Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Fusion TV

Започната от Ивайло Шаклев, 03-03-2016, 18:21

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

росен08

OK всичко се дойде на място мерси много
DM600PVR DM500S TP-LINK MULTIFID 13 16 19.2 PARABOLIC 80; 39 E PARABOLIC 60

Бай Гого

Вчера бях в офис на Булсатком. Оказа се, че фюжън приемник може да се закупи само от абонати на договор с основен HD приемник. Какъв е смисъла на това ограничение? Логика на пръв прочит няма.....

Ламерът

Цитат на: Бай Гого;407487Вчера бях в офис на Булсатком. Оказа се, че фюжън приемник може да се закупи само от абонати на договор с основен HD приемник. Какъв е смисъла на това ограничение? Логика на пръв прочит няма.....
Това са някакви прищявки на самия офис. Трябва да можеш да го вземеш с напълно нов договор без да имаш сат тв даже.
Рускиня 2,10 с Invacom ADF-120 и SNF-031 ; Tecatel 120см за 36е и 39е ; Paraclipce 180см легнал зимен сън ;)

Златанов

Цитат на: Бай Гого;407487Вчера бях в офис на Булсатком. Оказа се, че фюжън приемник може да се закупи само от абонати на договор с основен HD приемник. Какъв е смисъла на това ограничение? Логика на пръв прочит няма.....

Пак някой не знае къде се намира или просто нямат приемници и се правят на луди.

Бай Гого

Цитат на: Златанов;407490Пак някой не знае къде се намира или просто нямат приемници и се правят на луди.

Днес - проба във втори офис. Сателитни приемници също няма. Пред мен колега от малцинствата искаше допълнителен, но го отрязаха. И новия MAC адрес за интернета не пожелаха да му дадат :-)
Тук вече информацията бвше друга. Основният ми приемник можел да стане допълнителен, а фюжъна основен. Пълна лудница.

ИлиянБГ

Това са ти го казали защото тая врътка  с основен и допълнителен приемник  ще ти струва 12 кинта таксичка. И като си платиш и 3 такси за бокса на тях ще им стане густо на душата :) Ако идеш в 3-ти офис може да ти кажат,че трябва да си  на оптичен интернет и тн. Във тая фирма няма точни и ясни правила  как да  станеш собственик на бета IPTV  платформата им и всяка една касиерка си съчинява  нейна версия. Абсолютно никъде няма да видиш точни,ясни и еднакви критерии за тая услуга разлепени на видно място  в техен офис. Интервютата за работа ги правят  с тъпомер  и който  удари максимално голямо число на него го наемат на работа  в регионалните офиси.

Виктор

Цитат на: Бай Гого;407507Днес - проба във втори офис. Сателитни приемници също няма. Пред мен колега от малцинствата искаше допълнителен, но го отрязаха. И новия MAC адрес за интернета не пожелаха да му дадат :-)
Тук вече информацията бвше друга. Основният ми приемник можел да стане допълнителен, а фюжъна основен. Пълна лудница.

Ами ако това е вярно, по добре за теб! Месечна такса 5лв. + 2.20 за допълнителен! За първо включване 9лв....;;650

бендо

Тъпотията е голяма.Аз им ползвам оптиката и не мога да.се абонирам за пакет фюжън,а го ползвам чрез договора за сат тв на моя позната :hammer::hammer::hammer::hammer:

Бай Гого

Цитат на: Виктор;407511Ами ако това е вярно, по добре за теб! Месечна такса 5лв. + 2.20 за допълнителен! За първо включване 9лв....;;650

Трети офис на Булсатком (втори за днес). Сметката 5 лв. за фюжън +2,20 за допълнителен е без кръчмар. Когато фюжъна е основен приемник пак се заплаща пълна такса за ТВ пакет (9,80 лв. , 12,80 или 14,80 ) + 5 лв. за фюжън. Освен това било необходимо да имаш оптичен интернет (от булсатком) Ако нямаш такъв се подписвала декларация, че нямаш претенции към булсатком при лошо качество на приеманите канали. При мен разбира се няма покритие с оптика, само с кабел.

мхм

Цитат на: ИлиянБГ;407508Това са ти го казали защото тая врътка  с основен и допълнителен приемник  ще ти струва 12 кинта таксичка.
В грешка си. Замяната на основния с Фюжън при платен Премиум е "таксичка" 0 лв.  Ако плаща Стандартен пакет, таксата при замяна е 9 лв. Поздарви!

Milenrec

Така е ,аз смених основния и не ми взеха нищо,сега от 3 дни чакам да ми активират Fusion пакета !

TUISTERa

Цитат на: Milenrec;407569Така е ,аз смених основния и не ми взеха нищо,сега от 3 дни чакам да ми активират Fusion пакета !

Не чакай, звънкай :)

Посветения

Цитат на: ИлиянБГ;407508Това са ти го казали защото тая врътка  с основен и допълнителен приемник  ще ти струва 12 кинта таксичка. И като си платиш и 3 такси за бокса на тях ще им стане густо на душата :) Ако идеш в 3-ти офис може да ти кажат,че трябва да си  на оптичен интернет и тн. Във тая фирма няма точни и ясни правила  как да  станеш собственик на бета IPTV  платформата им и всяка една касиерка си съчинява  нейна версия. Абсолютно никъде няма да видиш точни,ясни и еднакви критерии за тая услуга разлепени на видно място  в техен офис. Интервютата за работа ги правят  с тъпомер  и който  удари максимално голямо число на него го наемат на работа  в регионалните офиси.
Не е така!

Не си прав колега! Лично познавам две момичета в малък регионален офис, които ще ти обясняват(ако не ги прекъсваш) минимум 2 минути техните правила.. На всеки зададен от теб въпрос, ти отговарят кратко и ясно. Колко от обяснението ще разбереш е въпрос на интелигентност от твоя страна, и на сложност(или не) от страна на Булсат..

Вършат си работата ПЕРФЕКТНО!

Друг е въпроса, че им липсва информация(която изтича тук, а и не само..) от по-високо ниво, която въпросното ниво не смята за необходимо да споделя с тях..;)

И понеже, в тоя форум повечето от хората са поне средно интелигентни ще споделя, че съм ставал свидетел(не еднократно..), как клиенти чупят тъпомера във въпросния офис..

Това което искам да кажа е, че хората работещи за Булсат си вършат съвестно работата, по правила спуснати им от преките началници.
;;666

ИлиянБГ

На мен ми беше обяснено следното при желание от моя страна да взема бокс и да сложа дъртия си SD като допълнителен.
1. Записват ме в списък  и ако се съберат желаещи дават заявка и монтират бокса
2. Плащам 12 лева за замяната на сегашния приемник от основен на допълнителен
3. Плащам си 3 такси по 19,80 лева.
4 .Питаха ме каква ми е скоростта на интернета.
5.Поеха ангажимент да ми се обадят ако се съберат хора желаещи услугата. Още ги чакам а минаха 6 месеца .
Нито са ми казвали за декларации нито за петиции :) Ясно ми е ,че Булсат няма как да  реагират в мрежа на друг оператор .
Работил съм в офис на 2 мобилни оператора  и там всичко което е важно идваше на вътрешната им поща и  всичко се четеше още същия ден.Всяка седмица идваше регионален менажер да обяснява и донася брошури,телефони и тн.

Чък Норис

Те булсата не могат да реагират в тяхната си мрежа, ти искаш да реагират в мрежата на друг оператор ;;573
Като цяло цялата им концепция е сбъркана, но това е нормално за нашите ширини, първо трябва да си чупиш главата, после да прочетеш "упътването".

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания