Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Fusion TV

Започната от Ивайло Шаклев, 03-03-2016, 18:21

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

Чък Норис

Ако гледаш с тяхната апликация или с бокса, нормално е да си върви почти навсякъде. Нали затова се пънеха да пуснат всичко на адаптив стрийм, сега първо чеква устройство, после интернет връзката и те пуска на най-подходящия профил за да гледаш нормално, може да е със супер орязано качество, но гледаш. Големия им проблем е, че го напускаха така и в локалната мрежа, вместо да пуснат стрийма по мултикаст и си донасраха мрежата.

jovito

На кодито върви гладко 10 минути и след това има едно придръпва не на картината, но няма насича не и спиране, ама пак дразни окото, при Фюжана има ли го

ИлиянБГ

Адаптивен битрейт  няма за Самсунг и Панасоник защото  телевизорите имат проблем с него. Закотвено е на 720p  и не пада под това качество. За сайта  и андроид телефоните и таблетите  е  пуснато на макс 480p.От началото на Европейското част от каналите  са пуснати със HEVC . Бяха ги пуснали   и за телевизорите с тоя кодек ама  след 3 дена се отказаха от тая идея и оставиха само бокса. Заради промяната на кодека компресията стана с 30-40 % по-голяма и от там падна и натоварването на мрежата  и изчезнаха  ядовете с буферирането на част от каналите.

янис

колеги,здравейте.фюжъна,да знаете случайно , да работи с друг интернет по някаква схема.
tecatel 1.20,vu duo 4k,uClan Ustym 4k,Octafon sf8008 4k

кокович

Работи с всякакъв стабилен интернет и без схема (plug&play) :)

ИлиянБГ

Работи със всякакъв интернет за домашна употреба  без схеми.

янис

как става.аз пробвах с вивакомски.-
tecatel 1.20,vu duo 4k,uClan Ustym 4k,Octafon sf8008 4k

ИлиянБГ

Кабела на захранването в контакта и кабела  за интернета във бокса и гледаш. Ако от виваком са резнали сървърите  на Булсат защото са им конкуренция е  друга тема и ти нищо не може да направиш освен да смениш доставчика .

gentu

Дали работи ограничението за бр. у-ва!При мен на повече от едно ТВ не захапва.Ако някой има в повече и не ги ползува , може да ми пусне един акаунт на ЛС за лятото само.:s101;;650:c040:
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

ИлиянБГ

Пусни си една рилейка и гледай и на 13 телевизора ако искаш

росен08

A защо на кодито на hd каналите ми буферира при интернет 12мб от кодито ли е или от интернета сега погледах малко бтв hd нямаше проблеми бнт веднага започна да насича
DM600PVR DM500S TP-LINK MULTIFID 13 16 19.2 PARABOLIC 80; 39 E PARABOLIC 60

Стефо

Цитат на: росен08;417786A защо на кодито на hd каналите ми буферира при интернет 12мб от кодито ли е или от интернета сега погледах малко бтв hd нямаше проблеми бнт веднага започна да насича
И аз това се питам при 20мб. и то диемите ... за свободните канали ... еми бтв екшън нямаше проблем с финала на ШЛ /а очаквах да има/ ... чак на дузпите почна да буферира и тях ги гледах от сателита ... не разбирам :)

gentu

Цитат на: ИлиянБГ;417784Пусни си една рилейка и гледай и на 13 телевизора ако искаш
-този "жаргон" нещо не го разбирам!!!
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

jack82

Цитат на: Чък Норис;417766Ако гледаш с тяхната апликация или с бокса, нормално е да си върви почти навсякъде. Нали затова се пънеха да пуснат всичко на адаптив стрийм, сега първо чеква устройство, после интернет връзката и те пуска на най-подходящия профил за да гледаш нормално, може да е със супер орязано качество, но гледаш. Големия им проблем е, че го напускаха така и в локалната мрежа, вместо да пуснат стрийма по мултикаст и си донасраха мрежата.
Точно стрима ако го пуснат на клиентите по мулти каст ще си осерат мрежата  ама яко с тия обикновени рутери по клиентите
Нямам нищо само чета и си пиша :;803
http://www.speedtest.net/result/3797217844.png

Чък Норис

Йордане не се излага, ами седни и почети какво е IGMP! А и самия мултикаст няма защо да стига до рутера, преди него може да се отдели с един суйч за 2,50.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания