш този профил с api26 от старата версия на АурораСтор и да го импортираш в най-новата.
Защото в новите са оставили само профила на бравията с апи30 (Android11) и генерираните зип(апкс) не се инсталират на OS по стара от 11.

Малкия Мук

Цитат на: moonstone;607868Отклоняваме се от темата но нищо.

Ползвай версия 4.6.4 от тук https://auroraoss.com/files
Избери в Spoof Manager-a:
Device: Bravia_atv2_eu, и Bulgarian в подменюто Languages (важно е)!
Този профил на устройство е с ниско API в случая 26 (андроид 8) и се инсталира успешно на FireTV.
За да може да ползваш и новите версии на аурора стор трябва да експортираш този профил с api26 от старата версия на АурораСтор и да го импортираш в най-новата.
Защото в новите са оставили само профила на бравията с апи30 (Android11) и генерираните зип(апкс) не се инсталират на OS по стара от 11.
Темата и проблемите около апа на А1 Xplore TV си е точно затова да бъде полезна за всички.

Не става тая версия 4.6.4 при мен API
не може да се маркира. Пробвах и други по стари в които пък го няма А1 експлорер.

Как стана при мен: Инсталирах 4.5.1 настроих Spoof Manager-a с опциите които си дал, но в тази версия няма A1 Xplore TV. След това инсталирах върху нея 4.7.5 и настройките се запазват от 4.5.1. А1 Xplore TV се инсталира и работи без проблем.
;;650  Успех на всеки.

Мартинския

Да питам, на андроид приемниците с това голямо дистанционно и много копчета има ли такова за предишен канал (аз не откривам) - така както е на повечето приемници, че и на тв - да натиснеш и да те прати на предишния гледан канал и съответно да те върне на предния (prev - next), а не винаги да превъртам списъка с каналите? ;;650
София: emme esse 100 cm, SkySat H-H на OCTAGON SF8008, Blizoo, A1 Xplore TV Smart, EDISION OS MiniPlus, XMART-6K-T95Z
Северозападa: emme esse 80 см, SkySat H-H на Vu+ Solo SE V2, A1 80 cm + SRT ANT 45 на EDISION Piccollino S2, А1 Net Box

Veskop

Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

Tzviatko

Цитат на: Мартинския;607917Да питам, на андроид приемниците с това голямо дистанционно и много копчета има ли такова за предишен канал (аз не откривам) - така както е на повечето приемници, че и на тв - да натиснеш и да те прати на предишния гледан канал и съответно да те върне на предния (prev - next), а не винаги да превъртам списъка с каналите? ;;650
Както е написал Veskop - няма такава опция, но има подредба на каналите по ваш избор в A1 Xplore Tv за андроид операционна система, а има и функция избор на желан канал с номер на цифров бутон - от 0 до 9!

Мартинския

Да питам и за друго:
Телевизор Самсунг, дистанционното със слънчев панел и малкото копчета как се извиква Списъка с канали, в случая ТВ Програма ?
Ако дам стрелка наляво или надясно излиза долу лентата с канала на който съм, както е и при боксовете. Ако натисна нагоре или надолу сменя на предишен - следващ канал. Ако натисна в средата този бутон ми изкарва списък с канали, но от ефирната телевизия, т.е. излиза от апа и отива в смарт хъба.
Други бутони няма..... Трябва да натисна "назад", после да избера горе от менюто "ТВ програма" и тогава се вижда това, за което питам.... Мерси
София: emme esse 100 cm, SkySat H-H на OCTAGON SF8008, Blizoo, A1 Xplore TV Smart, EDISION OS MiniPlus, XMART-6K-T95Z
Северозападa: emme esse 80 см, SkySat H-H на Vu+ Solo SE V2, A1 80 cm + SRT ANT 45 на EDISION Piccollino S2, А1 Net Box

dodo_pv

Натискаш право надолу и задържаш бутона за смяна на каналите. В дясно се отваря списъка с канали и кратко ЕПГ. със стрелките нагоре / надолу избираш канал. Ако го натиснеш кратко, се появява класическо ЕПГ.
P.s: Купи си истинско дистанционно за Самсунг и не се занимавай с глупости. На мен ми го подариха от магазина, с любезното съдействие на КЗП, защото отказаха да ми го продадат.

танака

Набутаха ме най-накрая с интерактивната им комерсиална телевизия за сметка на качествената кабелна телевизия на Близу.

Очакванията ми се сбъднаха на 100%, дори и ги надхвърлиха ! Всичко е пълен ШИЙТ, от телевизията им, през приемника, дори и дистанционото.

Дадоха ми андроид бокс KAONMEDIA KSTB5019, който е ъпдейтнат до последната версия v33.0.4.1.

Още като го разгледах отвън видях че има USB, което е залепено с найлон и се учудих, впоследствие разбрах че не може да се използва, защото няма инсталирина подръжка за гледане на филми, музика или снимки през USB-то, тоест за да си поръчвате техните платени филми и услуги е ЗАБРАНЕНО !

Освен Youtube, NETFLIX и тяхната Xplore TV, няма никакви други инсталирани приложения, както и възможност вие да си инсталирате, отново рестрикции с цел използване само на техните услуги за ПАРИ !

Дистанционното е пълен боклук със сложен голям бутон NETFLIX, точно по средата на бутоните за смяна на каналите и звука за да го натискаш без да искаш, както правят възрастните ми родители или нарочно за да ползваш платената дрисня NETFLIX, която даже не е преведена на Български.

NB

Накрая, но не по значение, да не забравите в опциите поверителност да забраните използването на вашите данни за зрителско поведение, с цел да ви покзват "по-добри" предложения и разбира се ПРОФИЛИРАТ ! ;)

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания