Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Xplore TV ????

Започната от ВКВ, Август 06, 2020, 04:01:20 AM

« назад - напред »

ВКВ

Здравейте,има ли проблеми c приложението на А1?При мен се зарежда ,но не възпроизвежда никоя програма.

Изчистих кеша, данните...после деинсталирах и отново инсталирах приложението....но:s101

индикатор

При мен работи.

Влад101

Цитат на: ВКВ;535894Здравейте,има ли проблеми c приложението на А1?При мен се зарежда ,но не възпроизвежда никоя програма.

Изчистих кеша, данните...после деинсталирах и отново инсталирах приложението....но:s101

Привет, руутнато ли е устройството? Ако да - слагаш Magisk и криеш Xplore TV да не вижда, че е руутнато, при мен даваше грешка при възпроизвеждането.

Успех!;;650

аас

Всичко си работи. Проблема си е при теб.

TUISTERa

Също сменяте и името на magisk manager, някои приложения търсят и него

Veskop

Пуснали са ExploreTV за Tizen,сега го инсталирах на моя Самсунг,но не тръгва,дава някаква грешка след вписването.Някой да пробва при него как е положението?

Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

Leoni

Цитат на: Veskop;562559Пуснали са ExploreTV за Tizen,сега го инсталирах на моя Самсунг,но не тръгва,дава някаква грешка след вписването.Някой да пробва при него как е положението?

Колега пробвай с коди!Страхотна картина!

Veskop

за чий х*й да пробвам през Коди?Питах конкретно за приложението за тизен,не за съвети как да гледам!

Leoni

Цитат на: Veskop;562567за чий х*й да пробвам през Коди?Питах конкретно за приложението за тизен,не за съвети как да гледам!
Там е проблема, че приложението е един доста голям и проблемен х*й за Тизен, но щом го искаш върти се около него!

Veskop

Баце,айде глей си както искаш и не се обаждай!Това не е на магарето работа!:lol15:

oldgraf

Същата грешка на MU6172. Не е ъпдейтван отдавна обаче. Сега е с 1290 версия

Малкия Мук

Проблема е в приложението, пишете на съпорта може и да го оправят.

oktay89

Има ли версия на приложението, която да работи на FireTV Stick? Последните апк-та показват логин страницата, но не може да се управлява/пише в полетата.
Maximum T85 - 0.8E+7E+13E+16E+19E+23.5E+39Е
Triax TDS88 - 30W <-> 52E
Gigablue UE 4K OpenATV 7.6 + IPTV

Joro711

Цитат на: Leoni;562566Колега пробвай с коди!Страхотна картина!

Че има ли Коди за Самсунг?

crushera

И при мен само върти на Tizen?

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания