Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Xplore TV ????

Започната от ВКВ, Август 06, 2020, 04:01:20 AM

« назад - напред »

crushera

Цитат на: crushera;563248И при мен само върти на Tizen?

Писах на Ментела, отговориха ми "можете да използвате приложението Xplote TV на смарт телевизор само през Chromecast". Първо, защо по дяволите са направили приложение тогава, и второ - защо нямам каст бутон? Някой има ли същите проблеми, ако може да сподели, че ми писна вече от тия олигофрени :)

bojko84

То важното е, че са се натуткали най-сетне от Телеком Аустрия да направят аппа и май ще е еднакъв за всичките им пазари като ЕОН. Дори с грешки в първоначалния му вид, ще ги изчистят все някога.

oktay89

Цитат на: oktay89;563180Има ли версия на приложението, която да работи на FireTV Stick? Последните апк-та показват логин страницата, но не може да се управлява/пише в полетата.

Все още е актуален въпроса ми. Има ли начин да се подкара на fire tv 4k xplore tv?
Maximum T85 - 0.8E+7E+13E+16E+19E+23.5E+39Е
Triax TDS88 - 30W <-> 52E
Gigablue UE 4K OpenATV 7.6 + IPTV

Стоян

Има ли коди за това fire tv?

Vboxk

Цитат на: oktay89;566138Все още е актуален въпроса ми. Има ли начин да се подкара на fire tv 4k xplore tv?

Колега няма начин да се подкара на fire stick Xplore TV единствения вариант е да се прехвърля от телефона на телевизора чрез Хромкаст аз така правя работи си перфектно на ЕОН бокса.

механик

Цитат на: oktay89;566138Все още е актуален въпроса ми. Има ли начин да се подкара на fire tv 4k xplore tv?
С Коди и тази добавка : https://github.com/Fireblade89/plugin.video.mtelnow/tree/matrix

Leoni

Цитат на: механик;566144С Коди и тази добавка : https://github.com/Fireblade89/plugin.video.mtelnow/tree/matrix

Инсталирал съм я добавката.Преди архива работеше сега не.От 19.1 минах на коди 18.9 същото е.

механик

Цитат на: Leoni;566191Инсталирал съм я добавката.Преди архива работеше сега не.От 19.1 минах на коди 18.9 същото е.
На някои системи не работи ако коди-то е на български, опитайте да смените системният език на английски и може да заработи...Освен това забранете ъпдеитите,защото добавката я има и в бг-репото, а там тя отдавна не работи.
П.П. Също така няма да работи ако се логвате от няколко различни ай-пи адреси.

Leoni

Цитат на: механик;566200На някои системи не работи ако коди-то е на български, опитайте да смените системният език на английски и може да заработи...Освен това забранете ъпдеитите,защото добавката я има и в бг-репото, а там тя отдавна не работи.
П.П. Също така няма да работи ако се логвате от няколко различни ай-пи адреси.

На английски съм, винаги влизам с различни устройства от едно и също ип.Сега ще спра ъпдейт.Преди си работеше архива.Голям кеф,но вече не.Дава ми да провера грешката  в лога.Но къде се намира лога?

механик

Цитат на: Leoni;566203На английски съм, винаги влизам с различни устройства от едно и също ип.Сега ще спра ъпдейт.Преди си работеше архива.Голям кеф,но вече не.Дава ми да провера грешката  в лога.Но къде се намира лога?

data/sdcard/Android/data/org.xbmc.kodi/cache/temp/kodi.log
или
/sdcard/Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/temp/kodi.log
Ето и тук може да прочетете: https://kodibg.org/forum/thread-686.html

timothy

Тествах тая добавка, но дава някаква грешка hmac security нещо си.. Иначе се появяват каналите, но не тръгват..

механик

Цитат на: timothy;566218Тествах тая добавка, но дава някаква грешка hmac security нещо си.. Иначе се появяват каналите, но не тръгват..
Към момента добавката си работи, сега я тествах...

user12321

Как работи приложението на samsung с TIZEN като цяло, някой с впечатления? чудя се кое от двете да избера, на neterra или това, предвид че явно към момента са единствените стабилни приложения на БГ доставчици в TIZEN ? На neterra-та доста се чака при превключване на каналите, а освен това липсват някои любими бг програми а и нямат възможност за добавяне.

Ачо

Пуснаха го безплатно за един телевизор и го активирах.Каналите са според плана,аз съм на 230+ и върви всичко+4К каналите.Но не ми хареса много навигацията по каналите.При еон е направено по добре.На няколко пъти ми забива и спира да работи,може и да е от телевизора,някой с по нов модел да каже как е при него.Това е в общи линии.
пп.Сега разбрах,че съм се объркал и пиша за XploreTV,а питането е за коди;;basi,а може и да греша,темата си е за него.
GIGABLUE QUAD4K TRIPLE,AB PULSe 4K COMBO,OCTAGON SF8008 4K COMBO...
Samsung 65NU7102-4K,Samsung 55Q7FAAUXXH-4K...

аас

Колега как го активира безплатния ТВ? Аз като си вляза в моят А1 и цъкна смарт тв ми излиза допълнителен смарт телевизор 3.99 лв. Също така кой акаунт се ползва?

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания