Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Fusion TV

Започната от Ивайло Шаклев, Март 03, 2016, 04:21:51 PM

« назад - напред »

бендо

Е при мен не е и спирал,имам вече безсрочен договор за пълен пакет още при була,в смисъл не съм подписвал нов с вивата,и няма проблем,ползвам два модула и някакъв смотан приемник за жена ми :);;650сетих се,че имам и активен b-box приложение:);;650

м.панайотов.82

Цитат на: бендо;610322Е при мен не е и спирал,имам вече безсрочен договор за пълен пакет още при була,в смисъл не съм подписвал нов с вивата,и няма проблем,ползвам два модула и някакъв смотан приемник за жена ми :);;650сетих се,че имам и активен b-box приложение:);;650

Потвърждавам и при мен всичко си работи без да е спирало, пълен пакет. Също не съм преподписвал нищо с Виваком, имам 3 ббокса и 1 Фюжън приемник. Плащам 5 за 6 (7).

Дедал

При мен, естествено:), си остана "грешна парола или мейл" :lol15:

Веско

От снощи тръгна.Не съм правил абсолютно нищо!
Octagon SF 8008

Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

бостер

Колеги,може ли някой да ми каже, приемник сателитен на булсатком, който е настроен за 13 градуса, може ли да се върне на 39 градуса, и какви настройки са нужни на приемника

uniqad

Цитат на: бостер;610419какви настройки са нужни на приемника
Ако си с приемник beacon и софтуера му е последния от май 25г, нищо не е нужно да правиш освен да му върнеш заводските настройки, за да се стартира екрана с първоначалното автоматично сканиране. С този софт първо чеква носещата честота от 39 и ако липсва сигнал от нея, превключва на носещата от 13 градуса. Която първо подхване, нея сканира. Софта е универсален и за двете позиции.
С черен хайвер се хранят големите риби... Малките риби се хранят със зелен хайвер!

бостер

Цитат на: uniqad;610422Ако си с приемник beacon и софтуера му е последния от май 25г, нищо не е нужно да правиш освен да му върнеш заводските настройки, за да се стартира екрана с първоначалното автоматично сканиране. С този софт първо чеква носещата честота от 39 и ако липсва сигнал от нея, превключва на носещата от 13 градуса. Която първо подхване, нея сканира. Софта е универсален и за двете позиции.

мерси колега,утре ще  пробвам

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания