Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Fusion TV

Започната от Ивайло Шаклев, 03-03-2016, 18:21

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

ИлиянБГ

Ти няма как да разбереш ,че са те ограничили защото реално пакетите си минават и никой не ти е спрял достъпа . Като си пуснеш един тест до Булсата и ще ти покаже ,че скоростта ти е тая за която си плащаш. Във големите градове може  да има избор между 2-3 или повече доставчици ама в малките  са по 1  и няма де да идеш и да искаш.

дрим

Винаги има начин да разбера на кой порт са ме филтрирали, под ръка са ми повече от един доставчик и после става лудница ;)
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

Глаголица

Цитат на: ИлиянБГ;417845Лиценза до колкото знам се плаща за територия а не за брой абонати.
И на това ще му дойде краят. ЕК все повече натиска за общ цифров пазар и сега на мушка са им разните фликс-мликс, амазон и други, които ограничават на териториален признак услугите, които предлагат, а ЕК иска всичко за всички.

manechi

Цитат на: Веско;417821В момента съм в Гърция , но НЕТ-а е скапан и трудно върви!! БТВ захапва отвре на време, но каналите на Нова липсват , включително и Диемите!!!
Ползвам бокса им !

Скапан е, като самите гърци !

Веско

Иначе чрез приложението за смартфон и таблет си върви почити идеално.
Octagon SF 8008

Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

ИлиянБГ

Щом за  теб 360p  макс резолюция и 600kbp/s  е идеално   значи критерия ти за качествена услуга е мега занижен.

Веско

Цитат на: ИлиянБГ;418100Щом за  теб 360p  макс резолюция и 600kbp/s  е идеално   значи критерия ти за качествена услуга е мега занижен.

Ако четеш внимателно за какво ми е ОК, нямаше да се изхвърляш като чекиджия на пясък!
Octagon SF 8008

naskopetrov

Здравейте . Имам проблем .  Не мога да оправя fusion tv на Булсатком на смарт тв бокса . Вкарвам юзернейма и паролата на fusion  но не ми   отваря програмите . Ще моля да ми пишете на лични къде бъркам и какво  трябва да направя още  .Мерси предварително.

git72

[SIGPIC]https://www.speedtest.net/result/10390219004.png[/SIGPIC]  Tanix Tx6s - Android 10 Tv Box

ИлиянБГ

Уникално качество на звук,картина и стабилност предлагат то Булсатком :)
https://youtu.be/uIrqUPTJztc

uplevel

Някой плащал ли е фюжън пакета онлайн , без да има фюжън бокс.
Примерно слагам си го на коди,смарт тв и дали после не се обаждат да искат да имаш фюжън бокс за този пакет?
Triax TD88 - 90E<-->8W; Strong 90 - 45Е<-->30W, GigaBlue HD Quad Plus+Multistream tuner SP2246T,TBS 5980,DABlin DAB player

gentu

Аз се пробвах , но не стана номера , трябвало да се преподпише договора и
още т.п. неща!(но не ти пречи да се пробваш , моето положение е малко по комплицирано така да се каже):s101
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

бендо

Аз съм така и никой не ми се е обаждал,но диемите май вече не са към фюжъна;;650Платил съм март месец за цяла година при черният петък и нямам проблеми за сега;;650

ламбрето

И аз съм така
Ползвам акаунт на премиум пакет, който има няколко сателитни приемника
Плащам онлайн и си гледам през коди

Диемите не съм плащал и не знам дали ги няма само на мобилни устройства и компютър или на тв/коди

Веско

Плащал съм, няма проблем!
Octagon SF 8008

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания